Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מגיע למקום עבודה חדש וכשעלה עניין הרכב, אמרו לי כל מה שאתה רוצה מקבוצה 2.

חשוב שהאוטו יהיה נוח מאובזר ושלא יהיה עגלה(פוקוס).

תגידו את דעתכם על הסיד I30 והC4 בעיקר למרות שאשמח לשמוע על השאר.

את האוטו אני אצטרך להזמין בחודש פברואר-מרץ.

תודה

גל

פורסם

אני נוהג על I30 כחודש ומרוצה מהנוחות והאיבזור.

גם הביצועים מספקים, אם כי טרם איתגרתי אותה במיוחד.

אני מרוצה מיכולת התמרון של הרכב, הזריזות שלו והשליטה בו.

אם יש תכונות נוספות שמעניינות אותך, אשמח לענות.

מבחינת בטיחות: 5 כוכבים במבחני ריסוק, 6 כריות אוויר, ABS, ESP.

אם אתה מתלבט בין 2-3 דגמים, אולי כדאי לך לתאם נסיעת מבחן,

או לפחות לבקר באולמות תצוגה ולבדוק את הנוחות והאיבזור.

פורסם

עזוב אותך נתונים יבשים. הפוקוס אומנם לא "עגלה" אך גם לא זריזה. נהגתי על פוקוס חדשה 2008 ובקבוצה 2 קיימות מכוניות בהרבה יותר זריזות.

פורסם
עזוב אותך נתונים יבשים. הפוקוס אומנם לא "עגלה" אך גם לא זריזה. נהגתי על פוקוס חדשה 2008 ובקבוצה 2 קיימות מכוניות בהרבה יותר זריזות.

יש לי פוקוס חדשה (חודשיים על הכביש) מליסינג.

לפני כן הייתה לי מאזדה 3 במשך שלוש שנים.

הפוקוס הרבה יותר מהנה להנהיגה מהמאזדה 3 והיא ממש לא עגלה. מבחינת הבטיחות יש לה 6 כריות אויר ו- ESP עם ציון בין הגבוהים ב- EuroNCAP (הכוונה לרכבים שיש להם 5 כוכבי בטיחות, אבל עם ציונים שונים).

פורסם

הפוקוס 1.6 לא עגלה בכלל

חוץ מזה מדובר ברכב משפחתי,לאן בדיוק אתה ממהר?

ההבדל היחיד יהיה בתחילת נסיעה יקח לה קצת יותר להאיץ מעבר לכך הרכב מעולה

זאת דעתי האישית בלבד

פורסם

באשר לRandom- אף אחד לא דיבר על בטיחות ועל נוחות שאני ללא ספק מסכים איתך. פותח השרשור התייחס לכך שהוא רוצה אוטו זריז. הפוקוס בהאצה לא זריזה חד וחלק.

באשר לcobraf- זה בדיוק מה שאמרתי. בהאצה לאוטו יקח קצת יותר זמן מאשר שאר המתחרות בקבוצה 2. האוטו מפנק למשפחה נוח ובטיחותי. אבל אם רצונו של פותח השרשור הוא רכב זריז שיאיץ ברמזורים ישנם עוד אופציות.

פורסם

אני לא מצליח להבין מה זה יותר זריזה... ואני לא יודע אם זה פסיכולוגי.. כולן אותה קבוצה.. אותו כח בערך והרי מדובר ברכב משפחתי ולא ספורט...

ומקסימום יקח לה עוד שניה יותר. זניח לדעתי, ובסוף הכל נגמר ברמזור או בפקק.

ובכלל, במדינה שלנו אם נתפסים במהירות מופרזת (וכן 110 זה מופרזת) אז העולם נחרב , שלילה , בתי משפט והחרמת רכב

• תוכן חדש...