Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, אני יודע שיש S44 ביד שניה עם שנתיים אחריות בפחות מ3000ש"ח, שווה לבדוק את זה מול דני, לראות אם הוא עדיין מוכר.

לי נראה שזו חברה טובה יחסית,

אני לא מבין למה אתם ממליצים לשלם 3000 לדני על מגבר מסדרה נמוכה,

במקום 3000 על מגבר מסדרה יותר גבוהה.

(כי כתוב באתר של החברה שהBILET 4 75 יותר טוב מהסדרה 44S),

רק בגלל האחריות ותאריך ייצור?

אם זו חברה טובה כמו שאתם אומרים,

משמע, אין סיכוי לקלקול (אפשר לוותר על האחריות של דני),

וגם אם עברו 3 שנים-לא בטוח שזה משביח עם הזמן כמו שכתבתם (נראה לי להיפך),

אבל בכל מקרה, לא אמור להיות נזק במגבר בן 3 שנים.

A simple prop to occupy my time

פורסם

אמור זה סוג של דג אומרים.

לקנות מגבר מחבר פורום ידוע ומוכר שקנה את המגבר שלו מיבואן מאוד ידוע מאוד מוכר ומאוד אהוד - מהווה באיזשהו מקום תעודת אחריות יותר טובה מזו שהמגבר נרכש איתה.

המגבר הוא חדש יחסית וגם רוב חברי הפורום ראו, נגעו, שמעו וגם אכלו ממנו.

לעומת זאת לרכוש מגבר בן 3 שנים מהקצה השני של העולם - עבור חלק גדול מאוד מחברי הפורום מהווה סיכון לא מחושב בעד סכום של 3000 שקלים ממיטב כספם.

הגיוני ואפשר להבין את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא אכנס לויכוח של הכדאיות בקניית משומש או לא, אני כן אגיד שיש דבר אחד שמדליק אצלי נורה אדומה, אדומה בוהקת אפילו, לאחר שנכוויתי בעצמי בקניה שביצעתי באיביי לפני שנתיים של D900, המילים "SOLD AS IS" פותרות את המוכר מכל אחריות כלפי המוצר וכלפיכם, גם אם בשורה מתחת הוא כותב שהמוצר תקין ועובד ב100%.

פורסם

ואוו ואוו נגעו בו שמעו אותו וגם אכלנו ממנו

הוצאתה לי את החשק לירכוש אותו:lol: (כמובן שהכול בצחוק)

NUZZZ

1) הS44 ניראה לי מוגזם בישביל הרמקול שלי אז ללכת על הסידרה הגבוהה יותר :roll:

2) לשלם סכום כזה ובסוף תקבל מגבר שאתה תחבר אתו ותגלה שהוא לא נידלק ביכלל ושתנסה ליפנות לבן אדם אתה יודע מה הוא יגיד לך. הימור כזה אני לא יכח

3) זה שהמגבר מחברה טובה לא אומר שבעל המגבר הוא גם בן אדם טוב ששמר על המגבר

ואחרון חביב שיסגור לך את הכול העניין אין לי כרטיס בין לאומי עם היה ממזמן הייתי מזמין פרוססור חוטים מפצלים וכול מה שצריך

ומגבר עדיין הייתי קונה בארץ

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

חבר טוב אמר לי : אני לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים בזול

אם המצב הכלכלי שלך הוא כזה שאתה מזמין מגבר ב3K ואז אחרי שבועיים שוכח שהזמנת ואחרי חודש פתאום דופק שליח בדלת

סבבה

כל מצב אחר - לא שווה

פורסם

טוב מהמגבר לא ממש אכלו - אבל ממכסה המנוע שלו כן, אפילו ניגבו רמקול עם חומוס :-D

תביט בתמונות של המפגש האחרון שהיה במרכז...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראיתי את הרמקול עם החומוס

מפגש הבא ניראה לי יהיה ג'נסיס בלאפה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

שניגבו חומוס ממכסה מנוע

בתא מטען כבר שכב בילט סיקס

הדואל מונו הנ"ל עבד שבוע או שבוע וחצי סך הכל

המגבר הזה פשוט ח-ד-ש על כל המשתמע בזה

פורסם

אכן אכן

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...