Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית.... וסיפור שקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע חזרנו מנסיעה... ראינו מרצדס CL 500 V8 - קבריולט. (ייבוא אישי, כנראה... - 15 בסוף)

השאלה היא: מהו נפח המנוע של האוטו?

מבדיקה במחירון אוטו - דגם ה-V8 לא נמצא, אך הדגם "הפשוט" ( :roll: ) עולה כמיליון ורבע ש"ח. (מי בא לסוכנות, מחר בבקר?)

ולסיפור עצמו: נסעתי עם חבר (צ'יקו מהפורום), כשקלטנו אותה בכיכר החלטנו... לנסות (בלנטיס 2 ליטר) להדביק אותה. ניסיון לקחת את הכיכר במהירות שהיא לקחה... כמעט ולא עלתה יפה.... (הרבה גז, הרבה זנב, כמעט כיכר...). בקיצור, אחרי עוד 2 כיכרות (וכאב בטן) הגענו ליציאה הצפונית באשקלון (למי שמכיר...) - נהג המרצדס "שייט" לו להנאתו... ואנחנו ניסינו להדביק אותו (הגענו ל-~150). לבסוף, ישנו רמזור (שהיה אדום..), בפנייה ימינה, שלא כ"כ רואים אותו.... - וכך נשארנו, בודדים עם הלנטיס....

:cry:

פורסם

אני גם אשקלוני אני מכיר את הרכב ניראה לי

הוא תמיד חונה ליד המרינה?שחור עם חלונות שחורים?.......

אם זה זה אז הוא קופה לא קבריולט והוא נפח 5000 חוץ מזה שיש לבעל הרכב גם פורשה שנת 84 אדומה קבריולט

פורסם
אני גם אשקלוני אני מכיר את הרכב ניראה לי

הוא תמיד חונה ליד המרינה?שחור עם חלונות שחורים?.......

אם זה זה אז הוא קופה לא קבריולט והוא נפח 5000 חוץ מזה שיש לבעל הרכב גם פורשה שנת 84 אדומה קבריולט

אני גם חושב שזה היה אותו בנאדם היא גם הייתה באותו אזור.

אבל איזה רכב מהירות גבוהה לא נשען לא נזרק אח... מרצדס האיכות :shock2: .

:wink:

פורסם

מרצדס זה איכות.

יש אצלי בחניון שכן שיש לו cl500 לינקולן טאון קאר(TOWN CAR?) ומרצדס S500

האיש הזה עשיר וכל יום ראשון שאני חוזר לצבא אני מעייף מבט כדי לראות את המכונית שלי לעתיד (הלוואי)

פורסם

אם כבר מדברים על מרצדסים... אצלנו באיזור של הבורסה... ליד סיטי טאוור... חונה מרצדס CL55 AMG... גורם לך לחשוב... אם זה מה שחונה בחוץ... מעניין מה חונה בפנים? :twisted:

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

ישנם עוד 2 מרצדסים,

1.SLK שחורה,יפיפיה

2.CLK כסופה.

שניהם נמצאות בפכר סבא...תאמינו או לא.....

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...