Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי ג'וי רייד 125 סמ''ק

איזה שיפורים אני צריך לעשות בשביל :

פתיחות מהירות

ושיהיה יותר מהיר בכללי? שיסגור יותר

תודה

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

תריץ חיפוש בפורום, היה אשכול דומה.

השיפור הכי טוב זה לקנות גוי רייד 200 (175..)

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

לקנות ג'וי רייד 172 בטח הכי פשוט, אבל הוא לא כזה פשוט בגלל החוק שיש,

גיל 18 ומטה ינהג רק על אופנוע עד 14.4 כוחות סוס .

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

השיפורי הכי טוב זה לקנות מנוע עליון של 200 ולהלביש על הקטנוע שלך...(בוכנות,רינג,צילינדר,ראש מנוע).

מנוע תחתון זהה אחד על אחד וכל השאר אותו הדבר בין שני הקטנועים...

שמעתי על כמה מקרים שאנשים קונים 125 ומלבישים מנוע עליון 200 בשביל לחסוך אלפי שקליים בביטוח החודשי.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
השיפורי הכי טוב זה לקנות מנוע עליון של 200 ולהלביש על הקטנוע שלך...(בוכנות,רינג,צילינדר,ראש מנוע).

מנוע תחתון זהה אחד על אחד וכל השאר אותו הדבר בין שני הקטנועים...

שמעתי על כמה מקרים שאנשים קונים 125 ומלבישים מנוע עליון 200 בשביל לחסוך אלפי שקליים בביטוח החודשי.

מה שהוא אמר.

ההבדל בין ה-200 שלי, משופר, עם קיט ווריאטור ל-125 בהאצות, הוא פשוט גדול מידי.

אני ממליץ לחשוב בכיוון של מכאל.

אל תשכח להחליף צמיגים אם אתה עדיין על המקורי - הם חרא טהור.

אביחי

פורסם

יש לי מולטיוואר של ג'וי רייד,תוך שתי שניות(טוב,קצת יותר) הוא טיפס ל130,ממש שיפור מורגש,הורדתי בגלל מכירה של הכלי,היה בשימוש חודשיים,דבר איתי בפרטי

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

כמו שאמרו, ואריאטור טוב ייתן לך פתיחות טובות יותר, לא בטוח שבמנועי 125 סמ"ק נשאר עוד כח כדי להעלות גם מהירות סופית

ליאור (נקסוס 500)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

השתחררתי מהצבא לא מזמן, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקנות רכב דו גלגלי. זה פשוט הפתרון הכי משתלם מבלי לקרוע את עצמי בשתי עבודות.

התחלתי לברר על דגמים בחברות שונות, ואני עדיין די מתלבט. האם כדאי לי לקחת דגם מהנה ושימושי כמו גוירייד 125, או שעדיף להתחיל ממשהו אפילו יותר קטן כמו מיו למשל....

עוד לא הוצאתי רישיון, אני עדיין באמצע השיעורי נהיגה. אולי כדי לקחת אופניים חשמליות וזהו?

תודה מראש וחג שמח!

• תוכן חדש...