Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני זקוק לייעוץ, יש לי תקציב של 25 אלף ואני צריך רכב שייקח אותי מרמלה לפתח תיקווה ובסיום יום עבודה אף ללימודים במכללת נתניה, זה אומר שאני צריך רכב חזק ואמין, צריכת דלק סבירה, וכמובן כמובן לא לשכוח את התקציב שלי

אני מבין שיש לי אפשרות ללכת על סוזוקי בלנו או על הלנטיס אבל אשמח מאוד לשמוע עוד אפשרויות לרכבים

שיוכלו לעמוד בדרישות שלי. אשמח לכמה שיותר תגובות, כל דבר שאני קורא כאן מלמד אותי עוד ועוד על רכבים

ועל קנייתם. תודה רבה לכל המגיבים.

פורסם

למה סטודנט צריך משפחתית קומפקטית עם סקס-אפיל של כפכף דיאדורה?

קנה לך סופר מיני זולה ומעוצבת, חסכונית ומודרנית וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחח הדימויים שלך כ"ס.ביאליק.

ואני דווקא חושב שבתקציב הזה תמצא לאנטיס שמורה בע"ה עם סאנרוף ותפציץ, או הונדה סיויק בתקווה למצוא אחת שמורה.

רכב חזק ואמין זה לא בלנו, באמינות ובבטיחות אם תציץ בביקורות עליו אז הוא מקבל כוכב 1 בבטיחות, מתלים מעפנים אש ומכוער, פרט לזה הוא אחלה לאנשים חסרים תקציב שמחפשים רכב מפנסיונר.

מה אתה לומד בנתניה? משפטים?

פורסם

פונטו ספייס 1.3, תבצע את העבודה, עיצוב סביר מודל גבוה יחסית למחיר, לא בעיה להשיג שמורה, רכב קומפקטי וחסכוני שיתאים יופי לסטודנט.

פורסם
אחח הדימויים שלך כ"ס.ביאליק.

ואני דווקא חושב שבתקציב הזה תמצא לאנטיס שמורה בע"ה עם סאנרוף ותפציץ, או הונדה סיויק בתקווה למצוא אחת שמורה.

רכב חזק ואמין זה לא בלנו, באמינות ובבטיחות אם תציץ בביקורות עליו אז הוא מקבל כוכב 1 בבטיחות, מתלים מעפנים אש ומכוער, פרט לזה הוא אחלה לאנשים חסרים תקציב שמחפשים רכב מפנסיונר.

מה אתה לומד בנתניה? משפטים?

אני אתחיל ללמוד באוקטובר, אני יודע שזה הרבה זמן למצוא רכב.

אני אלמד תואר בביטוח, אני עובד בביטוח ישיר אז זה מתאים לי בול למקצוע

וזה גם משהו שאני נהנה ממנו.

לאנטיסים למינהם, קצת קשה למצוא באתרי האינטרנט לאניס ששווה קניה

ואם ההצעה מפתה זה רק כי הרכב חרא וגמור (ספציפית להצעה לא כל הלאנטיסים)

אני אמשיך לחפש, ואתחיל גם לחפש לי סיויקים למינהם. תודה רבה על העצה.

פורסם

אכפת לך לתת לי הכוונה יותר פרטנית לגבי סוגי סופר מיני?

אשמח גם אם תשייך לינק לכל סוג שתרשום לי, שיהיה גם תמונה כי אני לא הכי מבין ברכבים.

תודה

פורסם
אכפת לך לתת לי הכוונה יותר פרטנית לגבי סוגי סופר מיני?

אשמח גם אם תשייך לינק לכל סוג שתרשום לי, שיהיה גם תמונה כי אני לא הכי מבין ברכבים.

תודה

הוא מתכוון לפיאט HGT או סיאט איביזה.

ואני עדיין דוגל בלאנטיס ויודע מניסיון [אחותי קנתה..] שיש בשוק שמורות.

בהצלחה בביטוח

• תוכן חדש...