Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בקצרה: אני סטודנט, מחפש רכב (ראשון שלי), חשוב שיהיה אמין, יפה וצריכת דלק נורמלית (גיר לא משנה).

 

1. א) מה דעתכם על איביזה 1600, בערך שנת 2000 (עד 25K)? (מבחינת אמינות!!!) קראתי הרבה דעות מנוגדות על איביזה בפורום הנ"ל וקשה להגיע למסקנה חד משמעית.

1. ב) איך אני יודע מהדגם של האיביזה אם בפנים יש את הצג הדיגיטלי או שזה הדגם הטיפה יותר ישן?

 

2. האם זה טוב או רע שהייתה לרכב החלפת מנוע? (לא בהכרח איביזה) והאם זה נכון שכאשר מחליפים מנוע גם הקילומטרז' מתאפס?

פורסם

לגבי האמינות - הגיוני שתשמע דיעות לכאן ולכאן. כל אחד והניסיון האישי שלו עם האיביזה שלו.

 

לגבי החלפת מנוע - זאת שאלה קצת מורכבת. ראשית כל, הקילומטראז' לא מתאפס כשמחליפים מנוע. המנוע הוא אמנם חלק חשוב ברכב אבל הוא לא החלק היחידי שסובל מבלאי. לדעתי לאפס קילומטראז' אחרי החלפה של מנוע זה פשוט רמאות לשמה.

האם זה טוב? במידה מסוימת כן - כי במחיר של רכב עם מנוע ישן ועייף אתה מקבל רכב עם מנוע רענן ולפעמים אפילו באחריות.

אבל במידה מסוימת גם לא - כי אתה אף פעם לא באמת יכול לדעת כמה קילומטרים באמת עשה המנוע שהותקן, כמה טובה היתה עבודת ההתקנה של המנוע וכמעט תמיד אפשר למצוא רכב דומה עם מנוע מקורי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...