Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HOT ומעלליה

tomyon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, אני מצטער ידידי אך אני נאלץ לא להסכים איתך.

חוץ מעניין איכות התמונה שאני מקבל רק משמועות של אחרים ושלך,

בתכלס גם אצל חברים עם פלזמות משוכללות למינהם ויס אני לא רואה אבל גדול אבל נגיד ש...

כל השיט זהה בין החברות.

בן דודי חווה שבוע קשה עד שאצליח להיפטר מ"יס", מהממירים שלהם, מהחבילות שדחפו לו וגם מחיובים בחשבון שהופיעו "בטעות" אבל לא נשכחו גם אחרי הניתוק.

כמוהו שמעתי על אדם אחר שמקלל את יס בכל הזדמנות, גם אם בכלל מישהו אמר את המילה הזאת באנגלית (ברמת סיוטים).

הוט כלבים, אני יודע, גם לי הם כבר הספיקו לעשות טעות בחשבון וכבר הובטח לי החזר (ובטוח שאני אצטרך להתקשר שוב למוקד כדי להזכיר להם) אבל מצד שני הם נענו לדרישות שלי כבר כמה פעמים, שלחו נציג טכני פעמיים בגלל הפלזמה (פעם אחת ביקשתי שיבואו לבדוק איכות קליטה, פעם שנייה להתקנת איסולטור) ובחודשיים שאני מחובר אליהם , חוץ מתמונה גרועה(יחסית) השאר בסדר גמור (עשו לי גם חשבון סטודנט אז גם בפן הכלכלי הם בסדר).

בבית של ההורים שלי יש כבר שנים הוט וסך הכל מעולם לא היו תלונות בסדר גודל שאנחנו מדברים עליהם.

אני לא מדבר על חבילה שפתאום הורדה כי מעכשיו היא בתשלום או על ערוץ שהפך לערוץ בתשלום או על מעבר לחבילת "מקסימום כסף מהלקוח" כי נגמר לך הדיל שעשיתי לפני שנה ואף אחד לא רצה להזכיר לך את זה כי אז אתה מועבר אוטומטית למסלול השוחט...אלו נמצאים גם ביס (תאמין לי, אולי במקרה שלך עדיין לא נתקלת בזה, זה גם קורה).

עוד משהו קטן, מבלי לקרוא את מה שכתבתם על תשתית אינטרנט ב-2 ההודעות הקודמות:

היה לי ADSL וקיללתי את כל העולם כולל הטכנאי המסכן שבא לבדוק מה הבעיה ולמה אני יותר מנותק מאשר מחובר.

קיללתי את התשתית הזאת גם אחרי שהיא החליטה ליפול פעם בחודש/12 יום/מתי שהתחשק לה.

עברתי לתשתית בכבלים של הוט יום אחרי שהם שיווקו אותה בארץ- מאז אין לי בעיות!! (גם בבית הוריי וגם בדירה השכורה).

(שלא ישתמע שאני נוקט עמדה...אני שונא את שניהם!)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני התחברתי לאינטרנט של הוט ב- 2003 שהוא היה ממש בהתחלה.

בא טכנאי חיבר, אחרי שעה יש ניתוקים. (חיבר מודם מעפן דרך ה- USB).

5 טכנאים באו בהפרש של כמה שבועות ולא הצליחו לסדר את זה. אחד הטכנאים אומר לי: "יש לך זבל של מחשב, תחליף אותו".

אז אמרתי לו בתגובה תודה רבה ושהוא מוזמן לצאת מהבית.

התחברתי לאינטרנט של בזק ה- ADSL, ניגשתי ל"בזק סטור", לקחתי את הפילטרים לטלפון, המודם והחוטים, עצרתי בדרך חזרה בחנות מחשבים ורכשתי כרטיס רשת למחשב, הגעתי הביתה, ביצעתי התקנה, חצי שעה האינטרנט היה מותקן ועובד על אותו מחשב עד היום בלי ניתוקים! (המחשב עצמו נמצא אצלי כבר 9 שנים).

וזה רק אחד הסיפורים..

פורסם
(המחשב עצמו נמצא אצלי כבר 9 שנים)...

מה זה? פנטיום 166?

א5צלי בעסק יש פנטיום 133 שמשמש לעיבוד תמלילים בלבד, עדיין חי:-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז ככה, אני הייתי באינטרנט של הוט החל משנת 2000 או 2001 כשהחל הניסוי הראשוני,

כשרוב המדינה גלשה במודם 56K , אני נהניתי ממהירויות "על" של 750K.

כמו כן הייתי לקוח שלהם בטלויזיה רצוף מאז הקמתם ועד סוף 2006.

בסוף 2006 עברתי ל YES בעקבות כך שיש גבול למזוכיסטיות (אבל נשארתי באינטרנט של הוט כי לא רציתי קו טלפון) ומדובר בטלויזיה בליגה אחרת.

רק לפני כשנה , לאחר אין ספור אכזבות עזבתי את האינטרנט של הוט לאחר שלא הצלחתי לקבל חיבור אינטרנט יציב במשך יותר משנתיים ולא משנה איזה טכנאי / מומחה / טמבל תורן שלחו אליי, וכמה פעמים החליפו מודם. (וזאת לא בעיה באיזור, בתקופה של 5 שנים גרתי ב5 דירות שונות ותמיד אכלתי צרות ).

בהתחלה היתה איזו בעיה במרכזיה האיזורית של ה ADSL, והיו לי איזה יומיים-שלושה בלי אינטרנט, אבל מאז ...

ליגה אחרת של אינטרנט, לא זכור לי מתי היה לי ניתוק לאחרונה, מהירות טובה מאוד למרות שאני בספק אינטרנט מחורבן שמגביל את רוחב הפס,

בינתיים גם עברתי לYES MAX שזאת השקעה מצויינת.

מה שכן, YES+ADSL זה לא לקמצנים. זה עולה יותר, אבל זה שווה את זה.

תגיד לי סטיו, מה רלוונטית העובדה שהמחשב נמצא אצלך 9 שנים לנושא השרשור? :)

בראש השנה תרמתי מחשב פנטיום 4 1.8 + מסך לנזקקים, גם היה אצלי תקופה דיי דומה, חבל שלא ידעתי שאתה עדיין עם הגרוטאה :D

אני לא אומר להחליף מחשב כל שנה, המחשב הקודם שלי הוחלף לאחר 6 שנים ועדיין עובד אצלי בתור מדיה סנטר, אבל יש גבול למזוכיזם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה זה? פנטיום 166?

פנטיום 450MHz עם 384MB RAM, על Windows XP.

STIO אתה לא מפסיק להפתיע

וידאו משנות ה-90

ועכשיו מחשב בן 9

יפה מאוד

יש גם פלאפון בן 4.5, טלוויזיה 21 אינץ' CRT בת 9, רהיטים בחדר כולם בני 17 שנה (מיטה, ארון, שולחן כתיבה), מערכת סטריאו בת 7 שנים ועוד ועוד.

יש לי כסף להחליף את הפלאפון והמחשב וכ', אבל אני פשוט פוחד שלא ישאר לי כסף ללימודים, זה יותר חשוב :-)

תגיד לי סטיו, מה רלוונטית העובדה שהמחשב נמצא אצלך 9 שנים לנושא השרשור? :)

כדי להוכיח שלא הבעיה במחשב כמו שהוט טענו. האינטרנט של בזק עובד מצויין עליו ואין שום ניתוקים או בעיות.

פורסם

לי יש טלויזיה GRUNDIG "21 מקורית (תוצרת אוסטריה) בת 20 בחייה טפו טפו טפו עברה תיקון אחד פשוט לפני איזה 10 שנים. שתחיה עד 120 לפחות :lol:

אני יודע שזה לא קשור אבל אם כבר מדברים על ענתיקות.

פורסם
איך אתה יכול לומר שהוט יותר טובים באינטרנט אם התשתית בחצי מדינה לא יציבה ובלתי ניתנת לייצוב ורוב הטכנאים לא יודעים מהחיים שלהם ?

בהשוואה למוקדי הטלויזיה והטלפוניה, ממש לא לבזק :)

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

יש גם פלאפון בן 4.5, רהיטים בחדר כולם בני 17 שנה

פלאפון בן 9.5, פטיפון בן 25, רהיטים מעץ שמוחזר מרהיטים בני 30 ומעלה.

בנושא השרשור (בערך...) כבר כתבתי במקום אחר שאין לי תלונות

על ה-ADSL של בזק, לאחר לא מעט שנים אתם.

בתקלה היחידה שהייתה להם, היא טופלה בשיחת טלפון נעימה וזריזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היום הוט התקשרו אלינו, ואמרו שבמסגרת מבצע להיום בלבד, הם מוכנים לחבר אותנו לחבילת הטריפל בקצת יותר מ-300 לחודש. בנוסף, את החודשיים הראשונים אנחנו מקבלים לגמרי חינם, והם מוכנים גם לספוג את תשלום ההתנתקות מייס.

כמובן שהנציג ואני נפרדנו כידידים. בשלב זה, אני מוכן בעליל לשלם יותר בידיעה שבעת הצורך יהיה לי עם מי לדבר, וזה לא שאני ממש סובל מעודף כסף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נצל"ש:

כפי שכבר ציינתי פעם בדיון אחר שעסק בסוגיה הזאת, אנחנו לקוחות מרוצים מאוד של YES (וגם של בזק\ADSL).

החוזה שלנו מול YES עומד להסתיים בקרוב וכדי להזכיר לנו על כך הם החלו, לפני כחודש, כל יום, בערך בשעה 20:00, להקפיץ שקופית על מסך ה-TV אשר מפצירה בנו ליצור קשר עם השירות לקוחות שלהם. השקופית יורדת לאחר כמה דקות.

קצת מעצבן אבל לא נורא-וכבר נגמר.

אבא שלי יצר עימם קשר וכבדרך אגב בירר לגביי ה-YES MAX המהולל. תגובת הנציגה: "לא כדאיי לך לעשות YES MAX עכשיו- עוד חודשיים יושק שירות דומה אבל משופר- תתקשר אז."

למישהו יש מושג על מה מדובר?

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אלעד, יש לי חבר שעם קצת לחץ קיבל טריפל ב180 ש"ח לחודש כולל הממיר שמקביל למקס.

בקשר לזה שלא כדאי לקחת MAX כרגע: הבנתי שבחודשים הקרובים אמור לצאת MAX HD ,

בגלל זה התחברתי למקס במסלול פקדון ללא התחייבות כך אוכל להחליף אותו מתי שארצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אחד הטכנאים אומר לי: "יש לך זבל של מחשב, תחליף אותו".

אז אמרתי לו בתגובה תודה רבה ושהוא מוזמן לצאת מהבית.

זאת באמת בושה.

אני מקווה שהתלוננת במרכז השירות.

פורסם

אני עברתי מקווי-זהב-ליס-להוט בדירה החדשה,

וזה הסיכום שלי הוט:תמונה ירודה ממירים זבל ותמיד משופצים ("אין כרגע חדשים בארץ").

טלפון סבבה מחירים טובים, אינטרנט אין לי בעיות איתו בכלל.

שרות: ממוצע של 25 דקות לנציג! אבל.. מחירים ממש טוב.

יס: ממירים ממש טובים, איכות תמונה מצוינת.

אבל אין ממש מה לראות! אבל ממש!

סכ''ה אין שלמות עדיין אבל יס עדין יותר נעים.

פורסם
זאת באמת בושה.

אני מקווה שהתלוננת במרכז השירות.

לא, עשיתי משהו אחר:

התקשרתי אליהם, אמרתי להם שיש להם תוך 48 שעות לשלוח טכנאי כדי לקחת את המודם שלהם, ולא אני מבטל להם את ההוראת קבע. במידה והם מעיזים לקחת קנס ניתוק (הייתי מחוייב לשנה)- אני פונה לאמצעי התקשורת ללא הודעה מוקדמת.

נגשתי לחדר של המחשב, ניתקתי את כל העסק כולל המודם, תלשתי את השקע שבקיר החוצה ומילאתי את החורים בגבס, והכל הנחתי על השולחן כדי שהטכנאים שלהם לא יבקרו לי בבית. בינתיים עד המעבר ל- ADSL עברתי לאינטרנט של ה- 56K דרך הטלפון.

בא הטכנאי, לקח את הדברים והלך. ציק צק, ולא לקחו קנס על האינטרנט.

• תוכן חדש...