Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pc car כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב pc בבית שהוא לא בשימוש עכשיו חשבתי אם אני מביא ספק ישתאם בין המתח של הרכב למתח של המחשב ומחבר לו מסך מגע שישב איפה שהמערת ומחבר את הכרטיס קול למגבר אין סיבה שאני לא יוכל לשלוט על המערכת דרך המחשב שישב באוטו עכשיו יש לי מספר שאלות

1 אם אני צודק בכלל?

2 מאיפה אפשר להשיג ספק כזה

3 אם יש עוד משהו שחסר או צריך להוסיף

ניר

פורסם

1. כן, אתה צודק.

2. תבצע חיפוש קצרצר (כבר בתחתית ההודעה שלך יש 5 נושאים רלוונטים) ענו שם על כל השאלות הבסיסיות..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

חיפוש מבורך :

1 - כן אתה צודק (אמין, יספיק וכו' זה כבר עיניין אחר)

2 - M4ATX לרכוש מEBAY אין להשיג בארץ (היה אחד לאלי אבל הוא נמכר)

3-חסר לך הרבה דברים,

תתחיל לקרא על התחום ותבין שזה הרבה יותר מלקחת מחשב לזרוק אותו ברכב ויאללה לנסוע

פורסם

הספק שהיה לאלי ,עכשיו אצלי 8).

עדיין לא חובר :-(.

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תוכן חדש...