Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל אני מבקש לא לשאול למה אני עושה את זה, ולא לומר שכדי שאני יחכה עם זה.

יש לי אפשרות להביא את הקיטים מחו"ל, במחירי בסיס כמעט.

מדובר בפיאט פונטו HGT.

אז נתחיל מהמערכת יניקה, שמעתי כאן המלצה על מערכת היניקה של GSR, האם יש חלופות אחרות יותר טובות שאתם מכירים? האם יש צורך בשינויים \ תוספות נוספות, כדי להוציא את המיטב מהקיט יניקה?

מערכת פליטה - אני מתלבט בין 2 אגזוזים, האחד של סופרספרינט והשני של ITC, ההתייחסות לשניהם דווקא היא בגלל שהרעש הוא יחסית מתון (משתיק), כי אני לא רוצה למשוך יותר מידי צומת לב מניידות למיניהם.

האם כדי להחליף גם את הצינורות פליטה שיוצאות מהמנוע או שאפשר להסתפק בדוד בלבד?

תנו לי הערכה לשינויים שיהיו אחרי הרכבה של הדברים הנ"ל, חוץ מהרעש.

פורסם

יש לשיר את ההודעה הבאה לפי הלחן של הפרסומת לחטיף "מוגזם":

תקציב תקציב תקציב

תקציב תקציב תקציב

תקציב תקציב תקציב

תקציב תקציב תקציב

תקציב - כמה שזה חשוב!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה זה מחיר בסיס? אלא אם מישהו מביא לך את הדברים בתיק, תצטרך לשלם על משלוח.

כמו שכבר רשמתי לך בדיון הקודם שפתחת, הערכה של GSR היא בין המומלצות ביותר, אם לא המומלצת ביותר. הם טוענים לשיפור של כ4-5% בהספק, ובשיא המומנט. הם דיי צודקים.

הנה הכתובת לאתר שלהם: http://www.gsrengineering.com/engineering/pages/productsbycar/fiat/fiat_pun_induction.htm

הדגם הרלוונטי עבורך הוא, כמו שרשמתי בדיון הקודם, F14i

שים לב שהמחיר, לפני משלוח לארץ, הוא 183 פאונד, או 219 פאונד לדגם הצהוב. זה יוצא כ-1000 ש"ח לדגם הזול. המשלוח לפי מה שביררתי בזמנו סובב את ה60 פאונד. זה תוספת של כ350 ש"ח.

!AWDSOME

פורסם

תשמע אין לי יותר מידי, בגלל זה אני גם יביא את זה מחו"ל כדי לחסוך עוד כמה גרושים.

בוא נגיד שאני מחפש חיה שהיא גם טובה וגם זולה או לפחות לא יקרה - מה גם שנתתי כיוון מסויים של מה אני מסתכל ולא הכל באוויר.

פורסם
מה זה מחיר בסיס? אלא אם מישהו מביא לך את הדברים בתיק, תצטרך לשלם על משלוח.

כמו שכבר רשמתי לך בדיון הקודם שפתחת, הערכה של GSR היא בין המומלצות ביותר, אם לא המומלצת ביותר. הם טוענים לשיפור של כ4-5% בהספק, ובשיא המומנט. הם דיי צודקים.

הנה הכתובת לאתר שלהם: http://www.gsrengineering.com/engineering/pages/productsbycar/fiat/fiat_pun_induction.htm

הדגם הרלוונטי עבורך הוא, כמו שרשמתי בדיון הקודם, F14i

שים לב שהמחיר, לפני משלוח לארץ, הוא 183 פאונד, או 219 פאונד לדגם הצהוב. זה יוצא כ-1000 ש"ח לדגם הזול. המשלוח לפי מה שביררתי בזמנו סובב את ה60 פאונד. זה תוספת של כ350 ש"ח.

4-5% להספק זה מכובד מאוד, זה משפיע גם בטורים הנמוכים?

ומה בנוגע למערכת פליטה?

פורסם

אלעד, אתה מזייף בשירה שלך

השיר הוא:

תקציב, תקציב

תקציב לנו תקציב

אדון פונטו HGT אולי תרכז אשכול אחד עם כל השיפוריישן שיכולים להציע לך לרכב בתקציב שתקציב וזהו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

D:

צימצמתי אפשרויות והגעתי לכיוון מסויים.

אם יש לך עוד הצעות נוספות שאתה חושב שמתעלות על הנ"ל אתה מוזמן להציע.

פורסם
אלעד, אתה מזייף בשירה שלך

השיר הוא:

תקציב, תקציב

תקציב לנו תקציב

בוריס, כמה פעמים ביקשתי ממך לא להתערב בעניינים של צברים? השיר שלך מבוסס על הפרסומת לסבון הכלים:

ננס ננס

אל המטבח נכנס

עושה לך טוב עושה לך קל

ננס ננס

בכל אופן, אני מציע לכולם לא להמשיך להגיב לשרשור הזה (ולשאר השרשורים שנפתחו ע"י QUAD-X) עד שלא נקבל תשובה על איזה תקציב בדיוק מדובר. ההצעות של כולכם חסרות טעם כאשר הנתון הבסיסי הזה הוא בגדר נעלם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

ממש לא חרם, אלעד צודק בהחלט. התקציב הוא פחות או יותר הדבר הכי חשוב.

בכל מקרה, זו כבר התקדמות.

אם כן, בתקציב הזה תוכל לרכוש את מה שGSR מציעים, אם או בלי משלוח, תלוי ביכולת שלך. אם אתה מוכן לשלם את הסכום בתמורה לתמורה שלהם, זה כבר שיקול שלך.

ערכת פליטה מלאה, מהמנוע, ועד קצה האגזוז, של סופרספרינט, לדעתי תעלה יותר, אני אשמח לטעות.

דוד אחורי בלבד לא ממש ייתן שיפור, אלא ישנה את הרעש בעיקר.

!AWDSOME

פורסם

שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה!

עכשיו אנחנו יכולים להתחיל לדבר.

התקציב שלך מצומצם מאוד. בהנחה שהרכב זקוק ליישור קו, הייתי עושה לו יישור קו עצבני ביותר, ובעודף אולי הייתי רוכש פילטר אינבוקס נחמד.

אגזוז, כפי שאמר גדעון לפני, כשהוא בא לבד לא יתכן לך דבר מלבד צליל.

אינני בקיא במחירי בולמי הזעזועים לפונטו, אבל נראה לי שבסכום הזה, או לפחות בחריגה קלה ממנו, תוכל לפנק את עצמך ברביעיית קוני דנדשה.

כמובן שאם הצמיגים במצב סופני, הם קופצים לראש הרשימה. לאחר שרכשת את הסט האיכותי ביותר שניתן למצוא במידה שלך, התפנק לך במנה סביח אצל עובד בזמן שהרכב עובר כיוון פרונט.

אלה בערך הדברים שאפשר לעשות לפונטו HGT בתקציב של 3000 ש"ח.

פורסם

אתה בוודאי מתכוון לסעפת פליטה ודודים + ממיר.

כל זה יעבור את ה3000 ש"ח אלא אם אתה מתכוון להוציא את הממיר כליל ולהשתמש בדודים תחליפיים ולא לרכוש דודים של חברות ידועות (לא שזה רע בפני עצמו).

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מהנסיון שלי שיפורים כאלה לא נותנים שיפור בפועלבביצועי ה-HGT.

היתה לי HGT סטנדרטית והיא עמדה בקו אחד עם משופרת

לדעתי גם הרעש מספיק חזק מבחינת התחושות ברכב הזה, הוא די רועש מעל 4,000 סל"ד.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...