Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

מתג הנהג נמצא מתחת לכסא הנהג,אך בדגם הזה הוא אינו רגיש קלל וגם בתאונה במהירות נמוכה הוא לא מנתק את המשאבה,ובטח שלא ממעבר על בור בכביש.

אורן

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרתם לבחור איפה המשאבה ואיך לפרק, אבל מה עם איך לבדוק את תקינותה?

כמובן שיתכן ונשרף הפיוז ואז גם אם המשאבה תקינה היא עדיין לא תעבוד כי לא יגיע אליה חשמל.

תבדוק פיוזים כמו שרפי הציע ואם כולם תקינים תבדוק את המשאבה. אם הפלאגים יבשים וגם אין את הזימזום של המשאבה, זה יכול להיות באמת המשאבה כי הפלאגים לא רטובים מדלק כשניסית להניע (כנראה שלא נכנס דלק בכלל למנוע וחוסר הזימזום מוסיף עוד חיזוק לגבי אי תקינות המשאבה).

לגבי בדיקת המשאבה, נתק ממנה את הצינור יציאת דלק שהולך למנוע ובמקומו חבר צינור אחר שילך לתוך בקבוק ריק למקרה שיצא דלק שלא ישפך לך בתוך האוטו.תפתח את הסוויטש (אולי אפילו תנסה להניע 2 שניות) ותראה אם המשאבה מוציאה דלק אל תוך הבקבוק, אם כן היא עובדת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כך נראה מתג אינרציה ויש ללחוץ מלמעלה כלפי מטה על החלק העליון המכוסה בגומי.

מתחתיו יש גולת מתכת הקופצת ומנתקת את החשמל למש' הדלק (פלוס או מינוס) במקרה של תאונה ו/או התהפכות הרכב.

נתקלתי ברכבים שבהם קפצה גולת מתג האינרציה עקב קפיצה חזקה בכביש (בור, במפר גבוה וכו') ואז כבה המנוע.

http://www.cuore-sportivo.co.uk/156tech/inertiaswitchl.jpg

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כמו שאורן אמר הרכב אכן מניע והייתה כניראה בעיה במגעים של חוטי המשאבה,

תודה רבה לכול מי שעזר .

אור

bmw-530i 3.0L

פורסם

יש לי עוד שאלה קטנה.

עם אני רוצה להחליף משאבת דלק,

חוץ מהמשאבה המקורית איזהב משאבות יתאימו לי עוד וואלברו למיניהם יתאימו אצלי?

אשמח להצעות ומחירים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אורן,

חבר מהרחוב שלי היום{מכונאי}חיבר לרכב ווסת לחץ דלק,העלה את לחץ הדלק ולפתע קימת ולא הורגשו הניתוקים,

הוא כיבה את הסוויץ וירד הלחץ דלק לגמריי אחרי משהו כמו 2דקות הוא אומר שכניראה המשאבת דלק דפוקה,לי אין מושג מזה אומר שירד הלחץ דלק אחרי 2דקות,בכל מיקרה לפי מה שהבנתי זה אכן המשאבת דלק ולא החיישן קראנק ובגלל זה אני שואל איזה משאבת דלק תתאים לי ועם אפשר לדעת מחירים.

תודה אור.

bmw-530i 3.0L

• ספונסר פורום
פורסם

מה היה לחץ הדלק לפני שהעלתם אותו?

לעיתים יש בעיה בווסת המקורי ולחץ הדלק לא עולה עם הגדישה,אם הספיקה של המשאבה היתה נמוכה בלחץ גבוה יותר היא הייתה מצליחה לדחוף פחות דלק.

למרות שמשאבת דלק זה דבר שמחליפים הרבה בקאפה,תקנה את הוולברו 255,מתאים בדיוק בלי שום התאמות,ואפשר להשיג בארץ במחיר זול.

אורן

• תוכן חדש...