Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הולך לעבור טיפול 10 שבמסגרתו אני מעוניין לעבור לשמן מנוע סינטטי מלא (ac delco) האם צעד זה מיותר או שלהשאר עם החצי סינטטי? אני לא מבין כל כך בשמנים -

אני רוצה לשמר את הרכב ככול האפשר , המנוע והגיר עובדים יפה מאוד ללא נזילות וכדומה. אשמח לשמוע על דגשים בנושא טיפולים מונעים,(החלפת שמן גיר, נוזלי בלמים,הגה,קלאץ ועוד)

תגובות יתקבלו בברכה!

ערן.

Gn'f'R

פורסם

שמן המנוע ברכבך הוא לא הדבר החשוב ביותר ולכן אתה יכול להשאר עם החצי סנינטטי או המינרלי, כל עוד יהיה שמן במערכת והשמן יהיה נקי (בלי בוצה, נסקפה, קפה שחור וכו').

לפי החתימה שלך אני מבין שהרכב ידני, אבל אם הוא אוטומטי עליך לדאוג ששמן הגיר יהיה בצבע אדום ושיהיה מספיק.

אם רכבך ידני ואתה מחליף שמן שים לב שקנית שמן לגיר ידני ולא לאוטומטי!

כמו כן שמור על חום מנוע תקין ומים במערכת, מים ירוקים\אדומים\כחולים ולא מהברז!

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...