Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, מחפש מדפסת שתוציא תמונות באיכות גבוהה על מדבקות, התקציב הוא סביב ה600 ש"ח לדיו וכפול מזה לליזר.

אין לי צורך במהירות הדפסה גבוהה אך יש צורך באיכות וחיסכון יחסי בדיו.

המליצו לי על מדפסת דיו של קנון ב600 ש"ח מאופיס דיפו אך המוכר נראה כאילו הוא בקיע במדפסות בערך כמוני.

*מקום באיזור המרכז לרכישת המדפסת יתקבל בברכה.

**אני תוהה גם בקשר לשימוש בדיו שאינו מקורי או במחסניות ממולאות "בהמשך הדרך"

בתודה גיא ב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ב1400 ש"ח חבר שלי קנה מדפסת לייזר צבעונית משולבת סורק ופקס. המפלצת הזאת מדפיסה על גליונות צילום(נו מה שמפתחים עליו את הסרט צילום מהמצלמות מלפני העידן הדיגיטאלי) באיכות מטורפת.

פורסם

ציינת שהיתה לך בעית בקיעות של המוכר, ממליץ לך בחום על חברה שרכשתי דרכה את המדפסת שלי: officer.co.il

אגב המדפסת שלי הינה HP LASERJET P1005. פשוטה מהירה קומפקטית ונותנת עבודה טובה.

לא יודע לגבי הדפסה על מדבקות. ממליץ שוב לפנות לחנות שנתתי לך קישור שלה.

עריכה: באתר יש לי אופציה להזמין חבר ולתת לו 20 ש"ח הנחה. תגיד לי אם תרצה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

להדפסה על מדבקות - רק לייזר.

הדפסה במדפסת הזרקת דיו יורדת במיים וגם דוהה עם הזמן.

כל מדפסת לייזר צבעונית מהיבול האחרון תתן לך איכות כמעט פוטוגראפית והיתרון שאתה לא מוגבל בסוג הנייר כדי לקבל את האיכות הזאת.

למשל קנון LBP5000 - תדפיס לך כ 1000 דפי A4 צבעוניים לפני שתצטרך להחליף טונר.

הטונרים לעומת זאת יעלו לך כ 1000 ש"ח.

אבל עדיין בהשוואה לדיו זה זול.

• תוכן חדש...