Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על 306 94 97?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב נחמד, היו ברשותי כמה מהם כמעט כל המנועים שרשמת, רכב יחסית חסכוני, רכב נוח בטירוף, צריך רק למצוא רכבים טובים, אם תרצה אני משתדרג לשנה יותר גבוהה דבר איתי בפרטי, יש לי משהו מעניין.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

לדעתי ה1600 סמ"ק עדיפה.

מנוע TU פשוט יותר, קל וזול יותר לאחזקה, אמין ועמיד יותר. אני לא בטוח שההפרשים בהספק מורגשים מספיק כדי להצדיק את הפער.

בסך הכל ה306 היא משפחתית קומפקטית טובה. כמו כל צרפתיה היא רגישה להזנחה ולטיפולים חפיפיניקים, כך שחשוב להקפיד לבחור רכב שטופל כהלכה ובזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי יש כעת 306 1800, בעבר נהגתי כשנתיים על 1600 (שעדיין במשפחה) ויש לא מעט נסיון עם ה-1400.

ההבדל בין ה-1600 ל-1800 אינו תהומי, אך הוא אכן ניכר ומורגש. ה-1600 זריז יותר במעלה הסל"ד, אך מרגיש חלש בצורה ניכרת מה-1800 בכל מצב. ה-1800 מרגיש בשרני ורב מומנט לעומתו (הכל יחסי, כמובן).

במנועי ה-1800 חשוב לשים לב כי הבעלים השתמש במים ייעודיים ולא מי ברז (בלוק אלומיניום). מבחינת עלויות אחזקה, ההבדל העיקרי הינו בצריכת הדלק, כאשר ה-1800 עושה 1-10/11 וה-1600 עושה 1-13 (אצלנו לפחות). טיפולים והוצאות אחרות אינן נושאות בחובן עלויות שונות משמעותית.

ל-1800 יתרון נוסף בדמות אבזור עדיף (מראות חשמליות, ג'אנטים, מושבים ברמה הרבה יותר גבוהה מאלו בגרסאות הנמוכות יותר ועוד).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תודה דבר ראשון דבר שני כמה אתה מאמין אפשר למצוא רכב 1800 במצב סביר בשנים האלה ולמה האוטו הזה רגיש? כי אני יודע שצרפתיות זה אחלה אוטו היו לנו 2 קסארות טורבו דיזל וזה אוטו שד!!

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

את ה-1800 יש סיכוי טוב למצוא במצב סביר, שכן עקב רמת האבזור הגבוהה הוא נרכש על ידי הרבה מבוגרים, ששמרו עליו כראוי. ראייה לכך הינו הרכב שלי, שנרכש מגברת בת כ-70, והיה יד ראשונה עם 70,000 ק"מ (שנת 94).

רגישויות - פרט למים ייעודיים, יש לרכב לעתים תקלות קטנות חשמליות (ב-3 שנים שהרכב אצלי נתקלתי רק בחלון חשמל שפועל לסירוגין עקב נתק, תיקון זול ופשוט), בלאי כמו כל רכב, ואם הוא מטופל כראוי (משמע בזמן, ועם חלפים איכותיים) אין שום סיבה שלא יציג אמינות טובה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תלוי במצב הרכב.

המחירון של שנת 94 עומד על בערך 9-9.5.

את הרכב שלי קניתי מעל המחירון לאור היותו בעל ק"מ נמוך במיוחד, יד ראשונה ותיעוד טיפולים מלא. אני גם אמכור אותו מעל המחירון (לא מפריע לי שישב מתחת לבית תקופה). מעבר לכך, מחיר המחירון מגוחך, יחסית לתמורה המתקבלת מהרכב.

אם הייתי בשוק לרכב כזה כעת, הייתי נותן מעט מתחת למחירון, לאור האקזמפלרים שראיתי לאחרונה, או אפילו נותן מעבר לרכב שמור ואיכותי (כפי שאכן עשיתי).

אגרת הרישוי, כפי שזכורה לי, עומדת על כ-1100 ש"ח.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...