Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים.

ישבתי עם חבר שלי באוטו כשהאוטו עמד אך היה מותנע, ולרוע מזלי כשהוא נסתובב להביא משהו מאחורה

הוא שילב לי הילוך בלי שאני אשים קלאץ'.

האוטו עשה מין רעש של פיצוץ וניכבה,לאחר מיכן התנעתי והרכב נסע.

אך אני חושב שהוא עושה בעיות בשילוב הילוכים.

אם תוכלו לעזור לי ולציין מה יכול להיתו שניגרם לאוטו האם הגיר נשמחק או שזה הקלאץ' ואיך אני בודק את זה יותר לעומק

תודה רבה

פורסם

ואיזה נזק אתה "חושב" שניגרם? יש בעיה בשילוב ההילוכים עכשיו או קפיצות \ החלקות?

יכל להיגרם נזק אבל השאלה האם נגרם .. למשל עיקום גלגלי השיניים בתיבה ועוד שממוחים גדולים ממני יגידו.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

כשהגעתי הביתה ניסית לשלב לרוורס והוא לא השתלב לי מס' פעמים, וכאשר הוא השתלב היא רעש של חריקה!

המשחקים בין ההילוכים עצמם נישמע נורמלית אבל עדיין יש רעש טיפה מתכתי ..

פורסם

אצלי בFR משהו "חכם" שילב לרוורס בלי קלאץ', גם אצלי היה פיצוץ והרכב נכבה.

לאחר מכן לא הרגשתי שום בעיה.

אני מניח שהרכב באחריות, אם התופעה של החריקה נמשכת, גם שלמוסך ודווח על חריקה ברוורס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

"edanj"..אמממ אני לא יודע אם צחקת או לא אבל מה זה הדבר החכם הזה שיש לך?!

כמה עולה מאיפה משיגים?

ולאחר שעשיתי סיבוב הבוקר על האוטו נימדמה שהחריקה קצת נעלמה,

אני מקווה שזה ישאר ככה.

בכל מיקרה כשעושים בדיקות לרכבים ליפני קניה בודקים שאסי גיר וכאלה..

כדי לי לפנות לשם כדי לבדוק את הגיר האם זה בדיקה אמינה ונכונה?

פורסם

אני חושב שלא קרה כלום, גם אני נתקלתי אצל חברים במקרים כאלו ברכבים הרבה יותר זולים משלך חוץ מהרעש החד פעמי לא קרה כלום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם ההילוך לא נכנס לך תנסה להכניס לסתם הילוך ואז לרוורס. זה ישנה את המזלגות בגיר וזה אמור לעבוד. :wink:

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

פורסם

במילים אחרות אני סתם חושש?!

ובעצם פעולת כיבוי המנוע היא פעולת הביטחון של האוטו למקרים כאלה?!

אבל הרעש נורא הטריד אותי ממש בום חזק, זה לא שחק שם כלום ?

פורסם

תקנו אותי עם אני טועה, אבל לפי מה שזכור לי, שילוב להילוך אחורי בוואגיות (כיום), כולל לחיצה על ידית ההילוכים מטה + שילוב ההילוך לכיוון הילוך ראשון, נכון?

נשמע קצת תמוה שמישהו יצליח לבצע את כל זה בטעות שהוא מסתובב אחורה, במושב הנוסע.

!AWDSOME

פורסם

איפה רשום שהוא שילב לרוורס? רשום הוא הכניס להילוך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...