Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בCAMERO 1974

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש אחלה אוטו יש לי קמארו מאותו השנתון 74 מנוע 350 V8 (5.700) ..

זה רכב יפייפה חזק ומאוד כייפי לנהיגה. מדהים איך האמריקאים עוד לפני 35 עשו רכבים

כאלה מפנקים וחזקים .. מאחל לך בהצלחה בשיפוץ לפי מה שאני רואה יש לך לא מעט עבודה

במיוחד אם אתה רוצה להחזיר אותו למקור לידיעתך רק אם לא ידעתה המסכה הקידמית שלך לא זהה לשנתון

זה אומר שכנראה שאחד הבעלים הקודמים החליף מסכה, זאת מסכה של השנים 78-81 החלטה שלך אם להשאיר או להחזיר למקור ,בכל מקרה זה הפרונט יפה בשני המצבים , קח את הפרוייקט בכייף ..אני שמח לראות עוד רכב בשנתון הזה (74 נדיר בארץ )

אם תצטרך משהו אתה מוזמן לפנות אלי .. תהנה ..

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקשר לחזית של הקאמארו,להערכתי אתה טועה החזית היא של מודל 74 [למרות שלטעמי חסר פגוש קידמי מברזל]אולי אתה מבלבל עם הפיירברד של פונטיאק באותו מודל...

פורסם

תתחדש! אחת מהמכוניות האהובות עליי!:twisted:8)

רק תעשה טובה- תוריד את הפאדיחה, שמישהו עשה, כשכתב מאחורה: הדגם לא נקרא "CAMERO", הוא נקרא "CAMARO"!:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בקשר לחזית של הקאמארו,להערכתי אתה טועה החזית היא של מודל 74 [למרות שלטעמי חסר פגוש קידמי מברזל]אולי אתה מבלבל עם הפיירברד של פונטיאק באותו מודל...

בוקר טוב ..

לפני שאתה מחליט שאני טועה תעשה בדיקה כמו שצריך ואל תתן "הערכות" שגויות כי אם הייתי עושה בדיקה פשוטה

בגוגל לא הייתה כותב את ההודעה הזאת .. אני כותב שיש לי קמארו 74 ,איך יש מצב שאני מתבלבל בין פיירבירד???

תחשוב לפני שאתה רושם סתם .. אני מכיר את השנתון הזה רק בלהביט ברכב ..

קמארו 74 זה נראה ככה ..http://www.hotrodz28.com/cool/74camaro_750.jpg

קמארו 78 זה נראה ככה http://www.solent-renegades.co.uk/images/shows/the_summer_car_show/ss20070812_156.jpg

פורסם

קמארו 74 זה נראה ככה ..http://www.hotrodz28.com/cool/74camaro_750.jpg

קמארו 78 זה נראה ככה http://www.solent-renegades.co.uk/images/shows/the_summer_car_show/ss20070812_156.jpg

אני ממש לא מבין באמריקאיות אבל שלך דווקא נראית 78 לפי התמונות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הקאמרו עד שנת 76 (כולל) הגיעו עם פגוש מברזל . (מניסיון אני בעלים של קאמרו LT שנת 76).

החל משנת 77 הקאמרו הגיע עם פגוש קדמי שנראה כחלק אחד עם הפנסים.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

תודה רבא לכולם על המחמאות החמות

אז נכון הפרוט של האוטו הוא באמת של שנת 1978 ואני מאוד אוהב את הפרונט הזה

לגבי השיפוץ אני משפץ אותה מא ועד ת נכון שזה יכח הרבה זמן אבל לי יש את כול הזמן שבעולם ...

בנתאים אני הזמנתי גומיות לכול האוטו בולמים חדשים ומשופרים צירים של הדלתות

בהמשך אני מזמין את כול התושבות והבוקסות של האוטו

שבוע הבא אני מכניס אותה להחלפת כול מערכת הבלמים כולל הכול

אחרי הפחחות הרכב ניכנס לרפד רכב שנהב(פנחס) לרפד לי את כול הרכב כולל הכול יש כבבר סקיצות..

ולגבי המערכת שהיתה לי באוטו(סונומה) היא תחזור לתוך הקמרו הכול כבר התוחיות איך להושיב את כול המערכת באוטו ...

אני כמובן יעדכן אותכם בכול התהליך של השיפוץ ...

שלכם BATZ

פורסם

איציק תתחדש!! מחכה לראות את הרכב מדוגם מחוץ למוסך8)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...