Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני העברתי אותו מהמצבר דרך כנף ימין ולתוך האוטו... אני שונא את הצורה הזאת, כיוון שהוא נטרק גם ע"י הדלת...

כל הצינורות שמגיעות מהמנוע לכיוון הסלון נראות מלאות..

מה דעתכם, איך לעשות את זה כמו שצריך?

תודה!

פורסם

אני ממליץ לך להיזהר מאוד (גם אם זה זמני). קרע קטן בבידוד ועלול להיות לך קצר לא נעים.

בכל מקרה, אני בטוח שניתן למצוא כמה מ"מ פנויים באחד החורים שיש בין קיר האש למנוע.

תן קפיצה למתקין באיזורך והתייעץ איתו, אני לא חושב שיגידו לך "סוד מקצוע".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מכרמיאל. פה יש רק מתקין אחד, והוא אמר לי כזה דבר.. אם אתה רוצה אני עושה לך התקנה מקצועית חדשה לחלוטין ב250שח..

בכפרים באיזור הייתי אצל עוד מישהו שאמר לי שהוא מעביר את כבל המתח באותה צורה...

פורסם
אני ממליץ לך להיזהר מאוד (גם אם זה זמני). קרע קטן בבידוד ועלול להיות לך קצר לא נעים.

בכל מקרה, אני בטוח שניתן למצוא כמה מ"מ פנויים באחד החורים שיש בין קיר האש למנוע.

תן קפיצה למתקין באיזורך והתייעץ איתו, אני לא חושב שיגידו לך "סוד מקצוע".

איתמר.

+1

על תעביר את המתח בצורה כזאת זה, כמו שאמר איתמר, מאוד לא נעים במקרה של צביטה של הבידוד, חשיפה של החוט => קצר.

מתקין שאמר לך שהוא עושה את זה בצורה כזאת תתרחק ממנו.

יש את אפי 4*4 מעפולה, מתקין מאוד מוערך בפורום עם עבודות יפות מאוד וזה לא כל כך רחוק ממך, שווה להתאמץ קצת

חד פעמית בשביל התקנה מקצועית.

אלי

פורסם

כדי לך לשנות מיקום של הכבל כי כמו שאיתמר אמר כדי לך להיזהר שלו יהיה לך קרע קטן יגרום לך לנזק גדול.

יש לי בבית כבל 9 מטר 0גייג' והחלטתי להעביר אותו במקום ה4 גייג' שיש לי באוטו עכשיו שהוא דק לאומת ה0 גייג'

אני רוצה להעביר אותו מתחת לאוטו במקום מוגן כי בתוך האוטו במעברים בצדדים לא יהיה לי בכלל מקום להעביר גודל כזה של כבל.. חשבתי אולי להעביר מתחת לאוטו עד לתא מטען ושם יש לי כבר חור כזה שאני יכול להכניס אותו.. בכל זאת אולי כדי לי לעשות את זה? חשוב לציין שהכבל יהיה מחוזק מאוד ולא יקרה שום מצב שבעולם שהוא יפול בנסיעה או משהו אחר..

מי שחושב שלא כדי שיסביר לי אני יקח לצומת ליבי.

תודה:-)

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

תוציא כיסא תעביר אותו מתחת לשטיח של הרכב לכל האורך

בקיר אש תמצא חור ואם הוא קטן תרחיב אותו במעט

בכל מקרה אל תעבור מתחת לאוטו

לא שזה כזה בעייתי זה סתם מיותר

אם מתחת לרכב אתה חייב להריץ צינור פלסטיק קשיח (עדיף צינור חשמל שחור קשיח - ולא שרשורי עדין) ולקבע אותו כל כמה סנטימטרים עם חבקים ממתכת.

ולהריץ בתוכו את הכבל עד לתא מטען

אחרי כל זה - 4G איכותי ובשרני כמו של knukonceptz לדוגמא, יספיק למגברים שלך בקלי קלות !

פורסם

כן אני יודע אבא שלי הביא לי כמו אזיקוים כאלה ממתכת שאפשר לתפוס אותם עם בורג לגוף הרחב ולתפוס את הקבל

יש לי צינור חור של הטפטפות של הגינה והוא מאוד קשיח..

אני גם חוב ש4 גייג' מספיק למגברים שלי אז כנירא שנאי ישאיר את זה ככה..

עם אני יכניס אותו מתחת לשטיח ברכב אז השטיח יהיה בולט נכון? או שיש תעלות מיוחדות?

אלמוג.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

• תוכן חדש...