Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול החזרתי את המערכת לרכב (היתה מותקנת אצל בחור מקצועי אבל לפני חודש פירקתי אותה ואתמול אני החזרתי אותה)כולל מגבר וסאב והבעייה עכשיו היא כאשר אני מדליק את הרדיו אני שומע צליל של המנוע ברמקולים כזה צליל שעולה ויודר עם הטורים של המנוע, מישהוא יכול לדעת מה זה ואיך פותרים את הבעיה?

תודה רבה מראש.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אם אתה לא יודע מושגים כאלה בסיסיים כדאי שתיגש למתקין.

נזק אפשר לגרום תוך כמה שניות ותיקונו יעלה הרבה יותר מעלות של מתקין מקצועי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי תפסיקו לשלוח אנשים למתקינים?

תן לו ללכלך קצת את הידיים!!!

לא מבין בזה אז שיסע בנתיים קצת עם רעש מהרמקולים ולאט לאט ילמד ויתקן לבד

ירצה ללמוד ילמד

ירצה ללכת למתקין ילך

ואולי גם אלה שמפנים למתקינים יתחילו לעשות משהו עם הידיים גם אם זה לא יוצא הכי מדהים שיש

פורסם

תגיד אלכס, ואם יגרם לו נזק עקב קצר חשמלי, אתה תשלם לו על זה?! אין מה לעשות, נסיון ראשוני הכי טוב לצבור דרך העיניים, התקנה ראשונה תעשה אחרי שכבר ראית חבר שמבין או מתקין רציני עובד, קראת על הנושא בפורום ויש לך מושג לגבי מה שאתה עושה. לא נראה שפותח השרשור עשה משהו מהדברים שציינתי.

לפותח השרשור, ההמלצה הכי טובה היא שתגיע מחר למפגש ומישהו עם נסיון ינסה לעזור לך.

בשיפוצים

פורסם

אלקס91-אולי תפסיקו לשלוח אנשים למתקינים?

תן לו ללכלך קצת את הידיים!!!

אני עזרתי להרבה חברים בהתקנות אבל אצלי בלי לחשוב פעמיים הלכתי למתקין כי איכות זה איכות (חווט RCA הפינישים בסופו של דבר)לא חבל על הנזק? שיגרם מהתקנה לא נכונה:-(

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

• תוכן חדש...