Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה פשוט לא להאמין מה שקורה כאן במדינה הזו .

איך איך , ילדים בגיל הזה :roll: חושבים בכלל בכיוון הזה ?

והם רק בני 7!

לא יאומן,מה יהיה איתם עוד עשר שנים?

רצח או שוד בנק אני לא יודע אבל כנראה שאחד מן השניים

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהילדים , הרי הם "הביעו חרטה על מעשיהם" :?

צריך לחייב את ההורים להחליף 4 צמיגים לכל המכוניות, ולתפוס את הילדים שלהם קצר קצר , אם אפשר , עם רצועה!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האשמים הם ההורים...החינוך של היום מה יהיה?

ילדים בני 5 ו7 מסתובבים ברחוב ראשי לבדם זה פשוט חוסר אחריות מצד ההורים

פורסם

ההורים יתקנו את הנזק? אתה אופטימי.. אולי הנזק הוא בגלל ההורים..

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברור שזה בגלל ההורים וכנראה שלשלם על הנזק לא ילמד אותם מאומה

ככה נראית ישראל 2008 רק תחשבו שזה הולך להיות רק יותר גרוע

פורסם

חינוך מתחיל בבית.

מה ילדה בת 5 מסתובבת לבד ברחובות ללא השגחה?

בכלל נראה כי באוכלוסיות מסוימות צריך לתת רשיון ע"מ להיות הורה. אסור שכל אדיוט יוליד ילדים בלי הכרה ופיקוח וכלל החברה צריכה לשלם על זה.

ועכשיו ברצינות. ההורים צריכים לשאת באחריות על מעשיהם של ילדיהם עד גיל 12, לאחר מכן הילדים-עבריינים כבר יכולים לשאת בעונש במוסדות המתאימים.

פורסם

זה יותר מונדליזם מה שקורה. זה טרור לכל דבר. אני בטוח שחבר'ה בגיל קצת יותר גדול לימדו את הילדים הקטנים האלה לבצע את המעשים, הסיתו ושלחו אותם נגד רכב ספציפי. זאת הייתה נקמה נגד אותו בעל הרכב, אולי בגלל שהוא האיר להם על כך שהם מפעילים מוסיקה אחרי 12 בלילה, אולי בגלל דבר דומה אחר.

כנופיות מארגנות לעצמם קבוצות ענישה נגד אזרחים תמימים. בדיוק כמו שבזמן מלחמת העולם השנייה, שילטון הנאצי הקים ציוותי ענישה. איך הם ניקראו אז? זונדר קומנדה?

מצד שני, משטרה ושאר גופים ממלכתיים לא עושים כלום ומתעלמים מתלונות. דבר הזה נותן ליגיטימצייה לאותן קבוצות עבריינים להגביר פעילות שלהם ולמצוא כל פעם אמצעים יותר ויותר אכזריים.

הנה דוגמא, מה קורה כאשר מוסדות האחראים מזניחים לחלוטין אזרח: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=226626

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגיל 5 זה צמיגים , בגיל 15 זה כל הרכב.

בנוסף לפי תשובותם של הילדים "סתם ככה" נשמע לא הגיוני , בימנו פנצ'ריות משלמות לילדים תמימים שיורידו צמיגים לרכבים עלמנת להחזיר אותם לפנצ'רייה בחזרה , היה על זה כתבה לא מזמן.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

לא מאשימה את הילדים במה שנעשה, אותי מעניין לדעת היכן ההורים שלהם בכל הנושא.

ילד בן 5-7 עדיין לא אחראי למעשיו וצריך פיקוח ממבוגר.

לא יתכן שילדים יסתובבו ברחוב עם מכשירים חדים ויגרמו לונדליזם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פשוט לא יאמן מה שקורה בישראל ילדים בני 5 ו7 יוצאים לרחובות ומפנצ'רים גלגלים איפה החינוך?

זה מזכיר לי לפני כמה שבועות חזרתי הבייתה ואני רואה ילד בחניה של הבניין שלי מנסה להוציא סמל של סוזוקי עם מברג

ראיתי את זה יצאתי אליו ותאמינו לי שיותר הוא לא יעשה את זה. פשוט לא האמנתי שילד בן 9 יוצא עם מברג וגונב סמלים של מכוניות איפה ההורים בכול הסיפור הזה?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אבל אם ההורים היו משלמים על כל הנזק שהילד גרם, אני מניח שהתופעה היתה מצטמצמת.

גם עכשיו אני מניח שניתן לתבוע את ההורה בבית משפט לתביעות קטנות בעבור הנזק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...