Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי,

אם כל הכבוד אלייך

*מי שישתתף , ולנצח ,יחשוב שאתה פרשת בגלל שאתה ברמה גבוהה לכן אין לו את האפשרות לנצח את הטוב ביותר , אז מה זה שווה בעצם?.

* דבר שני , ואין פה שום כוונה לפגוע שלא תבין לא נכון , אבל "מתוך כבוד לאחרים" , מצד אחד זה נראה פשוט מזלזל באחרים , אני בטוח שזה לא הייתה הכוונה שלך , אני פשוט מסביר איך זה נראה מהצד.

סטס.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה נראה למישהו לא טוב אז כנראה שאלי לא הבין נכון,

כיבואן, הריי שהוא נגיש לכמויות ציוד גדולות בהרבה מאשר ה"משתמש הממוצע", ולכן זה לא הוגן כלכך שהוא ישתתף ויתחרה, כי באמת זה לא הוגן שעסק יתחרה מול מתחרים מן המניין

אם יקיימו מקצה עסקים זה יהיה יפה, אבל במקצים הרגילים אני גם חושב שעסקים לא צריכים להתחרות, להבדיל מSQ ששם יש המון חשיבות לתכנון נכון ומחשב, יכולות כיוונים חשיבה יצירתית אקוסטית וגם וואקלית,

SPL זה בעיקר כסף, במיוחד בקטגוריות הפתוחות שם אתה יכול להגיע עם 6 מצברים של קינטיק, 2 אלטרנטורים של 200 אמפר, 4 מגברים של 3000 וואט, ו8 סאבים BTL, בקיצור הכסף יקבע מי ינצח ולא משהו אחר

פורסם

אני מבין את זה , ולא נפגעתי או כל דבר אחר .

אני מתכוון לזה שיש כאלו שלא מכירים את אלי ויראו את תגובתו ולא יבינו אותה נכון סה"כ.

נ.ב

ישראל לא יכול להשתתף! :roll:

לאחר עיון בחוקי התחרות.

קטגוריות ESPL

ESPL - 1 WOOFER

ESPL - 2 WOOFER

ESLP - 4 WOOFER

ESPL - 8 WOOFER

ESPL - 8 WOOFER - מומחה.

-----

וופרים של 8 אינטש = 2 וופרים סטנדרטיים

וופר 1 של 12 אינטש = 2 וופרים סטנדרטיים

וופר 1 של 15 אינטש = 3 וופרים סטנדרטיים

וופר 1 של 18 אינטש = 4 וופרים סטנדרטיים

-----

לא קיים ESPL בעל 14 וופרים, ואם יפתחו אז ישראל יהיה היחיד והזוכה :-P.

פורסם
יש יותר פרטים כמו קטגוריות

זה יכול להוות קצת בעייה

אדי זה דבר שדורש המון המון השקעה וכסף אבל אם זה יהיה מחולק לפי הרבה קטגוריות כמו ש-EMMA דורשים זה יכול ליצור תחרות שבאותה קטגורייה ישתתפו 3 4 אנשים ואולי פחות

אני מבין את זה , ולא נפגעתי או כל דבר אחר .

אני מתכוון לזה שיש כאלו שלא מכירים את אלי ויראו את תגובתו ולא יבינו אותה נכון סה"כ.

נ.ב

ישראל לא יכול להשתתף! :roll:

לאחר עיון בחוקי התחרות.

קטגוריות ESPL

ESPL - 1 WOOFER

ESPL - 2 WOOFER

ESLP - 4 WOOFER

ESPL - 8 WOOFER

ESPL - 8 WOOFER - מומחה.

-----

וופרים של 8 אינטש = 2 וופרים סטנדרטיים

וופר 1 של 12 אינטש = 2 וופרים סטנדרטיים

וופר 1 של 15 אינטש = 3 וופרים סטנדרטיים

וופר 1 של 18 אינטש = 4 וופרים סטנדרטיים

-----

לא קיים ESPL בעל 14 וופרים, ואם יפתחו אז ישראל יהיה היחיד והזוכה :-P.

סטס לזה אני היתכוונתי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני מברך על היוזמה היפה.

כל ארוע שכזה תורם לענף ולתחביב שלנו, מקדם את המודעות והמקצועיות ומהנה.

כל הכבוד.

אדי, ראשית - אמנם אתה זה שמחליט מה נשמע לך טוב באוזן שזה בסופו של דבר החשוב ביותר ולשם כך משקיעים אנו במערכותינו, אך בהחלט שניתן לאחרים לחוות דעתם המקצועית על ערכים מוחלטים וכללים שניתנים להגדרה בתחרות SQ.

שנית, אין צורך מיד להתגונן ולהעמיד את שמעון כמסכן, מי שלא רוצה להתחרות מטעמים השמורים עמו, אין זה אומר מאום.

לענין האינטרסים העסקיים הטמונים, בוודאי שישנם כאלו, זו מהותם של ספונסרים, שבין היתר מממנים ארועים כאלו, על חשבון תקציב פרסום, אין זה רע כלל ועיקר, בדיוק ההפך. זה קורה בכל העולם, כל הזמן. הלוואי שעוד גופים ויבואנים ירימו את הכפפה וייטלו חלק, אין טעם להתייפיף ולהסתיר או להתמם ולהציג זאת אחרת.

ותכל'ס, אולי עדיף במקום חרושת שמועות, ספקולציות וקשקשת - להעלות ת'רד מסודר ומפורט בענין זה.

כבר אין עוד הרבה זמן..

פורסם
קודם תנקה את הרכב שיצליחו לראות שמותקן שם משהו:-).

יוסי, אני לפני התחרות הולך לצחצח את הרכב, כאילו הוא יצא באותו יום מהונדה:wink:

פורסם

לגבי הקורס נתתי תאריכים מדוייקים לגבי החומר - מדובר בשיפוט סאונד, שיפוט התקנה ובנוסף לכך עקרונות סאונד וחשמל לרכב.

לגבי אלי - חברה, הוא יבואן, הוא מתחרה בEXPERT - אמור לפחות לפי החוקים.

לא בNOVICE ולא בPRO

לגבי שמעון - הוא לא מסכן, אבל הוא לוקח חלק בהרמת אירוע ענק.

צביקה,

בפעמיים האחרונות שהוא עשה את זה הוא גם נפגע מאוד, בגלל דברים שאין לו עליהם שליטה מלאה.

אתה יכול לאמר הרבה דברים אבל תשים את עצמך באותו המלכוד... ואז תדבר. (תשים לב שלא שומעים ממנו בפורום הזה מילה אחת, אבל לפחות הוא עושה דברים ואני מכבד את זה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי את תגובתך.

שמעון לא מחויב לשום דבר, הוא עושה זאת מיוזמתו הטובה ומרצונו החופשי, הוא מודע היטב לחיצי הביקורת שיופנו אליו ב"נוהל רגיל", כפי שתמיד קורה כאן בארץ, לרבים וטובים, ואשר קורה בעיקר בגלל המזג הישראלי החם והמחפש דם, ולא משום שמישהו מזלזל בו. אין טעם וצורך להתרגש מזה.

שמעון הוא אדם מוערך בתחום, ואחד הראשונים והטובים בענף המקצועי, אינני חושב כי מישהו מזלזל בו אישית, אך אם הוא נפגע מזה, מדוע הוא ממשיך לעשות זאת? משמע, השליחות שלו לקידום הענף בשילוב האינטרס הכלכלי שבלקיחת חסות על ארוע כזה, מכסים על הפגיעה שלו.

אגב, הוא שקל להכניס ספונסרים נוספים לחלק את ההוצאות בינהם? יהיה לכולם טוב.

מה עם ליאור מולטימדיה?

מה עם לאוד אנד קליר?

מה עם אהובי שי?

צריך פרסים, לא?

פורסם

לגבי כל מי ששאל על איך להירשם,כמה,ואיך?

כל התשובות נמצאות במספר 03-5501441 לבקש את אירה.(הרשמות גם לתחרות עצמה, וגם לקורס שופטים)

סתם כך לדעת, מישהו פה בפורום הולך להרשם לתחרות?

פורסם

אני בטוח שהוא לא הספונסר היחיד.

אני פשוט לא אהבתי לשמוע ממנו שיתכן ורוב הרכבים התחרותיים שהוא התקין אם לא כולם - כנראה לא יתחרו. חבל.

אני מקווה שלפחות הם יהיו שם לתצוגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קורס EMMA 2008 - 2009

הארגון

EMMA נוסד בכדי ליצור סביבה ראויה לתחרויות בנושא איכות סאונד, בנוסף מאחד הארגון את ספרי ההדרכה (החוקים) המשמשים בתחרויות ברחבי אירופה. EMMA הינו הארגון הבינלאומי המוביל בתחרויות השמע ברחבי העולם.

זוהי השנה השלישית שהארגון

EMMA Israel מקיים קורס שופטים לאיכות שמעSQ ועוצמת סאונד ESPL. השנה הקורס יפתח לכל המעוניינים (אין צורך בהכשרה מוקדמת). הקורס נועד להכשיר שופטים חדשים לשנת 2008-2009 וכן לכל מי שמתעניין בתחום, חובבן או שעובד בתחום (מתקינים, בעלי חנויות, יבואנים ועוד) . הקורס מעמיק מאוד בתחום האודיו והמולטימדיה לרכב, ויעניק ידע רב בתחום וכן יכולת גבוהה להעריך את רמת התקנה וצליל ברכב.

כמו בכל נציגויות EMMA בעולם , הקורס נערך לאחר קורס השופטים הראשיים, שנערך שנה שעברה בגרמניה. ראה כתבה באתר רשמי של

EMMA EUROPE .

הקורס יועבר ע"י שופט ראשי לשנת 2008-2009, אשר חזר מהשתלמות מדריכי שופטים השנתית בגרמניה.

תוכנית הקורס תתבסס על הספר,הרשמי של EMMA (מתורגם לעברית)שנלמד בשלושת הימים הראשונים. תוך כדי העברת החומר יושם דגש מיוחד על מקרים, שעשויים לקרות בתחרויות. ביום השלישי יושמע תקליטור השיפוט עבור תחרויות Sound Quality.השנה הוסף לקורס נושא המולטימדיה לרכב. בקורס נדבר על התקנות שונות, על שיפור איכות הצליל, תוך הצגת דוגמאות של התקנות תקינות ושגויות.

בסוף הקורס, כל משתתף שיהיה מעוניין לשפוט בתחרות , יבחן במבחן תיאורטי. הצלחה במבחן ועמידה בתנאים, תזכה בתואר שופט EMMA לשנת 2009. לתרגול נוסף, השופטים החדשים יתחלקו לקבוצות, וכמו בתחרות אמיתית,ישפטו מספר רכבים. המשתתפים בקורס אינם מחויבים להבחן.

לאחר סיום הקורס יערך טקס קצר בו יחולקו תעודות שופטים למשתתפים שעברו את המבחן.

כל המעוניינים להשתתף בקורס יתבקשו למלא טופס השתתפות ובו פרטים אישיים (שם פרטי ומשפחה, טלפון, דוא"ל, תחום עבודה) בצירוף סיפור קצראודות הרקע שלהם בתחום האודיו לרכב. נא לציין אם הקורס הוא לידע כללי או במטרהלשפוט. צוות הארגון יעדכן את המעוניינים בכל הפרטים הדרושים בנושא הקורס.

כל משתתף יקבל ספרותקליטור שיפוט SQ. במפגשים יוגשו כיבוד קל ושתייה.

אנא הבטיחו את השתתפותכם, מספר המקומות מוגבל.

למידע , פרטים נוספים ולקבלת טופס הרשמה ניתן לפנות לטלפון:

2582089-052, 035501441

תאריכי הקורס: 8/02 , 10/02 , 12/02, 15/02, 17/02 , 19/02

היקף הקורס: 6 מפגשים בין השעות 18:30 – 22:30

הקורס יתקיים בכתובת:

רח' האורגים 12 (בית רומנו) , א.ת חולון

111111.jpg

פורסם

אולי כדאי שתפרסמו ת'רד חדש שמודיע על הקורס ותבקשו לשים אותו בדביק.

במידה ויש לכם מידע על התחרות אולי כדאי גם לעשות אותו הדבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הבנתי כל כך, עם יש לי 2 סאבים 15 אינץ ו2 זוגות קומפננט אז למעשה יש לי 10 וופרים בתחרות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...