Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין. תודה!

אבל אני לא בטוח שתמיד כדאי להתנהג ככה לשוטרים בארץ.

פעם הלכתי עם חברים ברחוב, באו שוטרים ,ביקשו תעודות זהות והתחילו לשאול שאלות, ורק בגלל ששאלתי אם אפשר ללכת לקחו רק אותי לצד ועשו עליי חיפוש.

במקרים מסויימים, יותר חשוב מלדעת מה להגיד, זה לא להראות לחוץ ולגרום להם לחשוב שיש לך מה להסתיר.

פורסם

הסרטון הזה הזכיר לי כמה ארועים שעברתי בשנים האחרונות, החל מחקירת מצ"ח בצבא וכלה בבדיקת אלכוהול "שגרתית" בספרד, שנמשכה 40 דקות. יש דברים שלומדים רק מנסיון.

החוקים משתנים ממדינה למדינה, אבל לרוב הציבור יש נטיה טבעית (ולא תמיד נכונה) לסמוך על השוטרים ולהיות שאנן במפגש עמם. טוב שיש סרטונים כאלה ואת הארגונים שעומדים מאחוריהם, ונותנים לאנשים נקודת מחשבה נוספת.

פורסם

בעולם מושלם - הכל נכון - הבעיה , היום כבר אין עולם מושלם באף מקום .

לאזרח יש הרבה זכויות , והמשטרה מבצעת את עבודתה לשמירת זכויות האזרח .

כיום בכל העולם , השתנתה המגמה - בעיות הביטחון + סמים - נותנים למשטרה כלים בזמן נתון , לבצע חיפוש ומעצר בכל אחד .

( חבל - אבל זו מגמה עולמית )

ולכן , יש שוטרים הלוקחים זאת , יותר מידי בקיצוניות ומנצלים את הכוח לרעה - ועליהם אפשר להתלונן .

( הבעיה תמיד יוכלו להגיד - כי חשדו בעבירה חמורה המתבצעת , או חפץ חשוד :lol: )

בתוך המכלול הנ"ל נמצאים האזרחים - אשר מצד אחד רוצים בטחון מפני פיגועים ובטחון אישי מעבירות חמורות :idea:

ומנגד - מתלוננים על הגבלת זכויות , ושימוש לא חכם של המשטרה בתקנות החירום .

לכן כל מפגש עם המשטרה , לא מחייב שנעשה להם דווקא, תנו להם שקט , חייכו , וגמרו את הסיפור יפה .

( כמובן שוב - יש שוטרים לא חכמים - אבל זה בכל מקום , מה נעשה :wink: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...