Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

מצורפת טבלה לאחר עידכון התוצאות ותיקוני דירוג בהתאם לתקנון הליגה.

בתקווה שהשנה הליגה תהיה רשמית למהדרין.

הערה: יש לציין שבסיכום הנקודות נלקחו רק חמשת התוצאות הטובות בלבד

מישל

ניקוד ליגה.doc

פורסם

שלום רב

ראשית להזכירכם, שני סרטוני IRDA כבר קיימים באתר ישראמוטור

www.isramotor.tv

שנית, מקווה בקרוב מאד להעלות סרטון מהארוע המסכם של שנת 2008 מה-19.12.08

ארוע מרשים וכפי וחשוב לא פחות - מעולה לצילום - אזורים פתוחים שוטים רחבים מהלכים ארוכים

עזרתו של מישל, לאורך העונה היתה הכרחית להצלחת הצילומים והעלייה המתמדת ברמה.

מקווה לראותכם לכל אורך עונת 2009 ונשתף פעולה ונעלה את הספורט המוטורי והספרינטים לשידורים רציפים וחיים ומכאן נחזירם לנוף הישראלי.

בברכת שבת שלום

אודי לבנון

isramotor.tv

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

נדב וכולם,

ועדת המירוצים היתה נדרשת לעניין זה ומחליטה - התקנון מסמיך את הועדה. לא נדרשנו לכך.

לקראת השנה הבאה יערך דיון מקיף במבנה הליגה ויורחב התקנון שלה לכלול כל מיני מצבים.

למרות שכרגיל בתחום הזה - יש מי שרץ קדימה לפרסם כבר ליגות ותקנונים לשנה הבאה מבלי להתייעץ עם הנהגים - השנה ככל שזה יהיה תלוי בי - הדברים יעשו במסודר - ומוטב לרוב הנהגים שיעמדו על כך ולא יתנו לבעל אגו מנופח כזה או אחר להוביל אותנו שוב לבלאגן. לגבי השאלה, איך היינו מחליטים (זה לא קשור למישל אלא לועדת המירוצים) - זה לא רלוונטי כי לא נדרשנו לזה, אבל,

ההחלטה הייתה נלקחת ברוח תקנוני ליגות הראלי בעולם וה FIA.

בניגוד למקומות אחרים בספורט הזה - שם נהגים מובלים כעיוורים אחרי גורם אחד - אני השתדלתי השנה שכל החלטה שתצא מועדת המירוצים תהיה אחרי דיון מקיף ומתן אופציה לכל נהג להשמיע דברו.

אני חושב שהעונה האחרונה והליגה המסודרת (על כל הבעיות שכן היו בה) היוותה תעודת כבוד - קודם כל לנהגים העוסקים בענף וכמובן למארגנים ולעמותה. גם במקרים הכי קיצוניים ההחלטות נלקחו בצורה אובייקטיבית ולמרות שבמקרים מסויימים גורמים מסויימים השתמשו בכך כדי לפגוע בנו ובאליפות.

אני שמח שדרכם לא צלחה - אך חושש מאוד מפני מה שיעוללו בשנה הנוכחית.

לכל הנהגים - כדאי שתתחילו לפתוח את העיניים ולהתעניין במה שקורה. תבחנו מי מוביל ולאן - והאם מה שהוא מוסר לכם - נכון!

ודי לחכימא ברמיזא.

אלון

פורסם
מישל,

לפי מה שאני רואה מהטבלה שלך, בהחלט יתכן מצב שבו שני נהגים יקבלו בדיוק את אותו הניקוד בחישוב הסופי.

מה עושים במצב כזה?

נדב

בהחלט אפשרות, ולא נדירה.

לכן יש את חוקי הפדרציה שאומרים בפשטות

מי מהנהגים ניצח יותר

אם גם תוצאה זו שווה

אזי יורדים למי הגיע במקום שני וכן הלאה

הרי מתי שהוא יהיה הבדל

וזהו.

בב"ח

איתן

פורסם

נדב

שאלת שאלה נכונה ונפוצה מאוד , שים לב שבטבלה שפרסמתי יש מקרה דומה בו לחמדה עודה ולניר בן ארי מספר נקודות זהה - 16 נקודות . במקרה הזה בדקנו את טיב התוצאות של 2 המתחרים וחמדה עודה ממוקם לפני ניר בן ארי, כי לו זכייה אחת במקום שני (8 נק') ואף שלניר בן ארי 2 זכיות במקום שלישי (6נק') ! מה שקובע את המיקום הוא טיב התוצאה הטובה ביותר, ובמקרה של שוויון מוחלט יורדים למטה עד זמני הדירוג במקרים שיש ובמקרה שאין הראשון שקבע את התוצאה הטובה ביותר זוכה ומדורג קודם !!

שבוע טוב

מישל

פורסם

תודה לכולם על התשובות!

אלון,

אם IRDA ירצו לעשות אליפות אז הם יכולים להחליט אילו מרוצים הם רוצים לכלול באליפות ואילו לא. לפי ראייתי זה שמועדונים מפרסמים תאריכים מראש יכול רק לעזור לכם לתכנן יותר טוב את התאריכים והאירועים.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אין מועדונים - נדב - אני מתפלא עליך!

איזה "מועדונים" יש? אילו ליגות הם עשו השנה? כמה נהגים השתתפו שם?

יש בקושי 30 ספורטאים בארץ - ואם אנחנו הספורטאים לא נקבע לעצמנו מתי נוח לנו - שוב נראה אירועים של 7 רכבים!

ה"מועדונים" צריכים להחליט יחד! נקודה.

אלון.

פורסם

נדב שוב אתה מתעקש בשאלות ושוב שאלות, נדב תכין את האוטו שלך ובוא למירוצים!!!!. בשנה הזו תהיה אליפות ישראל כמו שהיתה בשנה שעברה, אירדא תראגן אותה ואירדא זו היא שתעמוד בהסכמים שלה, ולא משנה לאירדא ש מ מ י מפרסמים תאריכים ומירוצים שלהם כי לשם לא יגיעו אנשים ראינו את זה כבר בעבר , חברים עוד לא הבנתם פה בפורום שבלי אירדא לא יהיה ספורט מטורי בארץ ?? לי אישית נמאס לחזור כל הזמן לנושא האדיוטי הזה וכל פעם יש פוץ אחר שקופץ עם שטויות, חידלו כבר תנו שקט ומי שרוצה שילך וירשם במ מ י או אולי אצל גבי סרוגו בעמותה החדשה שלו שאף אחד עוד לא ראה ניירת, ושתהיה לנו שנה שקטה ופורייה רק בעשייה ולא בקישקושים.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף

פורסם

זלמן,

לי אישית גם נמאס מההערות שלך (ובוא אני אגלה לך סוד לא רק לי!).

אלון,

בבקשה אל תכניס אותי למקומות שאני לא רוצה להגיע אליהם!

אני אבהיר את כוונתי.

ממ"י נקרא מועדון מרוצי ישראל, ועל כן אני קורא לו מועדון.

גם אם יקום ממ"פ, מועדון מרוצי פלשתין ויפרסם תאריכים אז גם אפשר היה להחליט אם להשתתף במרוץ אחד שניים או שלשה שלו במסגרת האליפות כלשהי.

נדב

נ.ב. אלון מישל ואיתן, תודה על ההבהרה!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב , אלון , זלמן !

נוצר רושם שיש פה משחקי כוחות בין עמותות,ספורטאים והשד יודע מי, עשו טובה לכולם רדו מהנושא , כל אחד יכול

להחליט מה שהוא רוצה ואל לנו לבקר אחרים , כל הקשקושים פה לא מוסיף כבוד לאף אחד.

שבוע טוב ובהצלחה לצה'ל על תחילת המבצע בדרום !!!

מישל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...