Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לא לקחת את הקלאטץ' הישן הוא כבר מזמן בזבל. חוץ מבעיית ההפרדה הא יש שינוי לטובה בחינת לחיצה על הדוושה? יותר קל?

אולי הקלאץ ילקח לשיפוץ?לא בטוח שהוא היה ממש גמור

יש שינוי לטובה מבחינת הלחיצה אבל עדיין הוא לא גבוה מספיק לדעתי.

מה שמרגיז שהבעיה חזרה זאת אומרת שהקלאץ לא פתר

פורסם

לא משפצים היום קלאטצ'ים של רכב פרטי. אם יש שינוי לטובה כנראה שהחלפת הקלאטץ' הייתה חיונית רק לתקלה שלשמה הגעת לא נתנו את הדעת. תנסה להגיע בדרכי נועם להבנה עם בעל המוסך. אם הקלאטץ' בכל זאת נמצא כדאי למדוד את עובי הרפידה ולפי כך להסיק עוד כמה היית יכול למשוך איתו.

פורסם

ראשית,אני מודה לכל המגיבים,נהנתי לקרוא חוות דעת מקצועיות,והכי חשוב...את הלקח למדתי..

והוא:להתייעץ בפורום לפני שיוצאים למוסך!!

אז ככה...כאמור,לאחר שהחלפתי קלאץ בגלל שההילוכים לא נכנסו באמצע הנסיעה והתופעה חזרה למרות ההחלפה.

לאחר התייעצות עם החברים כאן שטענו שהיה צריך להחליף כבל קלאץ מלחתחילה ולא את הקלאץ,חזרתי למוסך ביום ראשון

האמת,די בעצבים ובצדק!!!

שאלתי אותו למה החליף קודם קלאץ והוא אמר לי שתמיד מחליפים משהו ואח"כ בודקים אם התופעה חוזרת ואמר לי שהקלאץ לא היה בסדר.שאלתי אותו למה לא החליף גם כבל אז הוא ענה לי בשיא חוצפתו :"אבל זה כבל יקר...." יקר? אתם מבינים..."ולמה לא החלפת רק כבל בהתחלה..?" שוב התחיל לגמגם לי...

160 שקל כבל!!! ואני שילמתי 1450 על קלאץ ועבודה !!! פשוט חצוף!!

ביקשתי לראותת את הקלאץ המפורק...ראיתי שהדיסקים לא שחוקים ואף לא מתקרבים להיות שחוקים!

המוסכניק הצדיק אותי אבל אמר ששני קפיצים שבורים...אבל האדון יודע שהקפיצים לא שבורים רק יצאו ממקומם,והם לא היו יוצאים ממקומם אם לא היו מפרקים את הקלאץ, כמהמפתיע שהוא התחיל לגמגם...

בקיצור,הזמין מהר כבל קלאץ,בדקתי את הרכב והפלא ופלא הקלאץ כמו חדש (הוא בעצם חדש....:-)

החבר היקר,בדיוק לפני שבאתי ללכת בלי להזכיר תשלום כמובן...שאל אותי " אז איך אנחנו מסתדרים עם הכסף?"

רצה שלפחות אשלם לו על החלק,ללא עבודה.

הוצאתי כמובן כסף ואמרתי לו שאין לי בעיה לשלם אבל הוא חצוף ושאני אקח את הקלאץ ואתבע אותו והכי גרוע...אני אעשה לו שם כזה רע שה-160 שקל האלה יעלו לו אח"כ הרבה יותר!

הוצאתי הדפסה של כל ההתכתבויות שלי איתכם כאן בפורום והראתי לו...הבנאדם החליף צבעים...ראה שאני לא פראייר וראה תגובות מקצועיות להפליא כגון סוג המנוע ועוד כהנה וכהנה

ואמרתי לו שהרבה מאוד אנשים היו רוצים אולי לדעת במי מדובר אבל עד עכשיו חסכתי לשון הרע..

אבל האמת...אחרי שראיתי בוודאות עם חבר שמבין שהקלאץ תקין אין לי בעיה לתת את שמו

מיותר לציין שהוא ויתר על הכסף והלכתי לדרכי

את הלקח למדתי...במקום 300 ש"ח שילמתי 1400 אבל לא נורא.לא לקחתי את הקלאץ ואין לי כח להתעסק עם זה,העיקר שהרכב תקין.

תודה רבה לכולם!

פורסם

שום קפיץ במצמד לא אמור להשבר או לצאת ממקומו בזמן פירוק כך שאם באמת יש קפיצים לא תקינים במצמד אזי הוא היה לא תקין.

תגובת המוסך לעניין הזה לפי גרסתך תמוהה כי כל מכונאי בר יומו יודע את זה וכנראה פרשת לא נכון את תגובתו. מעבר לכך נראה כי לא עשית משהו שלא היה בסופו של דבר אמור להעשות אז הרווחת!

פורסם

נשמע לי מהסיפור שאתה מטפס על עץ גבוה סתם.

מנגנוני המתיחה האלו שנמצאים בתוך הכבל נשחקים בצורה קשה כאשר את נוסע עם קלאץ' קשה לאורך זמן, כך שיכול להיות בהחלט שהיית מחליף כבל והוא היה הולך לזבל שוב לאחר זמן קצר. זה היה מביא אותך להחלפת קלאץ' וכבל חוזרת והנזק היה גדול יותר.

זה שהמוסך לא אבחן את הבעיה בכבל זה חבל, אבל יכול לקרות לכל אחד שלא מכיר את הרכבים האלו מספיק טוב.

אם מראש היית חוזר למוסך ומראה לו שיש בעיית הפרדה הוא היה עולה על הבעיה ומחליף כבל.

המחירים האלו שאתם מדברים עליהם נשמעים לי הזויים לחלוטין- 160 ש"ח או 300 ש"ח.

כבל עם מתיחה אוטומטית עולה הרבה יותר. אשמח לדעת מהיכן נלקחו המחירים (פולו גולף ופותח השרשור).

פורסם
כבל מקורי עולה בצ'מפיון

160 שח

אני אשאל שוב יותר ברור-

כבל עם מתיחה אוטומטית (המקורי המתאים לרכב) עולה בצ'מפיון 160 ש"ח, כולל או לא כולל מע"מ והאם אתה בטוח בדבריך?

• תוכן חדש...