Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אז ככה, יש לי בחניה איביזה שנת 97 , 1.6 ידנית, שמורה מאוד מאוד, באמת אוטו יפה ושמור מכאנית.

אבל חשבתי לעבור כבר למשהו בסגנון אחר, ועלה לי לראש לקנות רכב קבריולט לא יקר.

המכוניות שעומדות בתקציב שלי (עד 25K) הם:

פג'ו 306 קברילט

רובר 216 קבריולט

פורד אסקורט XR3I קבריולט

התקציב הוא לרכב בלבד, לא כולל ביטוחים והמסביב.

עכשיו, על כל רכב אומרים משהו אחר ולכל אחד יש סטיגמות, ואני כבר מבולבל לא יודע מה לעשות.

למישהו יש עצות לגבי מה עדיף לי לקחת? מבחינת תחזוקה וכו'.

כמובן שהרכב שיקנה יעבור בבדיקה של מכון ואני לא אקח רכב בעל תקלות מהותיות.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

היי שלום וחג שמח

אש ככה היו הרשותי 2 מהרכבים שציינת פיזו 306 קבריולט 95 1800 ידני וXR3I 95

בקשר לפיזו האחזקה שלה מאוד יקרה הרכב קרע לי את הצורה הרג אותי לגמרי השקעתי עליו המון כסף במוסכים למרות שהוא היפה ביותר מהרכבים שציינת

הפורד הרבה יותר אמינה אך פחות יפה לדעתי

את הרובר אני לא מכיר בכלל

תראה כל רכב שתקנה בשנתון הזה ידוש ממך השקעה לא קטנה בטח ובטח קבריולט שהידיים בו מאוד גדולות

גם אני לפני שקניתי שאלתי את כל השאלות לגבי אמינות ואחזקה ומרות שכולם היו שליליות קניתי

השאלה אם אתה מוכן להרפתקאה לא קלה

בן כמה אתה ?

עובד ?

אני יגיד לך את האמת גם אחרי שהפיזו קרעה אותי אני עדיין מאמין שארכוש שוב אחת כזו

קבריולט זו חוויה מגניבה שמתאהבים בה

שיהיה בהצלחה

תעדכן

יניב

פורסם

אתה קנית את האיביזה ב-8/12/08.

מדוע אתה רוצה להחליף אחרי 4 וחצי חודשים ? קרה איתה משהו או שסתם אתה מעוניין להתחדש אחרי כל כך מעט זמן ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ממש לא,

אני יגיד לך זה אחד הפחדים שלי, כי אני יודע שהאיבזה שמורה בצורה טובהה ויש לי ראש מאוד מאוד שקט איתה

אבל לא יודע, אני רוצה משהו שונה פתאום, וקבריולט משך לי את העין.

את האיביזה אני יוכל למכור בקלות, במחיר דווקא לא רע הפחד שלי זה שאני יקנה רכב אחר ואז יצטער על זה מאוד.

לגבי הפורד XR3I, הרכב יותר אמין מהפג'ו?

יש כמה ביד 2 למכירה, אמנם ידיים 3-4 ככה, אבל אפשר להתפשר על זה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אם קונים אותו אלחר שעושים בדיקה והיא יוצאת חיובית

אפשר לחסוך הרבה כספים

בקבריולט עניין היידיים הוא מאוד מהותי

כל יד - זה עוד ערס שעשה פוזות ונתן לחברים שלו לנהוג וכו' וכו'

אל תפשר על פחות מיד רביעית

פורסם

אף מכון לא יוציא לך בדיקה נקיה על רכב כזה. מדובר ברכב שכבר כמעט 15 שנה על הכביש ופוטנציאל התקלות שלו גבוה מאוד (עקב עייפות החומר) ולכן כל מכון יכסת"ח את עצמו טוב טוב.

מציע לך להכניס לשיקולים גם גולף קבריולט, אין לי מושג לגבי הרכב הזה אבל הוא נכנס בתקציב (נראה לי ששווקו רק בשנת 97 והמחירון עומד באיזור ה-40K ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...