Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום...

אני חדש בפורום הזה.

יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי...

יש לי פיז'ו 206 1600 שנת 2000

המנורה של הכרית שלי התחילה להבהב... גם אם אני "מכבה" את הכרית אויר שלא תופעל, המנורה עדיין מהבהבת...

רציתי לשאול אותכם איך אני פותר את הבעיה הזו?

התקשרתי לחברת פיז'ו והם אמרו לי שרק לחבר את האוטו למחשב עולה 300 ומשהו שקל לא כולל מע"מ.... מטורפים.

הצעות יתקבלו בברכה.....

פורסם

מטורפים או לא כדי לאתר את הבעייה תאלץ לבצע דיאגנוסטיקה שמבוצעת ע"י מכשירים יעודיים ועל זה גובים כסף.

נסה לפנות למוסכים לא מורשים שמתמחים בפיג'ו שמחזיקים סקנר המתאים לרכב - המחיר אמור לנוע בין 100-200 ש"ח לסריקת תקלות.

מאיפה אתה בארץ שיוכלו להמליץ לך על מוסכים מתאימים

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מה זאת אומרת "לכבות" את כרית האוויר? האם אתה מדבר על המתג שמנטרל את הכרית שלצד הנהג?

האם המנורה מפסיקה להבהב אחרי כדקה, ונשארת דולקת קבוע?

הדבר הראשון לבדוק - המחברים הכתומים שנמצאים מתחת לכסאות. הם משמשים את מערכת הקדם מותחן של החגורות, ומתנתקים לעיתים. נסה לשחק איתם ובדוק אם התופעה נעלמת.

פורסם

אני גר בירושלים...

בצד שמאל של ההגה יש סוויץ קטן של הכרית אויר, אם אני מכבה את הכרית אויר הנורה עדיין מהבהבת (בעבר היא הייתה נדלקת קבוע)...

הכל התחיל לי לפני שבועיים שעשיתי כיוון פרונט לאוטו.... האם יש קשר לתופעה זו?

נ.ב.- אם אני מנתק את המצבר של האוטו לכמה דקות, לנסות לעשות RESET, יכול להיות שהתופעה תעלם?

פורסם

יתכן כי במכון הפרונט נתקו את עמוד ההגה מהמסרק והחזירו אותו למקומו לאחר שעשה סיבוב שלם או חלקי, במצב זה ולאחר נסיעה בפניות סליל כרית האויר, אשר משמש כחיבור חשמלי לכרית האויר שעל ההגה, נקרע, ניתק המגע החשמלי ולכן נורת התקלות דולקת.

אם יתברר כך לאחר בדיקת סורק חזור למכון הפרונט כדי שיכיר בנזק שגרם לרכבך.

ועוד הערה ניהולית, תשתדל לא לכתוב עם נקודות כל כך הרבה, נראה כאלו אתה מגמגם או מתכתב בצ'ט וזה לא מקובל אצלינו כלל (ראה כללי הפורום).

• תוכן חדש...