Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ריפוד עור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעוניין לחדש ריפודי עור אמנם לא לרכב אספנות אבל נראה לי שכאן אקבל את התשובה הטובה.

הריפוד סדוק מעט, והצבע דהוי, שחור במקור. מה ניתן לעשות כדי לחדש את העור ולהחזירו לקדמותו?

כנסו לקבלת פרטים על בעלי מקצוע העוסקים בחידוש ריפודי אור

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

אולי לא הבהרתי את עצמי טוב מספיק, מצב העור לא קטסטרופלי, ובהחלט לא סופני, מדובר על דהיה של הצבע במקומות מאד ספציפיים, ומעט מאד שריטות בריפוד.

האם אין איזו משחת קסמים, צבע מיוחד לעור (משחת נעליים??), שניתן למרוח לבד בחצר הבית??

האם יש חומר ייעודי לשמירה על העור שמא יגיע למצב סופני??

לפני הביקור במרפדיה, אשמח לנסות לשחזר לבד, הרי כאן הסיפוק הגדול ממנו כולנו ניזונים, לא?

תודה.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר מספיק שתקנה בקבוקון של צבע לעור, כמו שסנדלרים משתמשים,

מאוד פשוט לצבוע איתו, או עם מברשת קטנה או עם ספוג והוא לא מוריד צבע, יש לי ניסיון טוב איתו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
זה מחזיק מעמד? לא יורד על הבגדים גם בחורף כשניכנסים רטובים לרכב?

אכן כן, מחזיק כמו חדש על העור, לא יורד ולא מכתים.

פורסם
יש לך חומר ספציפי להמליץ? איפה ניתן לרכוש?

אני לא יודע אם יש משהוא ספציפי, זה לא של חברות כמו סנו/יעקובי, יש חנויות שמוכרות חומרים לסנדלרים או הכי פשוט תלך לסנדלר ותקנה ממנו מעט, תוכל לנסות במקום,

אני קניתי בקניון מלחה בירושלים בקבוקון שעלה כ-20 ש"ח בחנות שמוכרת צבעי נעליים וכל מה שקשור.

• תוכן חדש...