Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.trutv.com/top5/2009/parking_jobs/2-get-out-of-my-spot-b-most-daring.html

קרה לכם שהגבתם בדרך מסויימת למשהו שמישהו עשה בכביש ואז בהמשך הנסיעה פשוט חשבתם שהייתם צריכים להגיב אחרת, ואיזה דבילי זה בטח ניראה מהצד?!

כמה פעמים אני רואה במציאות מצבים דומים למה שראינו בסירטון, אנשים שפשוט "קפץ להם הפיוז" (גם לי זה קורה לא פעם).

פשוט צריך לדעת לעצור את עצמך בזמן ולדעת להבליג, לספור עד 10 אפילו ולהמשיך הלאה ולא להיגרר למצב כמו זה. מצבים כאלה לפעמים מסתיימים כמו המקרה ההוא שהיה בארץ שמישהו פשוט ירה על מישהו אחר.

כמו שנאמר "בכביש תהיה חכם ואל תהיה צודק", גם אם ה"כבוד" שלך נפגע בסופו של יום אתה תסתקל אחורה ותגיד לעצמך כמה טוב שפשוט המשכת הלאה ועכשיו אתה כאן בבית, בריא, שלם ובגלל שהאדרנלין עבר אתה אפילו לא מתרגש כשנזכר במה שהיה קודם.

סתם הזכיר לי מקרה שהיה לי לפני שנה על הכביש וכמה מפגר זה היה להגיב איך שהגבתי.

פורסם

הדבר שהכי הפליא אותי בכל הסרטון הזה הוא איך שהיא יוצאת מהרכב לאחר מכן כאילו לא קרה דבר.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

קצת אירוני שהמכונית הלבנה חיכתה קודם, רואים בסירטון שהיא עומדת ומחכה בזמן שהאדומה רק נכנסה לחניון.

מי שלא שולט על העצבים שלו שלא יעלה על הכביש, פשוט מאוד.

פורסם

אני לא מסוגל לחשוב מה היה קורה לנהג שהיה נכנס לי ככה ברכב, באמת שלא.

אני בן אדם מאוד מאופק, אבל .. זה כבר מוגזם.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

[quote=bmw ricer;2110964

סתם הזכיר לי מקרה שהיה לי לפני שנה על הכביש וכמה מפגר זה היה להגיב איך שהגבתי.

שנקפיץ את השרשור רק להיזכר ?

פורסם

לאישתי עשו קטע דומה

ראתה שיש חנייה פנוייה במפרץ חנייה כזה

נסעה להכנס מהכיוון המותר (יש תמרור אין כניסה)

איך שהיא באה להחנות , איזו גברת ראתה גם את החנייה

ובלי להתבלבל נכנסה באין כניסה (יש שם גם קו לבן) ותפסה את החנייה

אשתי קפץ לה הפיוז , חנתה מאחוריה

וניסתה לדבר עם הפו$%^מה

לא עזר כלום , הבחורה "מיהרה" ופשוט הלכה משם

אפשר להשתגע

מה כבר אפשר לעשות? לחסום אותה?

ואז יוצא שאתה העבריין

10 מטר משם היא מצאה עוד חנייה

בכל זאת זה נתניה ולא תל אביב

:wink:
פורסם

קרה לכם שהגבתם בדרך מסויימת למשהו שמישהו עשה בכביש ואז בהמשך הנסיעה פשוט חשבתם שהייתם צריכים להגיב אחרת, ואיזה דבילי זה בטח ניראה מהצד?!

קרה ולא פעם אחת. ואני בן אדם מאוד מחושב בדרך כלל.

כמה פעמים אני רואה במציאות מצבים דומים למה שראינו בסירטון, אנשים שפשוט "קפץ להם הפיוז" (גם לי זה קורה לא פעם).

פשוט צריך לדעת לעצור את עצמך בזמן ולדעת להבליג, לספור עד 10 אפילו ולהמשיך הלאה ולא להיגרר למצב כמו זה. מצבים כאלה לפעמים מסתיימים כמו המקרה ההוא שהיה בארץ שמישהו פשוט ירה על מישהו אחר.

כמו שנאמר "בכביש תהיה חכם ואל תהיה צודק", גם אם ה"כבוד" שלך נפגע

אצלי, אם זה קורה, זה ממש ממש לא בקטע של כבוד. פשוט כשאני נמצא על הכביש, אני רואה "תופעות" כל כמה דקות. פשוט יוצא מהבית רגוע מאוד ושלו - ואז מתחיל לצבור חוויות של הנהג הישראלי. זוהי תופעה פסיכולוגית כלשהי, ברגע מסוים אני לא יכול לספוג יותר, וגם לי, מה לעשות מתפלקת התנהגות ברברית כלשהי. וכן אחרי כמה דקות אני מסכים (עם עצמי) שזה לא היה לעניין, וזה לא בסדר.

חשוב מאוד לדעת לשלוט בזה, כמה שניתן.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...