Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים

קרתה לי תקלה קטנה

יום חמישי נסעתי לאילת כמובן עם הרכב , הכול טוב ויפה נסע יפה מאוד בלי בעיות

עכשיו בחזור אמרתי לפני שיצאנו לכיוון הבית אמרתי אני ישים מים שיהיה כזה

אני שם תמים וזה הכול טוב ויפה ומי שסגר את הפקק זה לא הייתי אני זה היה חבר עכשיו הוא לא סגר אותו טוב

אתם יודעים עקום אני יודע כזה בקיצור לא טוב והיה בריחה של אוויר

עכשיו חזרנו אני נוסע כול הדרך אין בעיה לא התחמם הכול טוב ויפה

הגעתי כרגע הבית אני שומע רעשים פתחתי תמכסה מנוע והיו בועות של רתיחה לכמה שניות וזהו , התחלתי לחשוש שיש בעיה של משהו באוטו פתאום אני רואה שהפקק של המים לא סגור טוב והבנתי מה הבעיה

השאלה שלי היא כזאת עם יכול לקרות משהו מזה ????

אני דיי לחוץ כי קניתי אותו רק לפני שבוע !!

סליחה על החפירה , אני אשמח לעזרה

תודה רבה

פורסם

מערכת הקירור ברכב שלך היא מערכת סגורה ,ולא אמור להיות חוסר נוזל קירור כשהמערכת תקינה .הוספה של נוזל קירור עקב חוסר מעידה על דליפה ממערכת הקירור.

נסיעה עם מכסה מיכל התפשטות שנסגר עקום לפי הטענה שלך גורם לאיבוד רב של נוזל הקירור.

ממליץ להגיע למוסך לבדיקת מערכת הקירור.

פורסם

יש לבדוק ולהוסיף נוזל קירור אדום של LONG LIFE או נוזל קירור אחר שעונה על המפרט כאשר הרכב קר!!! במידה וחסר.

ולסגור הייטב את הפקק מילוי!!!

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אוקיי חברים אז הייתי במוסך

הוא אמר שלא נגרם נזק , אם היה נגרם נזק אז הרכב כבר היה מתחמם !

ובקשר להתחממות זה כנראה בגלל שכול נוזל קירור התאדה מהנסיעה באילת ולא היה נוזל קירור ולכן הרכב התחמם !

עוד שאלה קטנה , כמה נוזל קירור צריך להשאר במיכל כמובן שאני בא לבדוק שהאוטו קר ? מעל ה - MIN או בול ב - MAK או בין לבין ???

תודה לכם על העזרה !

פורסם

מפלס הנוזל יכול להיות בכל מקום בין המינמום למקסימום במיכל העודפים כאשר רצוי באמצע.

שהמנוע חם מפלס הנוזל יעלה לכוון המקסימום ובמצב קר יחזור למצב הראשוני, יש לעקוב כי הוא לא יורד מהתחום שבו הוא נמצא בתחילה במנוע קר (ניתן גם לסמן עם עט סימון).

פורסם
מפלס הנוזל יכול להיות בכל מקום בין המינמום למקסימום במיכל העודפים כאשר רצוי באמצע.

רצוי באמצע?! הרי ההוראות אומרות לבדוק את נוזל הקירור שהמנוע קר. היצרן לקח בחשבון שגם אם מיכל הנוזל מלא עד סימון ה MAX תהיה התפשטות נוספת של נפח הנוזל שהמנוע מגיע לטמפ' גבוהה (מעל לסימן ה MAX).

פורסם
רצוי באמצע?! הרי ההוראות אומרות לבדוק את נוזל הקירור שהמנוע קר. היצרן לקח בחשבון שגם אם מיכל הנוזל מלא עד סימון ה MAX תהיה התפשטות נוספת של נפח הנוזל שהמנוע מגיע לטמפ' גבוהה (מעל לסימן ה MAX).

ההוראות אומרות למלא או לבדוק מפלס שיהיה בין שני סימני הגבול, מבחינתי באמצע זה תקין ומאפשר בקרה יותר טובה, אך כמו שציינתי זה עניין של רצוי ולא חובה.

גם במקסימום זה יהיה בסדר אך יש רכבים שאם תמלא למקסימום תגלה לאחר זמן מה שמפלס הנוזל ירד ויתייצב קצת פחות מהמקסימום.

• תוכן חדש...