Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] רנו מגאן קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער אבל עדיין לא הבנתי כל כך את ההבדל, ממה שאני יכול לראות ההבדל בין האצ'בק 3 דלתות לקופה הוא שבקופה כאילו ש"אין" קורות למרכב. אז למה הרנו הזאת היא האצ'בק ולא קופה? היא נראית בדיוק אותו דבר כמו בדוגמא.

אני אנסח את עצמי מחדש.

מרכב האצ'בק הוא בעל 2 "קופסאות"- 1)קופסא למכסה מנוע. 2)קופסא לתא נוסעים והתא מטען.

מרכב האצ'בק מגיע עם 3 או 5 דלתות.

הדלת הנוספת אם לא הבנת היא של תא המטען שנפתחת עם החלון האחורי.

bmw1hatch1px6.jpg

מרכב קופה (וגם סדאן) מגיעים עם 3 קופסאות. 1)קופסא למכסה מנוע. 2)קופסא לתא נוסעים. 3)קופסא לתא מטען.

bmw1coupe1ok6.jpg

מרכב קופה מגיע עם 2 דלתות כמו בתמונה למעלה.

מרכב סדאן מגיע עם 4 דלתות.

2008bmwm501.jpg

פורסם

אוראל זה תלוי, פעם זה היה יותר לכיוון השתיים, היום, כשכל תקנות הבטיחות גורמות למכוניות לנפח ישבנים (ע"ע מגאן היוצאת)...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לקחתי את הונדה שבארץ בכלל החליטו שזה לא סיוויק אלא "הונדה האצ'בק(תמיד אני חושב שמתכוונים לג'אז) והונדה קופה".

סתם כי זה הרכב הראשון שחשבתי שיש ממנו גם קופה וגם האצ' בארץ..

אתה לא צריך לתרץ, פשוט תגיד שהחלטת לפנות למכנה המשותף הנמוך ביותר כדי שכולם יבינו על מה אתה מדבר :wink:.

פורסם

האוטו יפה אבל שוב נראה כאילו הגלגלים קטנים מדי (למרות שהם לפחות 16")

לאחרונה - גם גנט 17" נראה קטן על רכב....

פורסם

לטעמי רכב יפה בהחלט, עיצוב פנים בהחלט נאה מאוד.

לצערי רנו לא הלכו מספיק רחוק כמו עם המאגאן המוחלפת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...