Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגירסה אצלי בציפ היא גדישה מקסימלית של כ1.2 באר,כשהתקנתי בE&A פורק חיצוני פורג 004 הוצע לי בין היתר לעדכן גירסה בציפ לכזו שתרים אצלי את הגדישה ל1.4-1.5 באר ,במחיר מאד זול,השאלה שלי מכאילו גודשים במנוע הזה ככה כבר זמן רב,האם המנוע הזה בנוי בטווח הארוך לגדוש כזו גדישה ,במצבו המקורי[ראוי לציין שהרכב עשה 112K] זאת אומרת לאילו דברים אני אמור לצפות[חוץ מיותר דלק ובוסט שבועט בגב] מבחינת אמינות ,ודברים דומים מהשידרוג הזה?

כמו כן מה יתן לי רק אילנט סיליקון לבד?

חוץ מזה אם זה יעזור לכם לגבש עבורי תשובה אז ראוי לציין שהרכב שלי במידת גלגלים גבוהה יותר מהמקורי[205.40.17],בעל בלמים מחורצים של OMP,ללא ממיר,פלגים ארדיום.

אגב הוצע לי אילנט סיליקון 5 שכבות,פילטר גדול סימוטה ונשם,עידכון גירסה לציפ[גדישה 1.5 במקום 1.2 בנוכחי] כולל התקנה ב2500 שקלים.

תודה מראש

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מצערת אלקטרונית או מכאנית? אלקטרונית- עדיף פורק פנימי מלא.

טורבו K03 או 03S? אם 03 - אתה כבר קרוב לנצילות מירבית, אם 03S - אפשר למתוח גם ל 1.5 (באמינות יחסית)

המחיר נשמע טוב, אינלט לבד לא יוסיף הרבה, אבל הוא חיוני להמשך הדרך.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

איביזה היא רק מצערת אלקטרונית,הפורק הוא חיצוני והוא לא עושה שום בעיות כי הוא הותקן בשיטה יחודית שפורג' מצאו למנועי מצערת אלקטרונית ועל פיה אלי ואביחי עובדים,ובאמת אין לי נורות ואין לי נפילות גדישה,האוטו בונה גדישה יפה מאד ויציב. טורבו K03 -וזה בעצם מה ששאלתי 1.1-1.2 באר על הטורבו הזה זה עוד בקטגוריה של "גדישה באמינות"[הרכב שלי ככה כבר 3 שנים]. השאלה מופנת לכאילו עם המנוע הקיים מהקונצרן אשר גודשים 1.4-1.5 לפחות כשנה ומהם אני רוצה לשמוע על עניין האמינות והתיפקוד של המכלולים הסטנדרטיים?[טורבו אינטרקולר,צינורות גדישה,מנוע,גיר ,תושבות,צריות וכו']לגבי הרגשת השיפור אני מתאר לעצמי שאני ירגיש יותר בעיטה[זה גם לא בעיה ניתן לי לסוע עם עידכון התוכנה לנסיעת מבחן],ומה בעצם אינלט לבד יוסיף לי בלי שינוי תוכנה ,מה בעצם היתרונות שלו על הצינור גומי המקורי?

*אגב מנהלים[בגירה] חלה טעות בכותרת שלי אני מתנצל ,אשמח אם תתקנו לאפסולוט במקום אבסולוט שזוהי אחלה וודקה..

תודה מראש.:wink:

פורסם

האינלט המקורי מגומי בגדישות גבוהות (כמו שיש לך ומעלה) פשוט מצטמק ומפריע לזרימה של האויר

פילטר סימוטה + נשם בסביבות ה300 שקל

אינלט סיליקון יעלה בסביבות ה600-700 שקל (ואם אתה יכול להזמין מאיביי לבד אז אפשר להביא גם ב300-400 שקל)

ככה שהעידכון תוכנה קצת יקר לדעתי

בעיות אמינות לא יהיו לך בגלל הצ'יפ והגדישה הגבוהה (1.5-1.6)

רוב האיביזות היום נוסעות עם אפסולוט בלי כל בעיה כבר המון זמן

רק תקפיד על טיפולים כל 10K ק"מ

שמן איכותי (ליקווי מולי 5W40 הסגול הוא המומלץ) ומים ורודים של VAG (לא זוכר איך קוראים לזה, G משהו)

והכל יהיה בסדר

פורסם

או אתה האיש שחיפשתי למתן תשובות בעינייני.

בוא נאמר שאני יכול עם קצת לחץ לקבל את החבילה הזו גם ב2200 שקלים.

1.זאת אומרת שמדבריך גם אינלט סיליקון 5 שכבות יתרום לזרימה חופשית יותר בגדישות מבלי להצתמק,וכן השאלה היא האם זה מורגש או שאני לא ירגיש והצנרת תעשה טובה שהיא תרגיש?

2.ושוב אתה אומר מניסיון שאיביזה עם מנוע סגור כמו שלי תוכל להחזיק גדישות של באר וחצי באמינות ?אוקי הבנתי שהמנוע 1.8 הוא באמת בעל פוטנציל הספקים גבוהים,אבל מה בדבר הגיר,הקלאץ,תושבות מקוריות,צריות?אולי כבר ביגלל גדישה גבוהה ניכנס עניין המזרקים ומשאבת הדלק שיצטרכו שידרוג?מה בדבר אותם רכיבים שציינתי פה בעיקבות גדישה של באר וחצי?

3.טיפולים היא מקבלת כמו שצריך,לאחרונה פלאגים ארדיום[איך שקוראים לזה]ליקוי מולי סגול נוזל קירור G12+.

4.שאלה שקצת לא קשורה ידוע לי שאתה נסעת תקופה עם פורג 004,יש לי שאלה ,גם אצליך במצב של בניית גדישה[קלילה או גבוהה] ומיד שיחרור איטי מאד של הדוושה עד להגעת נקודת רגישות לקראת סוף מהלך הדוושה בה הפורק יבב יבבה במקום פריקה רגילה?

פשוט בסדנה טוענים שזה תקין וככה זה וזה גם קורה בפורק פנימי רק ששם אני לא שומע כי הוא פנימי.[אני עם קפיץ כחול ללא שום ספייסר]

תודה לך מראש.

פורסם

בלי אינטרקולר חזית אתה כמעט ולא תרגיש שינוי בין הגירסאות של הציפים.

אין פחד מאמינות כול עוד הרכב תקין,גם ככה זה רק פיק ל1.5

אבל מומלץ לגדישות כאלה לעבור למשאבת דלק יותר טובה, ווסת לחץ דלק.

פורסם
או אתה האיש שחיפשתי למתן תשובות בעינייני.

בוא נאמר שאני יכול עם קצת לחץ לקבל את החבילה הזו גם ב2200 שקלים.

1.זאת אומרת שמדבריך גם אינלט סיליקון 5 שכבות יתרום לזרימה חופשית יותר בגדישות מבלי להצתמק,וכן השאלה היא האם זה מורגש או שאני לא ירגיש והצנרת תעשה טובה שהיא תרגיש?

אתה תרגיש את זה בגבוהות בעיקר, פחות בנמוכות

2.ושוב אתה אומר מניסיון שאיביזה עם מנוע סגור כמו שלי תוכל להחזיק גדישות של באר וחצי באמינות ?אוקי הבנתי שהמנוע 1.8 הוא באמת בעל פוטנציל הספקים גבוהים,אבל מה בדבר הגיר,הקלאץ,תושבות מקוריות,צריות?אולי כבר ביגלל גדישה גבוהה ניכנס עניין המזרקים ומשאבת הדלק שיצטרכו שידרוג?מה בדבר אותם רכיבים שציינתי פה בעיקבות גדישה של באר וחצי?

שמע ברור שיש בלאי יותר גדול, אבל לא בהרבה וכמעט לא מורגש

המזרקים המקוריים מספיקים לסט אפ הזה אתה תצטרך רק משאבת דלק יותר חזקה (הרוב נוסעים עם וולברו 255LPH)

3.טיפולים היא מקבלת כמו שצריך,לאחרונה פלאגים ארדיום[איך שקוראים לזה]ליקוי מולי סגול נוזל קירור G12+.

4.שאלה שקצת לא קשורה ידוע לי שאתה נסעת תקופה עם פורג 004,יש לי שאלה ,גם אצליך במצב של בניית גדישה[קלילה או גבוהה] ומיד שיחרור איטי מאד של הדוושה עד להגעת נקודת רגישות לקראת סוף מהלך הדוושה בה הפורק יבב יבבה במקום פריקה רגילה?

פשוט בסדנה טוענים שזה תקין וככה זה וזה גם קורה בפורק פנימי רק ששם אני לא שומע כי הוא פנימי.[אני עם קפיץ כחול ללא שום ספייסר]

היה לי בFR פורג' 004 ולא נדלק לי צ'ק אנג'יין או משהו אבל מרגישים שהאוטו נסע טיפה פחות טוב

בקשר ליבבה אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון אבל לפעמים אם אתה בונה גדישה ומשחרר חצי דוושה אתה מרגיש כאילו הפורק קופץ ואיתו כל המנוע חח, יש רעש מוזר כזה ואני חושב שזה תקין כי בהרבה איביזות עם 007 זה קורה (וגם אצלי ב004 זה קרה)

תודה לך מראש.

.....

פורסם

תודה רבה לך ענית על כל שאלותי,אז השלב השיפורי הבא בתקופה הקרובה הוא אינלט סיליקון,עידכון גירסה לאפסולות,משאבת דלק חזקה יותר כמו שציינת,אני אשאר בנתיים עם האינטרקולר המקורי[מדבריך הוא עדין אפקטיבי בגדישה של באר וחצי?]

אגב ולגבי עניין הפורק גם אני חושב שהיא נוסעת פחות טוב עם חיצוני ,אבל כבר הסבירו לי שזה לא רק אצלי,כל אוטו יסע 2 מכוניות אחורה לפחות כתוצאה מהשהייה ממושכת של הטורבו ובנייה מחדש של לחץ גדישה לצילינדרים.

אז בשפה פשוטה ב2200 שח ,עידכון גירסה ועליה לגדישה של 1 וחצי במקום 1.1,החלפת משאבת דלק ,אינלט [ללא נגיעה בצנרת פליטה[יש דוד פתוח בניים+וכרגע אין ממיר]וכמו כן בצנרת גדישה [אינטרקולר,טורבו]יהיה בעצם שיפור מורגש ,או שיפור שלא אחוש בו בצורה חדה?

אגב איך הKO3 מסתדר עם גדישה כזו?לא יותר יעיל יהיה לשדרג את הטורבו הקיים לT3/4 ולהישאר בגדישה הקיימת של 1.1 באר,והסטאפ הקיים למעט החלפת משאבת דלק לחזקה יותר?

פורסם
תודה רבה לך ענית על כל שאלותי,אז השלב השיפורי הבא בתקופה הקרובה הוא אינלט סיליקון,עידכון גירסה לאפסולות,משאבת דלק חזקה יותר כמו שציינת,אני אשאר בנתיים עם האינטרקולר המקורי[מדבריך הוא עדין אפקטיבי בגדישה של באר וחצי?]

הוא לא עושה את העבודה בסטנדרט אז בטח שב1.5 הוא לא הכי אפקטיבי

תמיד טוב להשתדרג לקולר חזית אבל השאלה היא כמה תקציב יש לך...

אגב ולגבי עניין הפורק גם אני חושב שהיא נוסעת פחות טוב עם חיצוני ,אבל כבר הסבירו לי שזה לא רק אצלי,כל אוטו יסע 2 מכוניות אחורה לפחות כתוצאה מהשהייה ממושכת של הטורבו ובנייה מחדש של לחץ גדישה לצילינדרים.

אז בשפה פשוטה ב2200 שח ,עידכון גירסה ועליה לגדישה של 1 וחצי במקום 1.1,החלפת משאבת דלק ,אינלט [ללא נגיעה בצנרת פליטה[יש דוד פתוח בניים+וכרגע אין ממיר]וכמו כן בצנרת גדישה [אינטרקולר,טורבו]יהיה בעצם שיפור מורגש ,או שיפור שלא אחוש בו בצורה חדה?

את האמת אני לא יודע כמה זה יהיה מורגש... אתה תמיד יכול לבקש מהם לשים את הצ'יפ ואז ללכת לנסיעת מבחן, אם אהבת תשאיר אם לא אז לא

אגב איך הKO3 מסתדר עם גדישה כזו?לא יותר יעיל יהיה לשדרג את הטורבו הקיים לT3/4 ולהישאר בגדישה הקיימת של 1.1 באר,והסטאפ הקיים למעט החלפת משאבת דלק לחזקה יותר?

הK03 מסתדר בסדר גמור עם הגדישה הזאת אבל זה בערך הלימיט...

לשדרג לT3/4 יעלה לך מלא כסף

אתה תצטרך סעפת פליטה (ATP יציקה אני מאמין אפשר להשיג ב1500 בערך), דאון פייפ חדש (1000 ומשהו), מזרקים, משאבה, אינלט חדש, צנרת גדישה, אינטרקולר, ואחרי כל זה, חייב לעשות צ'יפ קאסטום שזה בערך 5000 שקל...

.....

פורסם

בקשר לאינלט כמו שאמרו ההבדל יהיה בעיקר בגבוהות,אני עשיתי בשביל השקט הנפשי (1000 ש"ח) ויש טיפה יותר נשימה בכל טווח הסל"ד,לא משמעותי מידי אבל נחמד

אני נוסע היום (A3) על הסט אפ הפשוט של צ'יפ אינלט ופילטר פתוח INBOX,לגבי אינקציה קצת קשה לי לתאר מכיוון שהיה צ'יפ קודם שהוחלף לאבסולוט,אבל הרגש מרגיש אגרסיבי וחד יותר

הבעיה המוחשית שלי היא האינטרקולר הקטן שלאחר כמה לחיצות ביום חם מורגשת בבירור הירידה בהספק,בלילה זה פחות כמובן בגלל האוויר הקר

שיפור נוסף שהומלץ לי בחום הוא הצנרת (2.75) שרבים טוענים שמורגש הבדל משמעותי

אינטרקולר\צנרת די דומים במחיר ונעים בסביבות ה3000+ לכל אחד מהם אצל E&A\GI-DUB וקצת יותר אצל גיא סרדין (TIG)

אם אני אתקין אני מקווה שאוכל לתת לך חוות דעת מקיפה יותר

לגבי הצנרת אגב גם אני אשמח לשמוע לפני\אחרי :wink:

ד"א שים לב לזה...

http://vag.wserv.co.il/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=12592&KW=400

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תודה.

נירשם לפניי.

אגב לקיט ,אמנם מחיר מעולה אבל גדול עליי כעט..

• תוכן חדש...