Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 166

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי,

כמו שציינתי בפניכם לפניי יומיים היה בי רצון עז לרכוש bmw 530d אך כמו כן מה שלא ידעתי שהיה עוד בחור שהתעניין ברכב והתנהל בנינו סוג של מכרז אני הגעתי עד ל135k וכאשר הוא העלה את הצעתו ל140k זה היה השלב בו פרשתי,

וכאשר הלכתי עם פניי נפולות בן דודי הציע לי הצעה מפתה לו פחות אח מפחידה מאוד ולצורך כך אני פתחתי את הודעה זו,

הוא הציע לי אלפא רומיאו 2004 מנוע 3 ליטר v6 אך אוטומטית, 90000 ק"מ, האוטו יד ראשונה פרטית,

לאחר מספר קריאות על הרכב באתר זה ובדומיו בהחלט לא הגעתי למספר הנתונים הדרוש לי בשביל להגיע לשם החלטה,

מילת המפתח ללא ספק בעסקה זו היא המחיר, והעובדה שסביר להניח שלרכב זה אני יהיה המועומד היחידי משום דרישה נמוכה בשוק, המחירון עומד על איזור ה112k בשעה שאני אוכל לקבל את הרכב באזור ה60k,

אשמח לקבל מכם פרטים על הרכב הצעות וכו,.

בתודה מראש, וברכת המשך שבוע נהדר,

דורון.

פורסם

אין לי מושג לגבי ה166,תחכה לתגובות של האלפיסתים בפורום,אך אם אתה לא תתחבר באופן מיוחד למכונית הנ"ל,אולי כדאי לך להסתכל על אודי A6? עם הסכום כסף שעומד לרשותך וקצת מיקוח תוכל למצוא אחת במצב מצויין שנת05 ומעלה(הדגם החדש) הרכב מפנק מאובזר ואיכותי ממליץ לך לבדוק אותו.אם כי האלפא 166 פונה לקהל יעד שונה מזה של אודי A6 הכול תלוי בך בטעם האישי שלך ועומק הכיס שלך.

תראה סקירה מאוד יפה של טופ גיר על האלפא:http://www.youtube.com/watch?v=GT7dpPQ43ac

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...