Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת סוללר.

MX-5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בחיפושי אחרי הצטרפות לחברת סוללאר פניתי לאחת מהחברות הגדולות בשוק בשביל להצטרף ולקחת 2 קווים עסקים,

כאשר דיברתי עם הנציג, הוא חייב אותי להתחייב ל36 חודשים, כאשר הפנתי את תשומת ליבו לחוק החדש,

הוא צחק ואמר שהחוק לא חל על לקוחות עסקיים אלא רק על פרטיים,

בכל מקרה, יש פה מישהו שמודע למצב הזה?

חיפשתי באינטרנט ולא אומרים על זה שום דבר, זה נראה לי מוזר שהחברות עדיין עוברות על החוק ועדיין מכריחות אנשים לאזוק אותם ל36 חודש.

יש פה מישהו שעובד באחת מהחברות ויכול לעזור לי לקבל תנאים טובים ?

תודה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לאחר בדיקות ושימוע לחברות הסלולר בארץ, החליט שר התקשורת, אריאל אטיאס, לאסור על תקופת התחייבות של 36 חודשים במגזר הפרטי ולהגביל את תקופת ההתחייבות ל 18 חודשים לכל היותר. כמו כן, חייב אטיאס את החברות להציע ללקוחות הפרטיים בצורה שוטפת מסלולים אטרקטיביים ללא תקופת התחייבות.

מוות ל 5 תוים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...