Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחר 10 שנים ושלושה ילדים אני נאלצת למכור את היונדאי אקסנט שלי, השלישיה מאחורה טוענת שאין מקום ללכת מכות.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי על רכב מרווח מאחור, שצריכת הדלק שלו נמוכה (רב הנסיעות מקומיות וקצרות - עובדת ליד הבית...) אבל שיהיה מאוד בטיחותי. כמובן גם צריך מקום בתא המטען לעגלה. התקציב שלי הוא בערך עד 55K בלחץ.

תודה

פורסם

את יכולה לשקול מכוניות כמו רנו מגאן,סיטרואן קסאנטיה,פג'ו 406, או יונדאי אלנטרה בעיקרון אין הרבה מכוניות יפניות מרווחות מספיק ל3 ילדים מאחור, אבל עם את מעדיפה רכב יפני אולי אפשר לשקול הונדה סיויק או אקורד.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

האופציה שלדעתי תהיה לך הכי טובה היא הונדה ג'אז, מאוד מרווחת מבפנים, צריכת דלק טובה מאוד, גם נראית טוב (לדעתי),

הבגאז' שלה גדול ואם את צריכה יש אופציה שהמושבים יתקפלו ואז יהיה לך מקום אחסנה ענק.

פורסם

אני לא חושב שג'אז תתאים לה מבחינת הגודל לשלושה ילדים.

לטעמי, גם בהסתכלות עתידית את צריכה לחשוב בכיוון של רכב משפחתי בגודל מלא, במחיר שציינת יש המון אופציות טובות בשוק כגון: רנו מגאן, פורד פוקוס, מזדה 3 .

אם את רוצה ללכת לכיוון מעניין יותר את יכולה לבחור במיקרוואנים השונים שיש בשוק כמו רנו סניק, פיאט מולטיפלה, סיטרואן פיקאסו ועוד.

פורסם

הכיוון שלי , להשאר בפלח שוק שאת מכירה ויהיה גדול יותר .

הרכבים יהיו שנת 2003-05 - 1600 אוטו' + תא מטען נוח לעגלה .

יונדאי אלנטרה , מאזדה 3 , פורד פוקוס , סובארו אימפרזה .

הרכבים הללו די דומים , מצאי רכב תקין ושמור , וחובה לקחת לבדיקה .

( היום חל על המוכר חובה לדווח על כל תאונה , או גילוי חריג אשר קיים ברכב )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...