Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש של רכב לאחותי שהתחתנה לפני שבוע מצאנו רכב גולף

שנת 2001 ידני מנוע 1600 באיזור 100,000 קילומטר.

ואחרי שקראתי כמה שעות פה מודעות רציתי לדעת יותר פרטים מאנשים מנוסים ברכב.

האם הרכב מומלץ בשנים האלה או שיש להם איזה שהיא בעיה?

מה העלויות של האחזקה של הרכב לעומת רכבים שבקטגורייה שלו?

לרכב יש בעיה בתקופה האחרונה שנורת הכרית אויר נדלקה האם אני צריך לדאוג מזה?

מה צריכת הדלק לרכב כזה היא נוסעת בעיקר בין עירוני? (ממה שהבנתי הוא יחסית לא חסכן)

וכן קראתי את הדביק שמדבר על זה אבל רוב האנשים רשמו משהו כמו 1:11/1:10 ,

שזה לא כמו רכבים דומים שעם גיר רגיל שלוקחים באיזור 1:16.

מה שגם מצאתי מודעה :הקובץ המצורף ב ההודעה האחרונה של מרקו10 עם נתוני צריכה רק לא הבנתי בדיוק זה לא החישוב הרגיל.

אשמח לשמוע מה עוד כדי לבדוק?

תודה מראש

פורסם

את השרשור הדביק בנושא תצרוכת הדלק קראת?

בהודעה הראשונה יש שרשור למאגר תצרוכת הדלק הגדול של הפורום. בעיון זריז מצאתי לפחות מדידה אחת של תצרוכת דלק בגולף 1600 ידנית.

אתה בהחלט צריך לדאוג מהעובדה שנורית כרית האוויר נדלקה. מדובר בתקלה שיכולה לעלות גם כמה אלפי שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
את השרשור הדביק בנושא תצרוכת הדלק קראת?

בהודעה הראשונה יש שרשור למאגר תצרוכת הדלק הגדול של הפורום. בעיון זריז מצאתי לפחות מדידה אחת של תצרוכת דלק בגולף 1600 ידנית.

אתה בהחלט צריך לדאוג מהעובדה שנורית כרית האוויר נדלקה. מדובר בתקלה שיכולה לעלות גם כמה אלפי שקלים.

כן לגבי צריכת הדלק לפי מה שראיתי ורשמתי שיש כאלה שרשמו 1:10 השאלה למה כזה הרבה לידני?

ולגבי כרית האויר אני יעלה את השאלה בטכני.

פורסם

מרבית הסיכויים שתיכף ייכנס מישהו ויכתוב לך שלא תגע באוטו. ואז אני, או מישהו אחר יכתבו שהוא מדבר שטויות ולנסיוננו מדובר ביופי של אוטו. בקיצור, אין על מי לסמוך, בטח לא כאן. אפשר לסכם בגדול שזה אתה והמזל שלך והגולף הנ"ל לא עדיף ולא נחות מבחינת אמינותו, הוצאות אחזקתו, צריכת הדלק שלו וכיו"ב ממרבית המכוניות בקטגוריה שלו.

הוא בהחלט עדיף בתחושה הנעימה שהוא מקנה לנוסעים ולנהג, באיכות הכללית של המבנה והאיבזור, נסיעה נוחה יחסית והיגוי משעמם אך בטוח.

התראת ליקוי בכרית אויר בהחלט עלולה להצביע על תקלה שפתרונה אינו זול. כדאי לבדוק לפני הקנייה ולהתנות הקנייה בתיקונה.

פורסם
מרבית הסיכויים שתיכף ייכנס מישהו ויכתוב לך שלא תגע באוטו. ואז אני, או מישהו אחר יכתבו שהוא מדבר שטויות ולנסיוננו מדובר ביופי של אוטו. בקיצור, אין על מי לסמוך, בטח לא כאן. אפשר לסכם בגדול שזה אתה והמזל שלך והגולף הנ"ל לא עדיף ולא נחות מבחינת אמינותו, הוצאות אחזקתו, צריכת הדלק שלו וכיו"ב ממרבית המכוניות בקטגוריה שלו.

הוא בהחלט עדיף בתחושה הנעימה שהוא מקנה לנוסעים ולנהג, באיכות הכללית של המבנה והאיבזור, נסיעה נוחה יחסית והיגוי משעמם אך בטוח.

התראת ליקוי בכרית אויר בהחלט עלולה להצביע על תקלה שפתרונה אינו זול. כדאי לבדוק לפני הקנייה ולהתנות הקנייה בתיקונה.

אני לא מבין אם אין על מי לסמוך בפורום למה אתה נכנס אליו כל יום?!

פורסם

רכב מומלץ. היתה לי כזאת שנת 2001 ידנית.

עם זאת - לא הייתי נוגע בכזאת עם בעיית כרית אוויר.

צריכת הדלק יכולה להגיע ל1:12-1:13 משולבת.

שים לב שבשנת 2001 יש שני מנועי 1600 : 8V ו16V.

אין הבדל משמעותי ביניהם, לדעתי ה 8V מגיב יותר טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא מבין אם אין על מי לסמוך בפורום למה אתה נכנס אליו כל יום?!

אם היית מעט מבוגר יותר היית מבין שכניסה לפורום כלשהוא אינה תמיד תחליף ל"קונסוליום". לעיתים היא סתם דרך להפגת שעמום או גילוי ענין ונסיון משותפים עם אחרים, בענינים הקרובים ללבך.

פורסם
אם היית מעט מבוגר יותר היית מבין שכניסה לפורום כלשהוא אינה תמיד תחליף ל"קונסוליום". לעיתים היא סתם דרך להפגת שעמום או גילוי ענין ונסיון משותפים עם אחרים, בענינים הקרובים ללבך.

דבר ראשון אתה לא יודע מה גילי לפי סגנון הכתיבה שלך אין לי ספק שאתה צעיר ממני בלא מעט שנים! דבר שני אתה כתבת נגד הפורום וחבריו בלי סיבה נראית לעין.דבר שלישי אתה צריך להפנים שלא תמיד יסכימו עם הדעות שלך במסגרת הפורום או בחיים זה לא אומר שאתה חייב להגיב כמו שאתה מגיב.שיהיה יום טוב

• תוכן חדש...