Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם ה BASS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

יש לי כבר כמה חודשים רמקולים חדשים שקניתי של פיונייר אליפסיים שהרכבתי אותם מאחורה באותו מתחת לשמשה. ומאז שהרכבתי אותם אני לא מצליח לשמוע את הבאסים שלהם, ונכון אני יודע שזה לא סאב אבל בכל זאת צריך לשמוע באסים מהרמקולים.

אובכן הבעייה מוזרה משום שכאשר אני משנה את ה BALANCE רק לרמקול אחד שומעים טוב מאוד את הבאס ברמקול ואני ממש נהנה ממנו, אבל כאשר הבלאנס שווה בשני הרמקולים הבאסים פתאום נעלמים ושום קול של כמו תוף במקום באס.

החלפתי כבר מאז רדיו דיסק חדש, זה לא עזר, ולא מזמן נדפק לי המצבר אז גם אותו החלפתי כבר לאחד רציני וגם זה לא עזר.

אשמח מאוד לתשובות, לגבי הבעייה הזו כי זה מאוד מוזר לי שכאשר רמקול אחד פועל שומעים מעולה את הבאס אבל כאשר אני מפעיל את שניהם הבאס נעלם.

פורסם

אתה בטוח שזאת הבעייה, משום שזה עבודה רבה להוציא את הרמקולים במגש האחורי.

וכאשר אתה אומר פאזה הפוכה, אתה מתכוון שהבעייה היא שכאשר אני מפעיל את שני הרמקולים הפאזה של הגלי קול של הרמקול הראשון מבטל את הגלי קול של הרמקול השני?

פורסם

אני חושב שהבחור לא ציין שיש מגבר שאליו הרמקולים מחוברים. בדוק את הפלוס והמינוס של הכבלים לחיבור הרמקול וזהו, אם

עדיין הבעיה קיימת, אז זה פשוט פאק בייצור של הרמקול.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...