Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן דוד שלי בארצות הברית שאין לו שום מושג בכל דבר הקשור לרכב היה משתמש בכדורים האלו על המרצדס בנזין שלו ולא הורגש שום הבדל סחיבה ולא היו תקלות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

צביקה לא באמת התכוון לנסות או להשתמש בהם, הרי לא היה שם קישור לתגובות זועמות עליהם, הוא רצה להראות כי זה בלוף אחד גדול.

פורסם

אני בדקתי את מה שמכרו לפני שנתיים וחצי.

הקפדתי על כל ההוראות, ומכיוון שהייתי נוסע באותו מסלול ובאותו סגנון הייתי מקבל כמעט תמיד את אותה צריכת דלק פלוס מינוס אחוז או שניים.

לאחר השימוש בכדורים על פי ההוראות, היה שיפור למשך כמה מיכלים של בערך 3-4 אחוז.

המשמעות היא שהכדורים יותר יקרים מכמות הדלק שהם חסכו לי!

פורסם

אני משתמש כבר שנה וחצי 12.5 ק"מ לליטר במיצבישי לנסר חבוטה 97

לפני הכדורים היה 11.5

אני לא בא להתווכך עם אף אחד אז תחסכו את התגובות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
למי שיש זמן פנוי

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=14059&highlight=CAPS

אחד השירשורים המשעשים שקראתי בתקופה האחרונה (במיוחד כמה עמודים ראשונים).

אתה קורא לזה משעשע? חפש בפורום את השרשור ההזוי של השנה על הדייהו נובירה! :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...