Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב SUNDOWN SAE-1200D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנשארתי בלי מגבר שיגביר לי את הסאב החלטתי שהשידרוג הכמעט אחרון שלי יהיה מגבר שובר פרצופים אמיתי 1200 וואט ב 12.8 וולט משמע בסביבות ה 1400 ב 14.4 וולט חיה אמיתית.

בינתיים נתקלתי בהרבה בעיות מבחינת אספקת זרם למגבר הוא פשוט שודד זרם בצורה מפחידה נכון להיום שני כבלים של 4 גייג' לא הספיקו להשביע אותו אז אני הולך להרביץ כבל 0/1 עבה במיוחד ופיוז 200 אמפר ,בעתיד גם אלטרנטור מחוזק יבוא.

http://www.sundownaudio.com/1200d.html

תודה רבה לרוני מלאוד אנד קליר תותח על .:wink:

1200d03.jpg

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניה משובחת.

תעשה בדיקת טעינה ותראה באמת מה המצב של המערכת שלך.

בן כמה המצבר?

כמה מוציא האלטרנטור?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש רוני.

רכישה מצוינת, מוצר מצוין.

בינתיים נתקלתי בהרבה בעיות מבחינת אספקת זרם למגבר הוא פשוט שודד זרם בצורה מפחידה

הסבר, נמק, הרחב.

אדי, גנבת לי את הפה מהמילים.

עריכה: מאזדה לאנטיס יש לך, נכון?

זה מצבר 60AH ואלטרנטור של 75AH כמדומני.

אך כאמור, גש לבדוק את מצבם.

פורסם

איזה אוטו יש לך בכללי?

לי יש באוטו מגבר של קיקר שאלו מגברים שאוכלים חשמל יחסית

מגבר של סאן דאון 1000 והאבוק 15

עם כבל 4 גייג יחיד על הסאן ו8 גייג לקיקר

ויש לי בסך הכול בלנו 1600 והמערכת חשמל מחזיקה יפה מאוד.

יש קצת עיבובי אורות בתוך האוטו כשיש מכות באס מטורפות.

ונראה לי נסדקה לי השמשה היום:/ לא קשור לפה אבל מפחיד.

אבל בסך הכול המערכת חשמל יציבה ומחזיקה יפה מאוד מוזר לי לשמוע.

פורסם

תודה רבה חברים,המצבר חדש של וורטה ,אלטרנטור בן שנתיים עושה רעש של טרקטור בדקנו עם רב מודד בזמן שהרכב מונע והמגבר במאמץ ויצא שהרב מודד מראה מתח די יציב שלא יורד מ 12.9 וולט ולא עולה על 13.6.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

נו, אז מה הבעיה פה?! אצל אחי זה תמיד יורד ל-10V אם לא פחות במאמץ, והוא עדיין שמח לתת ולתת (וזה ה-1500 לא לשכוח) :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצטער שאני מתעלק לך על השירשור ושואל שאלה לא קשורה

האבוק 15 וסאן דאון 1000 יכול לסדוק שמשה קדמית באוטו?

ונראה לי שהמערכת חשמל שלך די יציבה בשביל האבוק 15 וסאן 1200 ועוד כמה מגברים לפי החתימה.

פורסם

לא יכול לסדוק. גם 4 כאלה אני בספק אם יסדקו. אבל יש שמשה ויש שמשה :wink:

בינתיים הייתי הכי קרוב ל"להעיף" את השמשה הקדמית מחוץ לרכב, וזה עם ה-BTL אצלי ברכב הקטנטן (מאזדה 2) :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מקווה שזה לא סדק אין לי כוח להפעיל ביטוח ולהגיד שזה בגלל שניסו לפרוץ.

שמשה של יפנית :/ זה קצת כמו הפח שלה מעפן

אולי השמשה לא נסדקה ואני מקווה אבל המגש האחורי חירפן לי את האוזניים מחר נפציץ אותו בספוגים מקווה שיעזור .

אם לא אני חותך אותו.

פורסם

אתה לא צריך לומר בגלל שניסו לפרוץ. יש לך ביטוח שמשות? ב99% מהפעמים יש. אז מה הבעיה? אומרים הכי פשוט ונכון:

"יש לי סדק בחלון", וזהו.

גיא, עד עכשיו כואב לי הלבלב מהדקותיים וחצי אצלך בשבת, שתהיו בריאים אתה ודוד.

פורסם

כן ברור שיש לי ביטוח שמשות טוב נראה אם זה סדק בכלל או שאני סתם מדמיין דברים.

אם כן נגיד להם את זה .

בכול מקרה מצטער שהתעלקתי על השירשור הזה .

תודה לעוזרים

פורסם

צביקה, כולה Q. באטומה 50+ ליטר. מה אתה מתבכיין?! :-D ועדיין, מרסק האבוקים :twisted::-P

בקיצור רוני, מחר יש מיני מפגש אצל רוני? יהיה מעניין לשמוע.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...