Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייבים לעשות מכל הסיפור כזה היסטריה, ניתן אף לתאם עם פילר גייג' את מרווח הניצוץ בקלות רבה - אמרת שיש לך 0.9 וצריך 0.8? לא קריטי וניתן להמתין עד לטיפול הבא, אלא אם כן אתה שם לב לתצרוכת דלק גבוהה מהרגיל ותגובה שונה מהרגיל של המנוע.

מצטרף לתגובתו של צביקה לגבי NGK, עדיפים מבוש בדגמים האלה לרכבים יפנים.

כמו כן DENSO, גם עושים את העבודה יפה מאוד. צביקה תקן אותי אם אני טועה.

נ.ב, מה זה לעזעזל גולדן לוג'?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
לא חייבים לעשות מכל הסיפור כזה היסטריה, ניתן אף לתאם עם פילר גייג' את מרווח הניצוץ בקלות רבה - אמרת שיש לך 0.9 וצריך 0.8? לא קריטי וניתן להמתין עד לטיפול הבא, אלא אם כן אתה שם לב לתצרוכת דלק גבוהה מהרגיל ותגובה שונה מהרגיל של המנוע.

נ.ב, מה זה לעזעזל גולדן לוג'?!

אכן כן ארז, מצתי דנסו, הם בעלי רמה מקבילה לNGK, ומתאימים בעיקר לרכבים, של יצרנים מלוכזני עיניים, וצרפתים.

עד כמה שזכור לי, מצתי גולדן לודג, היו קימים ברכבי פורד אמריקאי ודודג של שנות ה70.

לא ידעתי שקימים עדיין מצתים מהתוצרת הזאת, ואין לי מידע על איכותם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדעתי יש יותר זיויפים של NGK בשוק מאשר לBOSCH .

אני לא מבין מה שקשור ארץ מוצא של המצת ןלמוצא המנוע עליו הוא מורכב, אפילו יצרני הרכב היפניים עצמם ממליצים על מצת לא יפני למנועים שלהם, וזה כולל את BOSCK CHAMPION ועוד.

גם Lodge הותיק (מהראשונים) ניתן למצוא אתם ברכבים איטלקיים (אלפא אם אני זוכר נכון) הם מוצר מצויין וטו, אם לפי הקטלוג שלהם הם מתאימים לויטרה או תואמים למצת מסוג אחר שמתאים תשאר איתם.

פורסם

מרווח הניצוץ הוא רק חלק קטן מהתאמת הפלאג למנוע. יש את עובי האלק', אורך ההברגה, עובי המתכת בהברגה ועוד ועוד. אם זה היה כ"כ פשוט - היו מייצרים פלאג אוניברסלי.

צביקה, עדיין לא הבנתי למה פלאג מתוצרת X יהיה עדיף על פלאג Y, בהנחה ששניהם מתוכננים ע"י היצרן לאותו מנוע. בטח ובטח קביעה גורפת של - פלאג יפני טוב ליפניות וכו'. אל תהיה גזען :wink:.

פורסם
אלא אם כן אתה שם לב לתצרוכת דלק גבוהה מהרגיל ותגובה שונה מהרגיל של המנוע.

שמר, יצאתי מההנחה שלא יכניסו סתם "כל" פלאג אצלו בויטארה 8)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מרווח הניצוץ הוא רק חלק קטן מהתאמת הפלאג למנוע. יש את עובי האלק', אורך ההברגה, עובי המתכת בהברגה ועוד ועוד. אם זה היה כ"כ פשוט - היו מייצרים פלאג אוניברסלי.

צביקה, עדיין לא הבנתי למה פלאג מתוצרת X יהיה עדיף על פלאג Y, בהנחה ששניהם מתוכננים ע"י היצרן לאותו מנוע. בטח ובטח קביעה גורפת של - פלאג יפני טוב ליפניות וכו'. אל תהיה גזען :wink:.

שמר ידידי , אני גזען?

הרכב אלרגי מניסיון, למצתים מתוצרת אחרת.

הדוגמאות מניסיון הם:

בוש ברכבי פורד, לעומת מצתי מוטוקרפ של היצרן.

בוש ברכבים,מהמזרח הרחוק, לעומת NGK ודנסו , המומלצים ונפוצים ברכבי היצרן שנים רבות.

ברכבי אסקונה נתקלתי, בשיפור משמעותי בהתנעת בוקר, ובזיופים, לאחר הרכבת מצתי AC, במקום בוש!

NGK, ברכבי פיאט במקום בוש או מרלי.

ועוד ועוד...

לא שמר ודניאל אין לי הסבר מקצועי לכך. אך התוצאות החיוביות, שהתקבלו לאחר הרכבת מצת מסויים, לעומת מצת מחברה שונה, אך פיזית מתאים לרכב, ואפילו קיים כמצת תואם בקטלוגי הרכב, מצדיק את ההתמדה לא לסטות מהנוהג שלי.

ברכבי פורד מצתי מוטוקרפ, צורתם שונה במקצת, עקב השקע הקוני, בחיבור להברגת המצב במנוע, לעומת מצתי בוש עם שיבה, ועוד ועוד...

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גם התאמה לפי קטלוג יצרן המצתים לא תמיד תעזור, יש מצתים שפשוט עובדים פחות טוב על מנוע מסויים.

אצלי NGK גרמו להרבה דלק לזרום לאגזוז ולהתפוצץ שם וכמובן שגם המנוע הרגיש פתאום חסר כוח. חזרה למצתים של פיג'ו והבעיה נעלמה, ואגב לא ראיתי שום מקום בו מומלץ לפיג'ו מצתים מתוצרת אקווים (שזה די מוזר ומביא אותי לחשוב שזה הרעוין של היבואן בארץ). יש דיווח שעל מנוע כמו שלי בדיוק מצתים של בוש עושים את העבודה עוד יותר טוב מהאקווים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...