Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

טוב הכותרת לדעתי אומרת הכל.

אני מחפש קומפוננט 6.5 עם וופר שיפיק באס "עוצמתי" וטוויטר חד. יש בכלל דברים שכאלה בדיוטי פרי? משהו מומלץ?

בעברי היה לי סאונד סטרים XSC6 שהוופר לא ממש ירד לתדרים נמוכים.

היום אני עם סרווין ווגה 5 ורבע (דגם ישן - 2525) שיורד קצת יותר, אך עדיין לא נותן לי באס קדמי מספק.

יש לציין שאהבתי מאוד את הטוויטרים של הסאונד סטרים ואפילו שעברתי לאחר מכן לסרווין וגה, השארתי את הטוויטרים של הסאונד סטרים, שהם הרבה יותר חדים.

מוכן להוציא כ-500 ש"ח על העניין.

אגב, בלי קשר לדיוטי פרי, מורל פולס/טמפו אכן עונים לדרישות שלי? (אני יודע שעדיף לי לשמוע אותם ולא לשאול אתכם, אבל בכל זאת אני רק רוצה לקבל כיוון כללי איזה סט לחפש, אם בכלל יש משהו במחיר הזה שעונה על הדרישות שלי).

נ.ב.

יש אתר כלשהו שמציג את כל המוצרים שנמכרים בדיוטי פרי? באתר של באג לא מצאתי כמעט כלום וכנ"ל באתר של סקאל (הם עוד קיימים שם בכלל?).

תודה.

פורסם

חד זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על מורל, ועל הטמפולס במיוחד.

חנות החשמל בדיוטיפרי עבדה בעבר חזק מאוד עם ניופאן, היבואנית של JBL, ובאופן כללי הסטים הזולים שלהם מתאימים יותר לסגנון שאתה מחפש, משהו נשכני. גם על פוקאל אפשר להגיד שיש להם גוון חד יותר, בטח בהשוואה למורל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבנתי.

אז בדיוטי פרי אני מניח שלא אמצע את מבוקשי...

אך אנסה בכל זאת לנצל את האשכול הזה ולא לפתוח חדש - יש משהו מומלץ אחר בשבילי עד 500 ש"ח?

חשוב לי באמת שהטוויטר יהיה חד ו"מתכתי" ושהוופר יידע לרדת נמוך ולא אצטרך לחתוך אותו כבר ב80 הרץ כדי שלא יהיו לי זיופים שכאלה.

אגב, שאלה מעט שונה, יצא לי לשמוע במספר רכבים חדישים (שבאו עם מערכת מובנית באוטו ולא שודרגה) שכל הרמקולים (6.5 אינץ' אני מתאר לעצמי - כולם בדלתות) ממש מפיקים באסים נחמדים. אצלי היום ברגע שאני מנסה לחתוך את הרמקול נמוך זה יותר "חירחור" מהדלת. השאלה שלי, יש שם סטים "מיוחדים"/מושקעים שמסוגלים לרדת נמוך? או שיש בדלת איטום או משהו בסגנון? לדוגמא, ברכבי הפוקוס, גם בגרסאות הליסינג, שומעים דיי טוב (נכון, לא מדוייק כמו סט מושקע, גם לא שומעים טוב בווליום גבוה בין היתר כי אין מגבר וכו'... אך עדיין הבאס שהרמקול מפיק גרם לי להתפעל).

נקודה לציון, נכון שאין לי מערכת "מי יודע מה" באוטו (מגבר 4 ערוצים של קרנץ', מגבר מונו של ויסוניק, 6/9 אחורי פולס וקומפוננט של סרווין ווגה עם טוויטרים של סאונדסטרים, סאב של קנווד), ולרוב בכל רכב שאני שומע מוסיקה ישר הסאונד נשמע לי דיי זוועה, אך ברכבים מסויימים, דוגמת הפוקוס שציינתי, המצב היה אחר - באוזן שלי לפחות.

יש מצב שדמיינתי?

• תוכן חדש...