Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם
:)
.

ברשותי מערכת עם
2
מגברים.

שמחוברים לרדיו דיסק
ישן
של פיוניר (שמהווה את צוואר הבקבוק).

1.אני מעוניין להעלות את האיכות
והנוחות
בלי להתפרע בתקציב.

2.בנוסף אני גם צריך נגן MP3 (בלי קשר לרכב).

3.בנוסף אני צריך דיבורית לרכב.

ראיתי שאפשר לחבר נגן ישירות למגברים,אבל פשוט "לשבור" את כל הרכב בשביל לעשות יציאה AUX בקדמת הרכב,נראה לי טיפה אבסורד אני מעדיף
אלחוטי
.

הייתי משתמש רק ברדיו דיסק אך חוסר התמיכה בעברית מתסכל.

שגם אם הייתי מתפשר על העברית עדיין מצריך ממני לקנות נגן MP3 (את העברית הייתי רואה דרך הנגן).

וכאן דווקא יכלתי לקחת דיבורית שתתחבר לרכב אך לא יהיה סינכרון בין המכשירים (ואני יצטרך במקרה של שיחה להנמיך או שבכלל אני לא אשמע את הפלאפון).

משדרי הרדיו יורידו באיכות לא? (פשוט ראיתי מכשירים שמשלבים את הכל).

פשוט יש לי מערכת סבירה ונראה לי ירידה באיכות להשתמש במשדר רדיו במקום רדיו דיסק ישן (לא MP3).

שכן המטרה היא להעלות.

אשמח לעזרה,תודה.

פורסם

לאחר חיפוש מעמיק יותר,מספר שאלות :

1.cralion - מי הם וכמה הם טובים?

2. מתאם בלוטוט - ראיתי HU שכתוב בלוטוט על ידי מתאם. מזה ? כמה זה עולה ? והאם זה משתלם ?

3. האם שימוש ברדיו דיסק עם 2 יציאות למגבר טוב יותר משימוש ביציאה אחת ופיצול ל 2 ?

4. בהתאם לשאלות אשמח לקבל הצעות לרדיו דיסק במחיר סביר.

תודה מראש :)

פורסם

1.Clarion נחשבת לחברה טובה בעלת סאונד איכותי.

2.בטח הסתכלת על HU של פיוניר-אל תחשוב על מתאם BT, המתאם עולה בסביבות ה800 שקל כך שאם תקנה פאנל עם BT מובנה זה יצא לך יותר זול בהרבה מאשר תוסיף מתאם בהמשך.

3.השימוש יותר טוב כיוון שיש לך יציאה אחת שולטת סאב ואתה יכול לשלוט עליו דרך הHU, תקנו אותי אם אני טועה.

4.מהו מחיר סביר?-תגדיר תקציב.

אפשרות נוספת היא לחפש HU ביד שניה,יש לוח מכירות בפורום.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

שלום סיירקס זה די מוזר אתה מחפס איכות ?בקלריון זה מתחיל מהסידרה 7XX-8XX פיונרים מסידרה 8XXX

והמכשירים עוברים 2000 ש"ח בלי לדבר שכחתי לציין עוד שני חברות שיש להם סואנד חלומי אלפין ואקליפס

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

איכות זה עניין יחסי.

יש אנשים שבשבילם זה נכון להוציא על מערכת 7-8K.

יש אנשים שזה 5-6K.

יש אנשים 2-4K.

ויש אנשים שבשבילם המערכת שמגיעה עם הרכב זה דיי ויותר.

בשבילי זה לא אהבה,אני פשוט אוהב לשמוע בכיף.

ולמרות זאת,מה מומלץ?

תודה.

• תוכן חדש...