Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפרסם את הרכב שלי לרציניים בלבד ובלי מחיר ורק כאן בפורום!!!

אני מקבל מספיק פניות גם ככה.

כל הכותבים כאן בשרשור מעליי, למזלי לא מייצגים את רוב הקונים.

אני יודע כמה אני רוצה על האוטו שלי, אני יודע שלא כל אחד יהיה מוכן לשלם על האוטו את המחיר הזה, אני גם יודע ששיפוץ של רכב דומה יעלה פי 4 מהמחיר שאני אהיה מוכן למכור בו את הרכב.

מה שאני לא מוכן זה שילד בן 17 שמחפש משהו להרוס יקנה ממני את הרכב גם אם הוא יבוא עם פעמיים הסכום שבו אני מוכן למכור.

ב"לרצינים בלבד" אני מתכוון לכאלו שמעונינים לקנות את הרכב בכדי להמשיך ולשמר אותו ובהתאם לרמת המחויבות של אותו קונה גם המחיר יהיה בהתאם.

כאשר שואלים אותי כמה אני רוצה אני שואל קודם למה אתה צריך את הרכב ואיזה קשר יש לך לרכבי אספנות...

בהתאם לתשובה המחיר שלי יכול להיות חצי או כפול מהשווי של הרכב, לא רוצה אל תקנה.

ולאדון רן השושנים: לא כל מוכר הוא בעל עיניים גדולות, לא כל אחד חושב להתעשר על חשבונך ועל כך יעיד כל מי ששיפץ רכב אספנות ותמיד לא קיבל את מה שהשקיע בו, אל תעשה הכללות כי לא 5 ולא 10 אלף ש"ח יגרמו לאף אחד מאיתנו להתעשר או להיפך אחרת היינו בוחרים תחביב אחר.

כבר נאמר: הפוסל במומו פוסל ותחשוב על זה.

ועוד הערה אחת, נניח והבת שלך היתה אמורה להיתחתן, האם היית מעדיף חתן שיהיה טוב ואדיב אליה או אחד שיוכל לממן לך את הפנסיה?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם רק הייתם יודעים כמה מ*יינים את השכל במודעת מכירה, הייתם מבינים למה רושמים "לרצינים בלבד".

ד"א, מתוך עשרות מתקשרים, ממש מעטים באמת רצינים שבאים לראות את הרכב, זורקים מחיר בלי לראות מה מצבו של הרכב.

זו רק דוגמא :

הוא: שלום, בקשר לרכב.

אני : כן.

הוא: תגיד, זה וולו?

אני : לא.

הוא : מרצדס ?

אני: לא.

הוא: אז מה זה ?

אני: אופל. :roll:

הוא: אהה טוב.. אז אתה מוכר ב-3,000?

הוא: אולי בכל זאת?

אני: ב-3,000 אני משאיר אותה בחנייה. :-)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

יש גם את המודעות שמזלזלות באינטיליגנציה-

"המחיר לשבוע בלבד"

שאלה ראשונה- מה קורה אחרי שבוע?

שאלה שניה- למה יום אחרי זה שהמודעה הראשונה עוד טריה המודעה מוקפצת ושוב רשום "לשבוע בלבד"? ואם זה לא מספיק ההקפצה נעשת על ידי ציטוט עצמי שבו כתוב "לשבוע בלבד" וכולם רואים שזה ציטוט ממועד מוקדם יותר.. :-o:shock::-)

פורסם

גם אני פרסמתי את הרנו ושגם רשמתי מחיר נמוך (1000שח) אנשים שאלו עם המחיר גמיש?אמרו אני עושה לך טובה ובא לקחת אותה

אנשים כאלה אני מסנן .שאני מפרסם את המכוניות שלי למכירה זה רק למטרה לקנות רכב אחר בטוח שלא להתעשר.

פעם קבלתי רכב נוסע בחינם אחרי שנה מכרתי אותו ב10000 שח ועוד היתי מופסד עליו 5000 שח

פורסם

זה הפורום שלנו לא? אז למה לא להחיל חובת פרסום מחיר לפחות פה אצלינו. גם בלוח הרגיל וגם בשרשור האספנות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מה הגדרת המאפינים של "רציניים"?

מה גורם למוכרים לחשוב שאם תכתבו "לרציניים בלבד" תימנעו מכל הילדים ומכל המשועממים?

ככל שבמודעה ימסרו יותר פרטים מדויקים תימנעו מטלפונים מיותרים,ולא רציניים.

פורסם

לא מבין אנשים שלא כותבים מחיר, גבוה ככל שיהיה.

הרי דווקא בכך הם מזמינים טלפונים מנודניקים שמקווים לקבל מכונית במתנה.

אפרופו "לרציניים בלבד" שכחתם את "כל הקודם זוכה" - טקסט שנועד לבדל את המוכר הספציפי ממוכרים אחרים, כאלה שמסרבים למכור את המכונית לקונה הראשון שמעוניין בה.

פורסם
ב"לרצינים בלבד" אני מתכוון לכאלו שמעונינים לקנות את הרכב בכדי להמשיך ולשמר אותו ובהתאם לרמת המחויבות של אותו קונה גם המחיר יהיה בהתאם.

?

אז למה לא לכתוב: ימכר רק לאדם שמעוניין להמשיך ולשמר את הרכב.

רציניים בלבד זה מושג כל כך כללי שהוא לא אומר שום דבר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא מאוד קשור לשרשור, אבל הייתי חייב.

לפני שנים רבות, 1988 או 87 אם זכרוני אינו בוגד בי. בטרום עידן האנטרנט. רכשתי "רכב מרופא" כך פורסם בעיתון. היתה זו פיאסטה 83 קטנה ואהובה.

כאמור לא דובים ולא רופאים, והרופא היחיד שהיא ראתה בחייה היה ד"ר פחחות אחרי תאונה.

הימים חלפו, הרכב נדם. לפני כעשור רישיונותיו הופקדו, והוא הוחנה בסככה בחצר האחורית של הוריי במשק.

היום "הרכב מרופא" 21 שנים אחרי שנרכש הופך לפרוייקט הבא שלי.

שרשור נפרד עם תמונות יועלה בקרוב.

פורסם

כל הכותבים כאן בשרשור מעליי, למזלי לא מייצגים את רוב הקונים.

אני יודע כמה אני רוצה על האוטו שלי, אני יודע שלא כל אחד יהיה מוכן לשלם על האוטו את המחיר הזה, אני גם יודע ששיפוץ של רכב דומה יעלה פי 4 מהמחיר שאני אהיה מוכן למכור בו את הרכב.

מה שאני לא מוכן זה שילד בן 17 שמחפש משהו להרוס יקנה ממני את הרכב גם אם הוא יבוא עם פעמיים הסכום שבו אני מוכן למכור.

כאשר שואלים אותי כמה אני רוצה אני שואל קודם למה אתה צריך את הרכב ואיזה קשר יש לך לרכבי אספנות...

בהתאם לתשובה המחיר שלי יכול להיות חצי או כפול מהשווי של הרכב, לא רוצה אל תקנה.

ולאדון רן השושנים: לא כל מוכר הוא בעל עיניים גדולות, לא כל אחד חושב להתעשר על חשבונך ועל כך יעיד כל מי ששיפץ רכב אספנות ותמיד לא קיבל את מה שהשקיע בו, אל תעשה הכללות כי לא 5 ולא 10 אלף ש"ח יגרמו לאף אחד מאיתנו להתעשר או להיפך אחרת היינו בוחרים תחביב אחר.

ועוד הערה אחת, נניח והבת שלך היתה אמורה להיתחתן, האם היית מעדיף חתן שיהיה טוב ואדיב אליה או אחד שיוכל לממן לך את הפנסיה?

אם תקרא את ההודעה של רן שנית ובעיון, תגלה שהוא הקפיד לא להכליל. נהפוך הוא. את האספנים האמיתיים הוא הוציא מהכלל ואת החמדנים הוא הכתיר כ"אנשים" לא "האנשים".

בכך הוא גם כוון לדעתי.חבל רק שאתה מכניס עניין אישי (בפיסקה האחרונה) לויכוח עניני.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מה הגדרת המאפינים של "רציניים"?

מה גורם למוכרים לחשוב שאם תכתבו "לרציניים בלבד" תימנעו מכל הילדים ומכל המשועממים?

ככל שבמודעה ימסרו יותר פרטים מדויקים תימנעו מטלפונים מיותרים,ולא רציניים.

בדיוק! על זה אני מדבר! מה זה "רציני"?! האם מישהו מעלה על הדעת, שגם המטומטם הכי גדול, שסתם בא לזיין את השכל או חושב, שיקנה, למשל את האופל של עידן ב-1000 ש"ח- לא חושב את עצמו ל"רציני"?:roll: האם אתם חושבים, שבזה, שהוא יראה "לרציניים בלבד"- פתאום יקבל "הארה", ויחשוב: "וואללה, אני סתם מזיין שכל- אולי לא אתקשר?:lol:

אם רק הייתם יודעים כמה מ*יינים את השכל במודעת מכירה, הייתם מבינים למה רושמים "לרצינים בלבד".

ד"א, מתוך עשרות מתקשרים, ממש מעטים באמת רצינים שבאים לראות את הרכב, זורקים מחיר בלי לראות מה מצבו של הרכב.

זו רק דוגמא :

הוא: שלום, בקשר לרכב.

אני : כן.

הוא: תגיד, זה וולו?

אני : לא.

הוא : מרצדס ?

הוא: אז מה זה ?

אני: אופל. :roll:

הוא: אהה טוב.. אז אתה מוכר ב-3,000?

הוא: אולי בכל זאת?

אני: ב-3,000 אני משאיר אותה בחנייה. :-)

אתה מבין? -על זה אני מדבר! ואם, נניח, תרשום: "מחיר המבוקש- 30 אלף שקל (סתם דוגמה, לא יודע, כמה אתה רוצה)- אני בטוח, שלפחות את השיחה הזאת היית חוסך! לא חבל לך על הזמן? רוב הסיכויים, שגם אם תבקש את הסכום הגבוה בצורה ניכרת מהמחיר ה"שוק" (לא, שיש דבר כזה)- לפחות, מי שיתקשר אליך- יהיה מי, שמודע פחות או יותר על העלויות, ולא יתחיל את השיחה מ: "אני נותן לך 1000 ש"ח, ובא עם הגרר עכשיו"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

triumph כתב

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בני הספל ענה לטריומף:

"אם תקרא את ההודעה של רן שנית ובעיון, תגלה שהוא הקפיד לא להכליל. נהפוך הוא. את האספנים האמיתיים הוא הוציא מהכלל ואת החמדנים הוא הכתיר כ"אנשים" לא "האנשים".

בכך הוא גם כוון לדעתי.חבל רק שאתה מכניס עניין אישי (בפיסקה האחרונה) לויכוח עניני."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

תודה בני, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר!

ולידידי הכועס, מצטער אם פגעתי בעצב חשוף, לא זאת היתה הכוונה...

בעוונותי היו ברשותי מס' כלי רכב מעניינים שגיליתי מאוחר מדי שהם גדולים עלי בשיפוץ או לא מאתגרים אותי במיוחד,

רכבים אלה וחלפים רבים, נמסרו ללא תמורה לידי האנשים המתאימים, או החלפו במשהו מתאים יותר.

יתרה מזו, כאשר ניסיתי לחפש אחות נוספת לסופי הווספה, הברר לי כי כל מי שיש ברשותו שרידים מתפוררים של

ווספה, דורש היום מחיר, שאני לא הייתי מעיז לבקש אם הייתי מתכוון למכור את סופי שלי...

אנשים רבים מדי חושבים, שניתן לגזור קופון על רכב "אספנות" ומנסים לנצל זאת על מנת לסגור קופה!

באשר לאדם שיבקש את יד בתי, אני מעדיף שיהיה טוב נחמד ואדיב ויוכל לפרנסה בכבוד...

מבחינת "טוב להיות עשיר ובריא מאשר עני וחולה!"

בקיצור רק אם כיוונת לאצבעי שנקטעה בשעת תיקון החיפושית צדקת בנושא ה"מום" ואני אגב לא פוסל אף אחד...

פשוט לא עושה איתו עסקים-רן

DSCF9778.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כל הכותבים כאן בשרשור מעליי, למזלי לא מייצגים את רוב הקונים. -כן? ומה בדיוק הבעיה עם הכותבים מעליך? :roll:

אני יודע כמה אני רוצה על האוטו שלי, אני יודע שלא כל אחד יהיה מוכן לשלם על האוטו את המחיר הזה, אני גם יודע ששיפוץ של רכב דומה יעלה פי 4 מהמחיר שאני אהיה מוכן למכור בו את הרכב. -נכון, וגם הקונה רציני יידע את זה, אין כאן וויכוח. מה הבעיה להגיד את המחיר- עדיין לא הבנתי... בדיוק הקונה ה"לא רציני", הוא זה, שלא יידע, או לא ירצה לדעת את המחיר, וסתם ייזיין לך את השכל, אם לא תתן מראש משהו, שסביר להניח לא יתאים לו! אלא אם אתה נהנה מכל הפלצנים בסגנון של "יאללה, 1000 ש"ח ואני בא עוד שעה!":roll:

ב"לרצינים בלבד" אני מתכוון לכאלו שמעונינים לקנות את הרכב בכדי להמשיך ולשמר אותו ובהתאם לרמת המחויבות של אותו קונה גם המחיר יהיה בהתאם. -קרא את מה שכתבתי לפני זה- אתה באמת חושב, שאותו ילד בן 17 שמחפש מציאה להתעלל בה, חושב, שהוא לא רציני?

בהתאם לתשובה המחיר שלי יכול להיות חצי או כפול מהשווי של הרכב, לא רוצה אל תקנה. -יופי. אני נותן לך עכשיו 1000 ש"ח עבור האוטו. אתה מכיר אותי, ויודע, שאני לא מחפש רכב להתעללויות, אני ממש לא בן 17, ואשמור על האוטו- תמכור לי אותו במחיר הזה, ולא לילד בן 17, שיתן לך מחר, נניח, 80 אלף שקל? -לא נראה לי...

כבר נאמר: הפוסל במומו פוסל ותחשוב על זה. -בוא נגיד, שאני קצת מכיר את "אדון שושני", ולהגיד עליו בהקשר הזה את מה שאמרת- איך נגיד, לא ממש נכון, בעדינות! הוא כבר הגיב, אז, לא אמשיך בהסברים. ולמה בדיוק אתה חושב בכלל, שהוא דיבר עליך?:roll:

הגבתי בכחול...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...