Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לבקשת יו"ר העמותה, אהוד לביא הריני לפרסם את הדברים הבאים:

1. החלטת ועדת המרוצים באשר לעונה הקרובה אושרה ע"י הועד. לפיכך, האירוע הקרוב יוצא לסדרו כמתוכנן ולפי התאריך שנקבע (גמר הרשמה היום בחצות).

2. ההחלטה המתוקנת תופץ יחד עם תקנון לעונה ועם תקנון לקטגוריות השונות עד יום ה' הקרוב בשרשור זה לטובת נהגים שאינם חבריי IRDA ולפיכך, אינם בעלי גישה לפורום הסגור של IRDA.

הודעה מפורטת על החלטת הועד תפורסם ע"י המזכיר.

בברכה,

אלון חלווה

בשם ועדת המרוצים.

פורסם

לכבוד הוא לי להצטרף לכול העיסוק המדהים הזה מי תחילת העונה ואני רוצה להודות ולאחל הצלחה לכולם.

נ.ב. אשמח לתרום במה שאוכל.

(יש לי משאית סגורה עם רמפה ללא אופציה לנגרר)

פורסם

חברים,

מצ"ב מסמך חלוקה לקטגוריות שהועבר לאישור ועד העמותה לפני מספר ימים.

עד כה לא היו הערות מהותיות (למרות שהיו מספר חידודים הדורשים הבהרות שאכן יוספו למסמך הסופי) והיות שכך - אני מניח שהמסמך יאושר בנוסחו הנוכחי או בדומה מאד למפורסם פה.

אני מזמין כל מי שמעוניין להעיר ולהאיר (הכוונה בעיקר לנהגים - אבל אם יש למישהו אחר מה לתרום - מוזמן בברכה).

המסמך אמור להיות מפורסם בנוסח סופי ביום חמישי לאחר אישור סופי של הועד.

בברכה,

אלון

קטגוריות רכבים - עונת 2009.doc

פורסם

עדכונים לגבי האליפות:

1. האליפות תמנה 6 מירוצי ספרינט מתוכם לפחות אחד ספרינט ארוך (תיתכן החלפת ספרינט קצר אחד בארוך - ע"פ דרישת הנהגים).

2. 5 התוצאות הטובות מתוך ה 6 יחושבו לדירוג האליפות.

3. האירועים של ברוך שליט יהיו אירועי ראלי בלבד. הועד קורא לחברים להשתתף באירועים אלו על אף שאינם חלק מהאליפות ומודה לברוך על הרצון הכנה לשתף פעולה וזאת למרות שלא הגענו להסכמות - למעט לגבי התאריכים. גם זו, התקדמות ביחס לעבר.

מצ"ב מסמך מפורט,

אלון

‏‏עותק של ‏‏‏‏החלטת ועדת המרוצים -עידכון תוכנית עונת 2009 - 18.02.09.doc

פורסם

אני שמח לשמוע על הסכמה בנושא המרוצים!

שישה מרוצים לעונה זה קצת מעט אבל בהחלט מספיק בהתחשב במצב!

כל הכבוד לאמרגנים שמוכנים להתחייב על מרוצים לעונה ועל הגמישות "לפי רצון הנהגים".

כמובן שיש השגות כמו תמיד אבל אני בהחלט יכול לפרגן.

מי יתן שתהיה לנו עונה יפה, שלא יתבטל אף מרוץ, שלא יהיו תאונות, שנזכה לחשיפה טלוויזיונית והכי חשוב הרבה כיף

למרוצים חוקיים אני כבר לא מייחל (מיואש) :wink: .

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב, זה לא שישה...

זה חמישה ספרינטים וכנראה יתווסף עוד אחד ארוך

וארבעה ראלי של ברוך - לפחות שלושה בטוחים.

כך שכרגע יש 8 אירועים מובטחים העונה. לצערי, כרגע ראלי בנפרד וספרינט בנפרד.

אבל אולי זה עוד ישתנה. אני אופטימי.

אלון

פורסם

חברים שלום

עם כל הרצון והנחישות שלי לקיים את האירוע במועדו (למרות מזג האויר) ,לא יהיה ניתן להוציא את המירוץ לפועל כפי שהודעתי לכם אמש !!!

לאחר איתור המסלול החדש אתמול , קבלתי הבוקר הודעה מבעל השטח הנדון , כי במידה ויירד גשם ביום שישי,לא נוכל להשתמש בשביל המיועד לחזרה לנקודת הזינוק וכמו-כן בשטח המיועד לשמש כפיטס לאותו יום !

בירור בחיזוי מזג האויר (גם של צה'ל) העלה שביום שישי צפוי גשמים וסערות ברוב חלקי הארץ ודין חצרים כדין חיפה ,כך שאין סיכוי למזג אויר ידידותי !

הברירה היחידה שנותרה לי ,בכדי כן לקיים את האירוע , היא למקם את הפיטס בשביל הגישה למסלול ,דבר שהיה סותם את הגישה למסלול, ולחזור לנקודת הזינוק דרך שביל הכורכר שהוא גם מסלול המירוץ !!

לאחר התייעצות עם הגורמים המוסמכים בעמותה(irda) הוחלט שבתנאים אלו בלתי אפשרי לנהל ולקיים האירוע !

ולכם,חברים, גלו הבנה ובתקווה שהתנאים ישתנו ונוכל לפתוח את העונה ללא עיכובים נוספים!

מישל

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...