Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו s80 שנת 1999 ו 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות וולוו s80 מהשנים האלה..

רציתי לדעת איך האוטו הזה? האם יש לו תקלות מוכרות?

האם יש דגם מועדף?

האם קיים דגם טורבו ודגם רגיל ומה ההבדלים בניהם? (סוגי מנועים וכו'..)

בנוסף מהי צריכת הדלק שלו והאם כדאי לקנות את הרכב עם התקן גז (שבמקום דלק ממלאים גז..)?

תודה מראש.

פורסם

אחזקה יקרה ולא מעט תקלות.

דגמי הטורבו הבליסטיים והמהירים יהיו יקרים אף יותר לתחזוקה ואחזקה.

רכב 9-10 שנים עם 2 מגדשי טורבו יביא להוצאות כבדות במיוחד כאשר תצטרך לשפץ\להחליף טורבו.

אם המחיר מפתה אותך אז תחשוב כמה פעמים מכיוון שעלויות האחזקה יקרעו אותך.

מה הדרישות שלך מהרכב?

מה תקציבך?

אולי נוכל להמליץ על חלופות שיענו על צרכייך בצורה טובה יותר.

פורסם

בתור אחד שעובד במוסך הונדה וולוו, הרכב הכי נוח לנסיעה בשנים האלו ביחס למחיר שתשלם אבל לצערי אני נאלץ להגיד לך לוותר לגמרי. כמו שקודמי אמר קשה מאוד להחזיק את הרכב הזה תקין, במיוחד את הT6. אני יכול להמליץ לך על S70 באותם השנים עם מנועי T5 אמינים אבל דשבורד מרעיש ונוחות נסיעה טובה פחות. אם בכל זאת אתה הולך על הS80 תתפנק על המנוע 2900 סמ"ק אטמוספרי 6 צילנידר, הוא יסחב אותך יפה ותשלם פחות על ההחזקה.

שורה תחתונה חכה לאלטרנטיבות אחרות.

פורסם

הדגם המומלץ ביותר זה 2.4 (מחקירה עמוקה..) אתה מוזמן לצפות כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241333&highlight=s80+2.4

דגם ה2.9 לא רע ובמידה שבוצעו טיפולים בזמן ונשמר הוא מהווה תמורה מעולה מחיר.

דגם לא הT6 - אומנם מחיר נמוך אך עדיין מדובר בוולוו, מס' לא מבוטל של בעיות בעלות מחירים מחרידים (כבר ציינו מעלי).

הטיפולים במוסך לא כאלה יקרים כפי שמתארים אך הבעיה כשהחלקים הרציניים מתחילים להתפגר.

המלצה שלי היא S60 GLT - מה אתה אומר עליו ?

במידה ומתאים לך - זה פשוט רכב מעולה, לדעתי אחד הרכבים הטובים שיצאו לוולוו, שיהיה בהצלחה.

משה

* אני רוצה לציין שכל מה שנכתב כאן זה על סמך חקירה עמוקה ורצינית בכל דגמי הS80 למיניהם ונסיון של שנים עם וולוו ולא על סמך סטיגמות למיניהן, אם תרצה עוד פרטים - רק תשאל, ממליץ מאוד על חיפוש.

פורסם

לא הצעתי את הS80 2.4 בגלל שלפי דעתי הרכב דיי חלש. S60 יש בשנתונים יותר גבוהים ומחיר השוק שלה יקר יותר.

המלצה נוספת: אל תתקרב להתקן גז בוולוו.

פורסם

עידו ידידי הכל תלוי בצרכי פותח השרשור, הS80 2.4 לא נועד למיאוצי כביש, אך גם לא כל כך חלש, ואם זה מתאים לבחור (יוקרה, בטיחות, סמל סטאטוס) אז למה לא ?

בכל אופן הS60 סחירה ה ר ב ה יותר מאחותה הגדולה (ולמרות זאת השוק חלש ביותר) ונמכרת במחירים קרובים יותר למחירון, כך בחשבון שS60 GLT שמורה לא כל כך קל למצוא ולעומתה S80 2.4 לא מהווה בעיה גדולה, לשיקולך

משה

פורסם

אם אתה מחפש את הדגם הזה אז עדיף שתחפש את הדגמים שאחרי מתיחת הפנים מ- 2003 . הבנתי שהאמינות שופרה יחסית לשנתונים הראשונים שהיו עם הרבה תקלות, כשבכל מקרה הדגמים עם המנועים האטמוספריים אמינים יותר ממנוע הטורבו. כמובן, שגם בשנתונים האחרונים לא מדובר בשיא האמינות ואל תצפה לאחזקה זולה.

עם זאת, מדובר באוטו מפנק ברמה. שכרתי לפני 5 שנים אחת כזו עם מנוע 2400 הבסיסי בהולנד והיה תענוג לחרוש איתה את המדינה, האוטו מרווח, נוח מאוד ואפילו במנוע ה"חלש" הביצועים היו עדיין יותר ממספקים.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
הדגם המומלץ ביותר זה 2.4 (מחקירה עמוקה..) אתה מוזמן לצפות כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241333&highlight=s80+2.4

דגם ה2.9 לא רע ובמידה שבוצעו טיפולים בזמן ונשמר הוא מהווה תמורה מעולה מחיר.

דגם לא הT6 - אומנם מחיר נמוך אך עדיין מדובר בוולוו, מס' לא מבוטל של בעיות בעלות מחירים מחרידים (כבר ציינו מעלי).

הטיפולים במוסך לא כאלה יקרים כפי שמתארים אך הבעיה כשהחלקים הרציניים מתחילים להתפגר.

המלצה שלי היא S60 GLT - מה אתה אומר עליו ?

במידה ומתאים לך - זה פשוט רכב מעולה, לדעתי אחד הרכבים הטובים שיצאו לוולוו, שיהיה בהצלחה.

משה

* אני רוצה לציין שכל מה שנכתב כאן זה על סמך חקירה עמוקה ורצינית בכל דגמי הS80 למיניהם ונסיון של שנים עם וולוו ולא על סמך סטיגמות למיניהן, אם תרצה עוד פרטים - רק תשאל, ממליץ מאוד על חיפוש.

ערב טוב משה,

אני חדש כאן בפורום. מסכים לחלוטין עם מה שכתבת - לדעתי ה- S 60 עדיפה על אחותה הגדולה , למעט למי שצריך שימוש קבוע במושב האחורי למבוגרים. לי יש S-60 T5 והמושב האחורי צפוף יחסית למכונית בסגמנט הזה (לדעתי בגלל מבנה המושבים הרחב, שאגב, הם מהנוחים ביותר שנתקלתי בהם).

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...