Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני חודשיים מילאתי אויר ב-4 הגלגלים, ב-3 גלגלים היה חסר רק 2 PSI, ( הוספתי מ-30 ל-32 PSI)

בגלגל האחורי השמאלי (צד הנהג) היה רק 17 PSI....

היום שוב מילאתי אויר ושוב פעם אותה תופעה... רק 17 PSI באותו גלגל,

מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך?

יש לי מזדה 3 שנת 2004. מנוע 2000, חתך הצמיגים שלי הוא 17.

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה הבעיה, כנראה יש בעיית אטימה איפה שהוא

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יכול מאוד להיות שהג'אנט התעקם ממש טיפה, ואתה לא מצליח לראות את זה, ונוצר פתח קטן מאוד של אוויר, שדרכו יש דליפה. יש לך גם רעידות קלות?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רצוי לנפח אויר כל שבועים ולא כל חודשים ואז לא מגיעים ללחץ אויר בגלגל של 17 P S I , צמיגים יכולים לאבד לחץ במשך הזמן ,על כן חשוב להקפיד ליבדוק גם בשביל הבטיחות וגם חבל על הצמיג .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

שים לב שירידת הלחץ אינה לינארית, יכול להיות שיש משהו בג'אנט ולכן יש בריחת אוויר.

אין לך מה לדאוג רק מדי פעם שאתה בתחנת דלק לבדוק את לחץ האוויר, או ללכת לפנצ'ריה ולבדוק את הנושא.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
מה קשור פרק הזמן שאני ממלא אויר....

רק בגלגל הזה הלחץ יורד בצורה קיצונית.....

קשור שהיצרן כותב לבדוק אויר אחת לשבוע אז אחת לשבועים זה פשרה לעצלנים , וצמיג לא בלחץ הנכון יכול להיתפוצץ בנסיעה במיוחד שיורד אויר לחצי מהלחץ המומלץ , תנפח אחת לשבועים ותראה שיהיה חסר רק 1-2 PSI בלבד .

כנס לבדיקה בפנצ'ריה בדיקה במים ולא יראו דליפת אויר כי הדליפה מינימלית .

אבל כן רצוי ליבדוק את הנושא בפנצ'ריה בשביל שקט נפשי .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

יש לי כיוון חקירה קצת שונה מג'אנט עקום. זה מקרה שקרה לאבא שלי עם צמיגים שבאו עם הרכב מהחברה. אחרי משהו כמו 20-25 אלף קילומטר אולי פחות החלה בריחת לחץ הזויה בצמיג שמאלי קדמי, הבריחה הייתה הופכת לויזואלית כל יומיים עד ארבעה ימים תלוי כמה הוא היה נוסע, הוא סבל את התופעה חודש שבמהלכו בוצעו משהו כמו חמישה בדיקות לפאנצרים ב3 פאנצריות שונות ובכל הבדיקות אמרו שהצמיג שלם ושהוא בטח הוזה. כאמור לאחר חודש פקעה סבלנותו והוא החליט להחליף צמיגים, כשהפאנצרמאכר הסיר את הצמיגים התגלה מחזה מרהיב שהדופן הפנימית של הצמיג התייבשה ובחצי מהעובי שלו פשוט נקרעו כל הסיבים, הפאנצרמאכר אמר שלצמיג הזה היו עוד 800 קילומטר במקרה הטוב, רק המחשבה על מה יכל לקרות בכביש בין עירוני במצב שהצמיג היה מתפוצץ פתאום עושה לי רע...

פורסם

גם לי היתה את הבעיה הזאת, באחד הצמיגים היה לחץ קצת יותר משלך (אם אני לא טועה 21) ופאנצרמאכר מהבני דודים מצא את הבעיה בגאנט, כמה מכות פטיש, והענין הסתדר. גם דליפה כזאת עדינה אפשר למצוא עם קצת סבלנות.

• תוכן חדש...