Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

חשבתי לעבור מרשת פלאפון לרשת אורנג' ובאותה הזדמנות לשדרג את מכשירי.

חשבתי לרכוש מכשיר נוקיה 5000 מרשת ELINE:

http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c202/31568.php

שאלותי הם:

1. האם בכלל כדאי להתעסק עם רכישת סלולרי מחוץ לאורנג' - מבחינת: אחריות, שירות וטיפול בתקלות (חשש שבעת תקלה כל צד יתנער מאחריות).

2. באתר הנ"ל יש אפשרות לרכוש מכשיר מהמזרח הרחוק לעומת מכשיר "אירופאי" בתוספת תשלום (49 ש"ח) - מה ההבדל ולמה כדאי/ לא כדאי להוסיף כסף עבור מכשיר "אירופאי"?

אודה למומחי הסלולר בתשובותיהם.

פורסם

לפני שנתיים אימי רכשה SK דגם W880 דרך רשת ELINE. גם שילמה 1K ש"ח פחות וגם ללא התחייבות.

המכשיר פועל מעולה עד היום. הגיע חדש בקופסא מקורית תוך יומיים עם שליח.

Veni Vidi Vici

פורסם

קח לתשומת לבך,

כשמתקלקל לך המכשיר וזה קרה לי לא מזמן. זה לא ממש כיף להתחיל להתרוצץ באינטרנט לחפש מעבדות פרטיות להשוואת מחירים תוך כדי שאתה רק חושב על איכות העבודה שלהם ותוך כדי לנסות לקמבן לעצמך מכשיר חלופי לבינתיים מאיזה חבר.

צורת התיקון והשירות של אורנג' היא מעצבנת מאוד, לוקחת 3 ימים כשבאותו זמן אתה עם מכשיר חלופי וברוב המקרים אחרי מספר לא גדול של שבועות אתה תחזור אליהם שוב כי נראה שכל מה שאורנג' נוגעים בו - לא מפסיק להתקלקל מאותו יום.

ובכל זאת, בזמנו שילמתי להם משהו כמו 12 ש"ח לחודש על הביטוח על המכשיר.

גם כשהוא התנפץ לרסיסים הם ביקשו 45 שקלים השתתפות עצמית והחזירו לי מכשיר חדש עם הזכרונות שלי.

תנסה לנחש עכשיו כמה כסף יקחו לך במעבדה פרטית על שירות כזה...

GS300.

פורסם

ויטאלי לא לגמרי נכון.

רוב החנויות הפרטיות מוכרות כיום מכשירים עם אחריות שלהם כי הם גם מעבדות תיקונים. נכון לזמן מוגבל אבל שנתיים זה מספיק.

פורסם

כדי לקבל מכשיר נורמאלי במחיר טוב דרך החברות הסלולריות אתה נאלץ לדבר לפחות 200 ש"ח בחודש

לא דיברת אתה משלם את עלות המכשיר באותו החודש, שירות התיקונים שלהם על הפנים, אפשר לאמר שיש להם אינטרס להשבית לך את המכשיר אם זה בגלל סיפורי הקורוזיה או שבר לא מכוסה באחריות וניתקלתי גם בתירוץ של חוסר חלפים כי המכשיר ישן,כך שיוצא שאתה משלם אחריות ושאתה בא לתקן אין שירות,

והכי חשוב אין התחייבות לאף חברה, אתה יכול לעבור מתי שאתה רוצה מחברה לחברה, ואני מכיר מישהו שמחזיק שני כרטיסי סים , אם יש לו שיחה ארוכה לאורנג' הוא מחליף לסים שלהם ולהיפך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הפסקתי לקנות מכישירים ניידים ממפעילות במקרה שלי פרטנטר. בחיים לא קיבלתי מהם הצעות למכישירים נורמאליים במחירים סבירים.

בזמן רכשתי בחו"ל NOKIA 6600 שיצא לי 1500 ש"ח פחות מהארץ.

עכשיו שידרגתי ל HTC HD שגם נקנה בחו"ל.

פורסם

אפשר לבטח מכשיר חיצוני בחברה הסלולארית .

יש פרוצדורה שהולכת ככה

אתה מכניס את המכשיר לבדיקה בעלות של 100 ש"ח, במידה ולא השתנה.

אם הוא נמצא תקין יש לך את האפשרות לבטח.

והכל ותנאי שיש להם את המכשיר במלאי ויש חלקים אתה יכול לבטח אותו אצלהם

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני מאוד ממליץ על רכישה של מכשיר לא דרך החברה הסלולרית, בטח אם שדרוג המכשיר גורר שינוי (בד"כ לרעה) של תכנית התעריפים.

בד"כ שווה לשלם אפילו קצת יותר על מכשיר שנרכש בחוץ, כדי לא להיות מחוייב ל- 18 חודשים או 36 חודשים.

יחד עם זאת, לא הייתי ממליץ לרכוש מכשיר שאינו נמכר דרך המפעיל הסלולרי שלך. אם הוא יתקלקל אתה חשוף לטירטורים רבים כאשר אם המכשיר כן נמכר ברשת שלך, בד"כ יסכימו לתקן אותו...בתשלום, אבל לפחות יתקנו.

וגם...אם המכשיר הוא לשימוש עסקי ותקינותו חשובה מאוד לעבודה, לא הייתי נכנס להרפתקאות. הייתי קונה מכשיר מהרשת הסלולרי כדי שיהיה לו אבא ואמא, או מכין מכשיר גיבוי לעת צרה.

כשאני קניתי את ה- E71, היתה לי אפשרות לרכוש אותו באותו מחיר דרך הרשת הסלולרית. בחרתי לרכוש מבנאדם פרטי מכשיר חדש בקופסא שמקורו ברשת סלולרית מתחרה אבל פתוח לכל הרשתות. כך הרווחתי מכשיר פתוח, החוזה שלי לא השתנה ויש לי עדיין אחריות של יורוקום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כמה שזה נראה יקר ולא שווה,ברוב המקרים מקבלים זיכוים על המכשירים שאתם קונים בחברות לדוגמא אם מכשיר בחברה עולה 3500 ש"ח בשוק הפרטי תקנה אותו ב 2500 (אני מגזים אבל נניח) ואתה מקבל זיכוי מלא או כמעט מלא על המכשיר, אז בפועל יוצא ששילמתה 2500-2000 ש"ח יותר על המכשיר אם תקנה אותו באופן פרטי שלא לדבר על אחריות.

כל זה תקף בתנאי שאתה כן עושה שימוש במכשיר מעל רף מסוים ואתה יודע בוודאות שתמשיך לעשות שימוש דומה במכשיר לפחות בשנה וחצי עד שלוש שנים הקרובות, אז לדעתי מאוד משתלם כי מקבלים מכשיר חינם. בכל מקרה אחר לא שווה לקנות אצל הסלולאר כי אז באמת יוצא יקר .

אני לדוגמא באורנג מאז שהם בארץ , ב 4 שנים אחרונות החשבוניות שלי תמיד מעל רף הזיכוי (הממוצע)אך לא קניתי מהם מכשירים כי פחדתי להתחייב בפועל לדעתי עם הייתי מתחייב הייתי מקבל מכשירים טובים יותר ממה שקניתי בפרטי (בגלל עלויות) ומשלם אליהם הרבה פחות אם בכלל, אבל אצלי יש פחד להתחייב לכן אני מוכן להסתפק בפחות ולשלם יותר (לפחות כך זה היה עד עכשיו).

לשיקולך.

מה שכן גם אם תחליט לקנות את המכשיר מהחברה הסלולארית קרא את כל החוזה עד הסוף כולל האותיות הקטנטנות (שאף אחד לא קורא) ושמור עותק מהחוזה , לא תאמין עד כמה ניתן לחסוך כסף ועצבים בעתיד אם תקרא חוזה ותשמור עותק ממנו.

(בתור אחד שעבד בסלולאר).

פורסם
ואני מכיר מישהו שמחזיק שני כרטיסי סים , אם יש לו שיחה ארוכה לאורנג' הוא מחליף לסים שלהם ולהיפך.

כמעט לכל מכשיר רפליקה סיני שעולה סביבות ה-100$, היום יש כניסה ל-2 סימים, ושניהם עובדים בו זמנית, ככה שאתה יכול לנהל 2 שיחות (אחת בממתינה כמובן) ברשתות שונות, בו זמנית, מאותו מכשיר.

http://www.fatyourwallet.com/clone-nokia-dual-card-dual-stand-mobilephone-p-139.html

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...