Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תום עידן הליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהחלט בעד, אם במקום הביזבוז המשווע של כל 3 שנים רכב חדש יוחזק הרכב כ 4-5 שנים זה בהחלט טוב למשק , טוב לחברות המחזיקות את ציי הרכב, ולאנשים הפרטים שיסבלו פחות מהיצע אדיר של משומשות אשר מוריד את ערך הרכבים הפרטים..

החיסרון לחברות הוא הקמה מחודשת של מחלקות רכב בחברות בעלות לא מבוטלת , ובעיה שניה כאשר רכבי חברה אשר עוברים ק"מ גבוהה , תהיה בעיה קשה למכור אותם הלאה, שלא לדבר על בלאי גבוהה ועלות אשר תגדל לקראת סוף חיי הרכב.

נקודה נוספת שאולי סוף סוף תשקל בחיוב הוא המעבר לרכבי סולר חסכונים, המשק ישראלי ירוויח המון מהקטנת התלות ביבוא דלקים ומטבע חוץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מחלקות הרכב הללו כבר קיימות,

בכל חברה שמכבדת את עצמה יש קצין רכב ומספר עובדים שדואגים לנושא זה -

לדעתי מה שיהיה זה שבמקום שחברות הליסינג יאספו את הרכבים לטיפול - המוסכים המורשים של היבואן יעשו זאת.

הבעיה היא שככל הנראה תהיה מגבלה גדולה על מספר הדגמים, ולא ניתן יהיה לקחת דגמים מיוחדים בתוספת תשלום כמו למשל דגמים ספורטיביים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלנו המעבר הסופי לליסינג קרה רק לפני 4 שנים.

לפני כן כולם נסעו על סובארו אימפרזה לבנה.

בסוף חיסלו את כל מחלקת הרכב וניו-קופל פשוט הקימו אצלנו שלוחה של 10 אנשים שמשרתת אותנו ועוד 3 חברות במתחם.

בהזדמנות נדירה זו התגלה מקרה מעניין שבעקבותיו קצין רכב הלך הביתה אחרי 20 שנה ללא פיצויים.

החברה לא עושה ביטוח מקיף כי לא שווה ססטיסטית. עלות תיקוני פחחות עמדה על 2 מליון שקל בשנה.

עלות פחחות לפי חשבונות שניו-קופל הציגו עמדה על כ600 אלף ש"ח בשנה.

אחלה קומבינה.

פורסם

אתה במקרה עובד בחברת תרופות גדולה? כי אם כן אז אני מכיר אישית את הקצין רכב שאתה מדבר עליו והוא באמת לא תלית שכולה תכלת.

ולשרשור אני רק אוסיף שעם רמת התחזוקה של הרכבים בליסינג לא נראה לי שהם יחזיקו מעמד יותר מ-3 שנים (אצלנו החזרנו 2 קורולות אחרי 3 שנים, אני ממש מרחם על מי שקנה אותם מהחברת ליסינג, הרכבים טופלו ברמת ביזיון).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני אף פעם לא עבדתי עם חברות ליסינג ותמיד קניתי את הרכבים.

הסיבה היא קודם כל כי אני רוצה להחליט לבד כמה זמן אני מחזיק כל רכב (והיו כאלה שהחלפתי אחרי שנה וכאלה שהחזקתי גם 10 שנים) וכמובן רמת אחזקה, חופש בבחירת הרכבים ומבחינת עלויות לא היתה לי בעייה של אובליגו כך שגם היתרון היחיד של חברות הליסינג לא היה רלוונטי עבורי ולכן רכישה היתה יותר זולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה במקרה עובד בחברת תרופות גדולה? כי אם כן אז אני מכיר אישית את הקצין רכב שאתה מדבר עליו והוא באמת לא תלית שכולה תכלת.

ולשרשור אני רק אוסיף שעם רמת התחזוקה של הרכבים בליסינג לא נראה לי שהם יחזיקו מעמד יותר מ-3 שנים (אצלנו החזרנו 2 קורולות אחרי 3 שנים, אני ממש מרחם על מי שקנה אותם מהחברת ליסינג, הרכבים טופלו ברמת ביזיון).

מעבר לכביש, למען האמת. גם אני לא אקנה ולא אמליץ למישהוא לקנות את הפוקוס שלי. בניגוד טויוטה שהייתה לי מאוויס או מגאן שהייתה לי מהרץ.

פורסם

יש לי שאלה מסוג אחר.

ישנו חוק שרכב ליסינג אשר ביצע עבירה ישלם כפול על העבירה מרכב פרטי.

זה רק על ליסינג או גם על ציי הרכב הפרטיים שמדובר עליהם?

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

נתנאל, לא מדוייק.

רכב בבעלות חברה (לא משנה אם ליסינג או שסתם חברה כלשהי) שביצע עבירת תנועה, והחברה לא מדווחת מי היה הנהג ברכב בזמן ביצוע העבירה,

תשלם פי 4 מסכום הקנס אשר היה מוטל לו אדם כלשהו היה לוקח אחריות על ביצוע העבירה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...