Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, אני בעלים של מאזדה 2 יפהפיה, ולפני כמה ימים בפקק באיילון ראיתי מאזדה 2 יפהפיה גם כן מצידי השמאלי, שמתי לב שיש לה חישוקי מגנזיום יפים במיוחד ואגזוז שונה מהרגיל במאזדה 2 שלי, בתור אחד שבאמת לא מבין שום דבר בתחום השיפורים האלה, לא ידעתי כל כך פרטים על זה, רק התלהבתי מזה נורא, כך שצילמתי את זה.

תמונות-

img0785hd3.th.jpg

img0786za6.th.jpg

img0787vh6.th.jpg

רציתי לדעת האם זה חוקי לגמרי שיפור האגזוז? במה זה כרוך? מה המחירים של גלגלי המגנזיום בערך, מה טווח המחירים הממוצע, ומה טווח המחירים של האגזוז, מה מחיר התקנה של כזה דבר, ומה אתם אומרים?

תודה מראש,

אדם

פורסם

אלה לא שיפורים, אלא רק "שיפורי" יופי חיצוניים. אין כל דבר לא חוקי בלשים סופית אגזוז. גם אתה יכול לעשות את זה. בקשר לחישוקים קלים, תלוי מה אתה מחפש. יש ב-1500 ויש גם ב-6 אלף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...