Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול כל היום הייתי עם האוטו בסידורים הכל טוב ויפה תפקד כרגיל חוץ מזה שהוציא מהרכב גם במשך נסיעה וגם בעמידה עשן בצבע לבן עם גוון אפור...לפי מה שאני יודע מסמל על בעיות קרבורטור אבל אינני בטוח...אך אתמול בערב שבאתי להתניע את הרכב לא נותן תגובה חיובית מניע רק עם לחיצה עדינה על הגז...כאשר אני עוזב את דוושת הגז האוטו ניכבה...תעזרו לי דחוף...פרטים על הרכב...דייהטסו אפלאוז שנת 92' אוטומט דגם LS עבר 230,000 קילומטר...

פורסם
אכן הרכב הנ"ל סובל מבעיות בקרבורטור.

המלצה שלי פנה אל חבר הפורום צביקה שהינו מומחה בעל שם בתחום איבחון/תיקון בעיות בקרבורטורים.

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=6194

יש עוד בעיה שאפשרית לה חוץ משיפוץ קרבורטור או ניקוי?...יכול להיות שאולי משו חשמלי?

פורסם
יש עוד בעיה שאפשרית לה חוץ משיפוץ קרבורטור או ניקוי?...יכול להיות שאולי משו חשמלי?

שלום רב! ראשית קבל את המלצתו החמה של מרק 10 , כמו תורה מסיני.

ולשאלתך, לבעייתך אין קצורי דרך.

בעייתך אינה מספיק מפורטת, על מנת לאבחן אותה, ולקבוע שחור או לבן, אך מניסיון של מרק 10, ומניסיון שלי, הכוון הוא בעייה של קרבורטור.

לתשומת לבך, עשן לבן יכול להעיד על בעית איבוד מי קירור(אופייני מאד באפלאוז, וגם בעיית שריפת שמן),

עשן שחור מעיד על תערובת דלק עשירה.

יתכן ורכבך סובל משני הבעיות שהזכרתי, אך לשם אבחנה מקצועית , יש לגשת לבעל מקצוע, שיבחון פיזית את בעייתך, וסביר להניח שיפתור אותה או את חלקה.

גש לפורום אופטופיק, לקטגורייה של "המלצות חמות על בעלי מקצוע", וחפש שם המלצות על בעל מקצוע מתחום הקרבורטורים, ופנה אליו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב! ראשית קבל את המלצתו החמה של מרק 10 , כמו תורה מסיני.

ולשאלתך, לבעייתך אין קצורי דרך.

בעייתך אינה מספיק מפורטת, על מנת לאבחן אותה, ולקבוע שחור או לבן, אך מניסיון של מרק 10, ומניסיון שלי, הכוון הוא בעייה של קרבורטור.

לתשומת לבך, עשן לבן יכול להעיד על בעית איבוד מי קירור(אופייני מאד באפלאוז, וגם בעיית שריפת שמן),

עשן שחור מעיד על תערובת דלק עשירה.

יתכן ורכבך סובל משני הבעיות שהזכרתי, אך לשם אבחנה מקצועית , יש לגשת לבעל מקצוע, שיבחון פיזית את בעייתך, וסביר להניח שיפתור אותה או את חלקה.

גש לפורום אופטופיק, לקטגורייה של "המלצות חמות על בעלי מקצוע", וחפש שם המלצות על בעל מקצוע מתחום הקרבורטורים, ופנה אליו.

בברכה

צביקה

צביקה הבנתי שאתה תותח בתחום הזה אני נראה לי הגיע אלייך לנתניה אבל תתן לי את הכתובת של מקום המוסך שלך....נ.ב העשן הוא בצבע לבן עם גוון של אפור ולא מים הוא לא מאבד ושמן פעם אחרונה שמיליתי שעשיתי את הטיפול 10,000 האחרון שכבר עבר ממנו 9,500 קילומטר מאז הטיפול...שכחתי להוסיף במידה והוא שותה שמן אך לא שמתי לב לזה למרות שאני מבין במנוע... מה הסיכוי שזה רינגים (אובראול)??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...