Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים, יש לי ויטרה שמותקנת בה אזעקה של קוברה, הסוג הישן (אם יש כמה דגמים תגידו ואני ינסה להיות יותר ספציפי), הבעיה היא שלפעמים באמצע נסיעה, לרוב רק במהירויות נמוכות כמו יציאה מצומת וכדומה, הרכב פשוט כבה, בלי אזהרה, פשוט כבה. כשמנסים להניע לאחר מכן אי אפשר, כדי להניע צריך לכבות את האזעקה (עם המפתח הקטן) ואז נפתרת הבעיה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מטפל בה?

אני פחות צריך את זה בשביל האזעקה ויותר בשביל הנעילה מרכזית עם השלט.....מעצבן לפתוח עם המפתח. תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולם.

פורסם

2 אפשרויות:

1. לגשת למתקין שיחפור וימצא את הנתק או התקלה באזעקה, אם יקח לו זמן רב- עלול לעלות כמו אזעקה חדשה כמעט.

2. לגשת למתקין ולבטל את הניתוקים של האזעקה (כתבת שלא מעניינת אותך ההגנה כ"כ).

אפשר גם לגשת לחברה ברח' תוצרת הארץ בת"א, הם בטח מכירים את המחלות של האזעקה. לשיקולך.

• תוכן חדש...