Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'יפ במו אקס 5 שנת 2008 וכפי שחלקכם בטח יודעים הפגוש האחורי וכן חלק מהקדמי מגיעים בצבע שחור מט

ולא צבועים בצבע הרכב עכשיו הפגוש עצמו לא צבוע בצבע חלק אם אתם מכירים הוא שחור עם חספוס מאוד עדין, עכשיו כשרציתי לצבוע אותם ואת הקשתות שגם הם מאותו החומר הלכתי למוסך פחחות צבע שהמליצו לי עליו וכשהראתי לו הוא אמר לי שהוא יכול לצבוע אבל זה לא יצא 100 אחוז כמו הרכב בגלל אותם הנקודות הקטנות האלו.

השאלה שלי היא איך אפשר בכל זאת לצבוע אותם ושזה יראה אחד על אחד כמו שאר האוטו ?

ד"א ראיתי מספר אקס 5 שצבעו וממה שראיתי לא היה שום סימן לזה שהצבע לא יושב בהתאמה מושלמת לאוטו.

 

תודה מראש.

 

תמונה מצורפת של הטמבון להמחיש את החומר :http://i298.photobucket.com/albums/mm242/CdoubleC/OldPix0291024x768.jpg

החלק המדובר הוא חלק מתחת לרשת הטיטניום.

פורסם

אלה שצבעו בצורה מושלמת כנראה הגיעו מהחברה ככה.

יש לדוד שלי במוו X5 כמו שלך אבל בצבע לבן פנינה והוא ביקש מהחברה שכל האוטו יהיה בצבע אחיד וכל האוטו לבן אין בו חלקים שחורים כמו בתמונה.

פורסם

כדי שהצבע יהיה חלק כמו בשאר חלק הטמבון צריך שהוא יהיה עשוי מאוטו חומר והוא לא.

אם אני לא טועה הוא צריך להיות פייברגלאס

פורסם

אפשר ללטש היטב את הטמבון עם נייר מיים וסבון לשטוף הייטב במים וסבון ולאחר מכן למרוח חומר פחחים לאחר הייבוש ללטש הייטב עם נייר מיים ומיים עם סבון לנקות הייטב ולאחר מכן צבע זה יצא יותר טוב מטוב אורגינל.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

קח בחשבון שהחלקים הללו יחסית פגיעים ותוך זמן קצר הצבע שיהיה על הפלסטיק הנ''ל יראה בלוי\שרוט,ייתכן ובחנייה תחטוף נשיקות שיגרמו לפיצוצים בצע.

אני לא הייתי צובע,אם הרכב בשחור מבריק וזה שחור מט זה עוד תקין ולא בולט מדי.

×
×
  • תוכן חדש...