Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106xs כמה שאלות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש וזה הולך להיות הרכב הראשון שלי ושל הבית.

אני מחפש משהו קטן ואוטומטי במחיר הזה גג.

אני גולש פה איזה חצי שנה ככה ומקריאה התאהבתי בצרפתיות.

מצאתי אחד כזו 3 דלתות אוטומטית מנוע 1.6 שאלו הדרישות שלי מהאוטו:

אמינות(בצרפתיות אין ממש אבל יש לי הרבה רצון וכוח להשקיע וללמוד את האוטו ואני לא יזניח אותו), עלויות החזקה(ביטוח, חיסכון בדלק וכו').

רוב הזמן המכונית תיסע בעיר נסיעות נסיעות קצרות יחסית.

האם זה האוטו המתאים לי?

איך המכונית, אמינות? בעיות מיוחדות (בגיר למשל שהוא לא נפוץ ל106).

כמה עולה לצבוע או בעצם לסדר גג שהצבע בו "נכבה" כלומר כתמי שמש, כמו בפיזו אחרת שמישהו בפורום קנה לא מזמן?

פורסם

צריכת הדלק לא מהדהימה, מדובר בגיר מיושן עם 3 הילוכים. עדיף ידני אלא אם הדרישה לאוטומטי היא חובה.

מה התקציב המדובר? הרכב המדובר נמכר יותר משנה אחת ככה שקשה לדעת את התקציב לפי סוג הרכב. אולי נוכל לתת אופציות טובות יותר.

לצבוע גג יעלה כמה מאות שקלים.

גיא

פורסם

28 ככה....

בכל מיקרה היא מאובזרת טוב כלומר חלונות חשמל כריות אוויר הגה כוח.

הנסיעה רובה עירונית אז חשבתי שלגיר של שלושה הילוכים לא תהיה בעיה בצריכת דלק בנסיעה מתונה רוב הזמן.

בנוסף זה אוטו שניראה די מתאים לי אבל בכל זאת אני רוצה חוות דעת נוספת.

פורסם

קשה למצוא סקסו.

והגה כוח זה חשוב לי בכל זאת אני נהג חדש.

שאלה אחרת לא ממש קשורה.

שאני משווה באתר השוואתי של הצעות לביטוח, אז יש מחיר לביטוח חובה ובנוסף פרמיה שנתית. מדובר רק על צד ג'

האם המחיר הוא רק מה שמדובר על החובה כ 2000 ש"ח ובנוסף הפרמיה 800ש"ח

או שניהם?

פורסם

מה הקשר בין היותך נהג חדש לצורך בהגה כוח? הגה כוח הוא דבר חביב בחניות, בנסיעה לא תרגיש הבדל כמעט. לא הייתי נותן לסיבה הזו לפסול רכב. הרכב הראשון שאני נהגתי עליו בתור נהג חדש היה ללא הגה כוח , זה לא הפריע כלל.

לגבי השאלה השניה, לא הבנתי אותך. :?

פורסם

חניות ונהג חדש לא הולך ממש טוב.

בכל מיקרה הרכב גם ישמש את אמא שלי שאין לה ניסיון ממש בנהיגה אז הדרישה היא הגה כוח ואוטומט.

השאלה היא בהצעת ביטוח לחובה+ג' יש שתי מחירים

1. חובה 1800-2000 ש"ח

2. פרמיה 800 ש"ח

את הפרמיה אני משלם בכל מיקרה או רק במקרה שאני מערב את הביטוח?

• תוכן חדש...